scarlet ' Alıntı:İnanmıyorum arkadaşlar, artık benim de tesmer de yakınım olduuuuuu
HaCkHaN ' Alıntı:Dün gece hic tanimadigim birine
sirf sana benziyor diye sinan,usulca sokulup
vergi hukuku sınavını sordum
bir kaç puan vermesini istedim,şaskin bakislarinda dün
aciz halinden 5 puan verir mi dedim,oylesine
konustu bir seyler soyledi bekledigim sozler bunlar degil
yuzume bakti gozlerime ama istediğim notlar bunlar değil
anladim ki hic kimse hic kimse sen degil
hic kimse senin gibi aciz halinden 5 puan veren değil
scarlet ' Alıntı:Bu yazdıklarımızı okuyan arkadaşlar, forumun seviyesini düşürdünüz diyecekler. Fal bakmalar, dalga geçmeler falan. Burada ciddi konular paylaşmalıyız falan diyecekler. Aha şuraya da yazıyorum işte.( tükürdüm parmagıma sürdüm ekrana)
HaCkHaN ' Alıntı:scarlet ' Alıntı:Ben maliyeti verdim. Vergiden de emin değilim, araftayım, bir geçerim diyorum bir kalırım.
Arada bir kalırım dediğim de yazıyorum buraya, sağolsun arkadaşlar geçersin diyorlar, ben de sakinleşiyorum. Belli aralıklarla ve dozlarla yapıyoruz bunu.
sinirlenip ayağa kalkıyorsun,''geçermiyim uleannnnnn'' deyip,4-5 kişi yanına geliyor,tamam abi geçersin tamam abi deyip ,yumuşuyormusun yani.. ahhahaha
nerde oldu bu olay? iş yerinde mi hi hi
scarlet ' Alıntı:Ben evdeki kediyi alıyorum, kaldırıyorum havaya, 4 ayak üstüne düşerse geçtim, geçmezse kaldım diyorum. Moralimi düzeltiyor. Tabii kedi bu durumdan pek memnun değil.
serpil.son ' Alıntı:çok teşekkür ederim hakan çok incesin
ayy bende afrika menekşelerini yere atayım mor olanın saksısı kırılırsa kaldım pembe olanın ki kırılırsa geçtimscarlet ' Alıntı:Ben evdeki kediyi alıyorum, kaldırıyorum havaya, 4 ayak üstüne düşerse geçtim, geçmezse kaldım diyorum. Moralimi düzeltiyor. Tabii kedi bu durumdan pek memnun değil.
HaCkHaN ' Alıntı:scarlet ' Alıntı:Ben evdeki kediyi alıyorum, kaldırıyorum havaya, 4 ayak üstüne düşerse geçtim, geçmezse kaldım diyorum. Moralimi düzeltiyor. Tabii kedi bu durumdan pek memnun değil.
;D : :-* :'( :-X 8)
duygularım ne kadar karışık dimi
kediye yazık dimi ya, o ne anlasın vergi hukukundan filan
serpil.son ' Alıntı:ayy bende afrika menekşelerini yere atayım mor olanın saksısı kırılırsa kaldım pembe olanın ki kırılırsa geçtimscarlet ' Alıntı:Ben evdeki kediyi alıyorum, kaldırıyorum havaya, 4 ayak üstüne düşerse geçtim, geçmezse kaldım diyorum. Moralimi düzeltiyor. Tabii kedi bu durumdan pek memnun değil.
scarlet ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:scarlet ' Alıntı:Ben evdeki kediyi alıyorum, kaldırıyorum havaya, 4 ayak üstüne düşerse geçtim, geçmezse kaldım diyorum. Moralimi düzeltiyor. Tabii kedi bu durumdan pek memnun değil.
;D : :-* :'( :-X 8)
duygularım ne kadar karışık dimi
kediye yazık dimi ya, o ne anlasın vergi hukukundan filan
Benim kedim üleyn, döverim de severim de. Canımm nasıl da bakıyor yüzüme. ( Kediyle bakışıyoruz da arkadaşlar.) Hıh yanıma gelmişken bir fal bakayım. İssteyen var mı? Ya panter emel duymasın bu yazdıklarımı, aramızda kalsın.