S
sedabaransel
Ziyaretçi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
en güzeli bunlarla muhattap bile olmamak ..
en güzeli bunlarla muhattap bile olmamak ..
DENİZ UZUN ' Alıntı:dostum senin yaptığın şaka değil terbiyesizlik
+1sedabaransel ' Alıntı:en güzeli bunlarla muhattap bile olmamak ..
sedabaransel ' Alıntı:eeeeeeeee yeterlilik
arancas mı sence bugün )))))
sedabaransel ' Alıntı:en güzeli bunlarla muhattap bile olmamak ..
yeterlilik ' Alıntı:sedabaransel ' Alıntı:en güzeli bunlarla muhattap bile olmamak ..
Şimdi admin olmayı o kadar çok isterdim ki,bu foruma girememesi için A dan Z ye herşeyine kilit vurmak için...
sedabaransel ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:sedabaransel ' Alıntı:en güzeli bunlarla muhattap bile olmamak ..
Şimdi admin olmayı o kadar çok isterdim ki,bu foruma girememesi için A dan Z ye herşeyine kilit vurmak için...
Sevgili adminler yeterliligi duydunus lütfen geregini yapınıs ))))))
stresteki bi adamın sölediklerinin yapılması sevaptır ihihih
yeterlilik senin eline verseler bogarsın bile he ))))
sedabaransel ' Alıntı:yeterlilik ilk sen inandın önceki msjlarına bakıp
sen bakınca bende baktım bende senin yüsünden inandım
yani anlıcagın bütün suc senin hahahah
COOL ' Alıntı:kusura bakmayın arkadaşlar arkadaş bana şaka yapmıştı ben de ona yapmak istedim özür dilerim.
ya sallaaa geyigimize devam edelimyeterlilik ' Alıntı:sedabaransel ' Alıntı:yeterlilik ilk sen inandın önceki msjlarına bakıp
İnan ki o yüzden çok mahcubum.Direk aklıma onu koruduğum yazılar geldi.Ondan dolayı çok sinirlendim ya.Neyse ders olsun bana
yeterlilik ' Alıntı:sedabaransel ' Alıntı:yeterlilik ilk sen inandın önceki msjlarına bakıp
İnan ki o yüzden çok mahcubum.Direk aklıma onu koruduğum yazılar geldi.Ondan dolayı çok sinirlendim ya.Neyse ders olsun bana
sg_48 ' Alıntı:mide ağrısından ölmek üzereyim bugün açıklanmazsa haftaya kadar ülser olurum kesin
yeterlilik ' Alıntı:COOL ' Alıntı:kusura bakmayın arkadaşlar arkadaş bana şaka yapmıştı ben de ona yapmak istedim özür dilerim.
Sana yazılan yazılara karşı seni nasıl koruduğumu bir oku.Beni nasıl bir zor durumda bıraktığını gör.Çok saçma bir şeyi nasıl yaptın hala anlamıyorum.Neyse sana söylenecek söz yok.Olan olmuş.