Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

İnanmıyorum arkadaşlar, artık benim de tesmer de yakınım olduuuuuu!...

serpil hadi ama çabuk doğum tarihin lazım

cuma açıklanmayınca hepsiyle akraba olduk, gıyabında.

01.03.1982

grubun ateş,ama toprak her zaman çekmiş seni.zodyakın bugünlerde iyi gözükyor.hiç bir yıldız ve gezegen,senin görkemli parlaklığını görebilecek cesarette değil,milyonlarca yıldız gökyüzünde birbirine benzerken,bu dünyada eşi benzeri olmayan bir yıldızın doğmasını çekememişler,kıskançlıkları öfkeye dönüşmüş,öfkeleri ise kızıl bir renge bürümüş gökyüzünü.
burcun gereği toprak grubu gözüküyorsun.yükselenin ateş.son derece girişkensin,insani yönün herşeyden üstün basıyor, hepimiz kendi düzeneklerimizin kurbanlarıyız.bu düzeni ne kadar değiştirebilirsinki,ama çabalarına hayran olmamak mümkün değil

bu dünyada seni sana anlatacak,seni ruhuyla ve bütün benliğiyle çıkarsızca sevecek,seni olduğu gibi kabul edecek,gündelik basit haraketlerine,basitcene kurduğun cümlelere,mimiklerine hayran olacak bir eş ruhu hakkediyorsun ve bu dünyada öyle biri var.
sanki herşey senin için hazırlanmış bir tiyatro sahnesi gibi.bunca insan,bunca ağaç,bunca yer,gök,yeryüzünde kurulu bütün dizayn.hepsi seni bekleyen ve önceden kurulmuş ,, boş bir tiyatro sahnesi gibi.ilk anlamını senle kazanmış ilk doğduğun gün

bir deniz kenarında yollarınız kesicek ve doğduğundan beri yüzlerini gizleyen yıldızlar artık görünecek ve içindeki özgürlük ruhun kendini gökyüzüne bırakacak.bir yıldız olarak gelecekteki nesillerdeki aşkların üzerine sonsuza kadar ışıldayacaksın.

ohh be 5 dakika daha bakamasaydım ölecektim :D

Bu yazdıklarımızı okuyan arkadaşlar, forumun seviyesini düşürdünüz diyecekler. Fal bakmalar, dalga geçmeler falan. Burada ciddi konular paylaşmalıyız falan diyecekler. Aha şuraya da yazıyorum işte.( tükürdüm parmagıma sürdüm ekrana)

HaCkHaN ' Alıntı:
Dün gece hic tanimadigim birine

sirf sana benziyor diye sinan,usulca sokulup

vergi hukuku sınavını sordum

bir kaç puan vermesini istedim,şaskin bakislarinda dün

aciz halinden 5 puan verir mi dedim,oylesine

konustu bir seyler soyledi bekledigim sozler bunlar degil

yuzume bakti gozlerime ama istediğim notlar bunlar değil

anladim ki hic kimse hic kimse sen degil

hic kimse senin gibi aciz halinden 5 puan veren değil

:D :D :D

;D ;D ;D bravo yani sen olmasan bu forum nasıl şenlensinki hüsnü şenlendiricinin kulakları çınlasın ;D

Ben evdeki kediyi alıyorum, kaldırıyorum havaya, 4 ayak üstüne düşerse geçtim, geçmezse kaldım diyorum. Moralimi düzeltiyor. Tabii kedi bu durumdan pek memnun değil. :)

scarlet ' Alıntı:
Bu yazdıklarımızı okuyan arkadaşlar, forumun seviyesini düşürdünüz diyecekler. Fal bakmalar, dalga geçmeler falan. Burada ciddi konular paylaşmalıyız falan diyecekler. Aha şuraya da yazıyorum işte.( tükürdüm parmagıma sürdüm ekrana)

ıyk,sil hocam ekranı ben yazamıyorum böyle :D

dicekler napalım :)

bırakın kim neder se desin onlar yeterince stres olmamış demektir onlar bizden değil :) onlar normal insanlar biz balatayı biraz sıyırdık :)

HaCkHaN ' Alıntı:
scarlet ' Alıntı:
Ben maliyeti verdim. Vergiden de emin değilim, araftayım, bir geçerim diyorum bir kalırım.
Arada bir kalırım dediğim de yazıyorum buraya, sağolsun arkadaşlar geçersin diyorlar, ben de sakinleşiyorum. Belli aralıklarla ve dozlarla yapıyoruz bunu. :D

sinirlenip ayağa kalkıyorsun,''geçermiyim uleannnnnn'' deyip,4-5 kişi yanına geliyor,tamam abi geçersin tamam abi deyip ,yumuşuyormusun yani.. ahhahaha

nerde oldu bu olay? iş yerinde mi hi hi

:D :D :D

scarlet ' Alıntı:
Ben evdeki kediyi alıyorum, kaldırıyorum havaya, 4 ayak üstüne düşerse geçtim, geçmezse kaldım diyorum. Moralimi düzeltiyor. Tabii kedi bu durumdan pek memnun değil. :)

:o :D >:( ;D ;) :P ::) :-* :'( :-X 8)
duygularım ne kadar karışık dimi :D

kediye yazık dimi ya, o ne anlasın vergi hukukundan filan :D

scarlet ' Alıntı:
ayy bende afrika menekşelerini yere atayım mor olanın saksısı kırılırsa kaldım pembe olanın ki kırılırsa geçtim :)

HaCkHaN ' Alıntı:
scarlet ' Alıntı:

Benim kedim üleyn, döverim de severim de. Canımm nasıl da bakıyor yüzüme. ( Kediyle bakışıyoruz da arkadaşlar.) Hıh yanıma gelmişken bir fal bakayım. İssteyen var mı? Ya panter emel duymasın bu yazdıklarımı, aramızda kalsın. ;)

serpil.son ' Alıntı:
scarlet ' Alıntı:
ayy bende afrika menekşelerini yere atayım mor olanın saksısı kırılırsa kaldım pembe olanın ki kırılırsa geçtim :)

bende menekşelerin saksısını kafama atayım,yere düşersem aciz halini doğru yapmışım,düşmessem yanlış yapmışım :D

scarlet ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
scarlet ' Alıntı:

Benim kedim üleyn, döverim de severim de. Canımm nasıl da bakıyor yüzüme. ( Kediyle bakışıyoruz da arkadaşlar.) Hıh yanıma gelmişken bir fal bakayım. İssteyen var mı? Ya panter emel duymasın bu yazdıklarımı, aramızda kalsın. ;)

kediyle bakışma bölümü beni gerçekten çok etkiledi