Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Dediğiniz gibi herkez fikir paylaşıyor, bende bir bilgiyi paylaşmak istedim.
Doğrusunu bilip bilmeden yazdıklarıma asparagas demenizdendir tepkim..

Haklısınız ama neden yazıyorum ki, boşver, bildiğin sana kalsın..

Siz ilk defa bu işleri yaşıyorsunuz.Ben ise 2001 yılından beri bu forumu izliyorum. Ne dönemler gördüm , heyecanlı arkadaşlar, ne kavgalar. O nedenle bir tecrübe paylaşımı yapmak istedim sadece .
Agresifleşmeye gerek yok. "bildiğin sana kalsın" Tarzı bir ifade yakışmadı doğrusu.

Eğer dikkatli okursanız, "bildiğin sana kalsın" ifadesi kendime kullanmış olduğum bir ifadedir.

arkadaşlar burası geyik yerı değilkı paylaşım yeri herkes sabırsızlıkla bı haber beklıyor cıddı haber neyi tartışıyosunuzkı anlamadım

Tamam. Umarım burdaki herkes mutlu sona bir an evvel ulaşır.

bence büyütmeyelim,
Cuma'nın hatrına sakin olun herkes yeterince gerginken:(((

bende dün odayı arayıp ordaki stajyer bozuntusunun bana söölediğinii yazdıımm......aman allahımm arkamdan ne yorumlar yapılmışş..neler...burda amaç bilgi paylaşmak..paylaşılan herşey başkasından duyduklarımız..yanlış olma ihtimalide var..doğru olma ihtimalide...formdaki bikaç kendini bilmez..ayarı fazla kaçırıoorr..sanki kendilerinin her paylaştığı şey mantıklı ve doğru...feride tek bişi yazıoorum sana..sallama hatta cevap bile yazma...

bence onun bunun sozune gerek yok heran bı haber gelme durumu var bugunde olabılır ama en gec haftaya cuma gunu açıklanır açıklanmak zorunda

arkadaşlar geç gelen faturaları hangi tarihe işliyorsunuz. Geldiği güne mi, fatura tarihine mi ?
( Patron toplamış benzin, yemek ıvır zıvır fişleri verdi. Kdv lerini kullanıcam 2009 yılına ait. ) Bizim üstada sordum derki hepsini yıl sonuna gir.

Feride ' Alıntı:
Sedacım inandırmaya çalışmak gibi bir derdim yok.. Niyet sadece paylaşmak..
Dediğim gibi kolay ulaşmadım ama tekrar sordurabilirsem senin adına da baktıracağım söz..

teşekkür ederim şekerim hhiihi

akkaya ' Alıntı:
arkadaşlar geç gelen faturaları hangi tarihe işliyorsunuz. Geldiği güne mi, fatura tarihine mi ?
( Patron toplamış benzin, yemek ıvır zıvır fişleri verdi. Kdv lerini kullanıcam 2009 yılına ait. ) Bizim üstada sordum derki hepsini yıl sonuna gir.

üstad doğru demiş.Ancak elini çabuk tut.Dönemsellik gereği ;)

arkadaşlar siz de espriden anlamıyorsunuz şaka yaptım ama ben iki dersten bekliyorum sanırım vergi ve maliyetten kalacağım sizi de anlıyorum beklemek çok zor

eeeeeeeee yeterlilik :D
arancas mı sence bugün :))))))

COOL ' Alıntı:
arkadaşlar siz de espriden anlamıyorsunuz şaka yaptım ama ben iki dersten bekliyorum sanırım vergi ve maliyetten kalacağım sizi de anlıyorum beklemek çok zor

dün sölediklerin şaka mıydı yani ? tesmerden bi tanıdıgından ögrendigin olayı :S

valla ne diyim ben sana inanmıstım

öyle şakamı olur 2 gün sonra mı çıkıp söylenir

COOL ' Alıntı:

Çok komikti gerçekten,3 gündür sana gülüyoruz !!!!!!

dostum senin yaptığın şaka değil terbiyesizlik

sizi güldürdüysem ne mutlu bana

Bi önceki msjında da arkadaslar dalga gecmiorum su an cok sinirliyim demişti..

artı neden şaka yapma ihtiyacı duyulur ki hemde böyle bir durumda

insanlar iice cozutmuşş