Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

gogimel ' Alıntı:
hackan bi haftadır bakıyorum yoksa vakit gecmiyor. tek stres yapanın kendim olmadığını görünce rahatlıyorum

bak dünyada sorunu olmayan insan yok,kimisinin sağlık sıkıntısı var , kimin aşk ızdırabı,kimi fakirlik,yoksuklu derdinde,kimi yetim,kimi şansız,kimi kısmetsiz..bizimde bu dönemde sınav stresimiz var,burda gördüğün herkez stres içinde,hepimiz ızdırap içerisindeyiz,yani yanlızca sen değilsin.

hatta şuan stresten,iş yerinde amuda kalkmış durumdayım,garip hareketler yapıyorum...

şimdi benim amuda kalktığımı görerek rahatlıyormusun şimdi ? tek amuda kalkan ben değilmişim diye :D

yani öyle bişey mi? ne mazoşist ,faşistmissin sen ya

'' ölüyorum uleann,onun için bu foruma girdim,'' ohh be herkez gebermiş burda,rahatladım şimdi '' der gibi bişey mi,anlamadım yani

sinanyucel ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
scarlet ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
hilalblc ' Alıntı:
Burdaki amaç bana göre;
Borçlar hukuku ile 6183 arasındaki ayrımı bilip bilmediğimizdi sanırım
Bizim Aciz vesikasını karıştırmış olacağımızı onlar bal gibi bilerek bu soruyu sordular
ve bizde yani büyük çoğonluğumuzda düitü buna . YAni az önce dediğime geliyor.
Bu ayırımı bilmiyorsan ordan 5 puan 10 puan alırım diye hayal etmeyin arkadaşlar.
Tabii bende bu gruptayın onuda söyliim bende aciz vesikası yazdım
ama kesin kalıcam ben vergiden :-\
:-[

hilal puan olarak ben de kaç puan verirler onu bilmiyorum.sadece hocaların bana söylediği '' amme borçlusunun borcunu ödeyememesi nedeniyle zorduruma düşme halidir.acizvesikası düzenlenir ''dediyseniz<on puan verirler dedi.sonuçta onlarda puanı tahmin ediyorlar.sonuçta kaç puan gelir bilmiyorum.ama şunu biliyorum kitabi tabir istemiyorlar.hukuktaki aciz ile vergideki aciz aynı konu bir ayrım söz konusu değil.sadece uslup farkı var.
sana katılıyorum sancak çünkü ben ömer dumanın kitabından öyle hatırlıyorum vesikanın anlamına bakarsanız daha iyi anlarsınız söylediğin gibi sadece üslup farkı var

Arkadaşlar lafınıza maydanoz oluyorum ama vergi deyince dayanamıyorum. BEn de borçlunun kamuya, devlete olan borcunu ödeyemecek duruma gelmesidir. Bu durumunu yetkili makamlardan alınacak belgeyle ispatlaması gerekir dedim. Sonradan bir de salladım; bunun sonucunda da uzlaşma, terkin, ya da af olabileceğini yazdım. bana da 3-5 puan veririler mi sizce? :-\ :-[ :(

arkadaşım lafzıma niye maydanoz oluyorsun , ben ruhunu telkin ediyormuyum yaptığın yorumun.borçlu kamuya borcunu ödemiyorsa o kendi sorunu,aciz haline düşer tabi,sürünsün hatta,boyu bozu devrilemeseciye,bunun sonucunda terkin ve afta olmamalı,sanada 3-5 puan vermezler,aciz hale düşmüşün çünkü,düşene kimse acımaz,bi tekmede ben vurucam şimdi :D
ilahi cenk adam dayanamayacak bu yazdıklarına güldürme ;D hepimiz isyanlardayız ne var sende bir 5 versen :D

al yiyenim al . 5 puanda ben veriyorum,koy cebine hadi şimdi git yat uyu huzur içinde.. :)

Burası da olmasa nasıl atıcam ben stresimi? Yaşamayan bilmiyor bu halleri. Resmen etrafımdaki insanları uzaklaştırıyorum kendimden. Çok gerginim, uzak durun, kırmıyım diyorum. Sanki canavara dönüştüm de size zarar vermiyim der gibi. :)

esma hu hu .. sevgülün geldi mi askerden ? şafak kaç ? sınav şafağı ;D

scarlet ' Alıntı:
Burası da olmasa nasıl atıcam ben stresimi? Yaşamayan bilmiyor bu halleri. Resmen etrafımdaki insanları uzaklaştırıyorum kendimden. Çok gerginim, uzak durun, kırmıyım diyorum. Sanki canavara dönüştüm de size zarar vermiyim der gibi. :)

scarlet dostum pozitif düşünme yönetimini kullan,beyin gücüyle,beyin gücü

de ki : ' zoru hemen başarırız , imkansız biraz zaman alır '

bi daha : ' zoru hemen başarırız , imkansız biraz zaman alır '

' zoru hemen başarırız , imkansız biraz zaman alır '

nasıl mutlu oldun dimi,ahahh,çok mutluyum ya , kalk oyna şimdi

nasıl işe yaradı mı ? ;D

Ayrıca sen iddiayı kaybettin bunu biliyorsun değil mi ?
22 si senin kazancındı :) şimdi sıram bende

HaCkHaN ' Alıntı:
scarlet ' Alıntı:

scarlet dostum pozitif düşünme yönetimini kullan,beyin gücüyle,beyin gücü

de ki : ' zoru hemen başarırız , imkansız biraz zaman alır '

bi daha : ' zoru hemen başarırız , imkansız biraz zaman alır '

nasıl mutlu oldun dimi,ahahh,çok mutluyum ya , kalk oyna şimdi

nasıl işe yaradı mı ? ;D

:D yaradı yaradı saol dostum.

scarlet ilham iremden ''olanlar olmuşu'' dinle,rahatlarsın ..ciddiyim bak , herşeyimi şaka sanıpta inanmamazlıktan gelme :D

hilalblc ' Alıntı:
Ayrıca sen iddiayı kaybettin bunu biliyorsun değil mi ?
22 si senin kazancındı :) şimdi sıram bende

ocak ayı ben dedim böcük,aaaaaaaaa

Uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece
Bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gündüz gece
Gündüz gece gündüz gece gündüz gece

Dünyaya geldiğim anda yürüdüm aynı zamanda
İki kapılı bir anda gidiyorum gündüz gece
Gündüz gece gündüz gece gündüz gece

Çocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
tüm dersleri toptan vereceğiz

kimse yok heralde, deli gibi kendi kendime yazıyorum,tabi hala iş yerindeyim,12 ye az kaldı ya sabır

Ben ölürsem akşamüstü olurum
Şehre simsiyah bir kar yağar
Yollar kalbimle örtülür
Parmaklarımın arasından
Gecenin geldiğini görürüm
Ben ölürsem akşamüstü olurum
Çocuklar sinemaya gider
Yüzümü bir çiçeğe gömüp
Ağlamak gibi isterim

Yıllar ikimizden de çok şeyler götürmüş
Sen yeni yuva kurarken beni paramparça bölmüş
Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni

scarlet bende acize sana benzer şeyler yazdım ...vergi borcunu zamanında ödemeyen mükellefin durumunu belgelemeli ve ilgili vergi dairesine başvurmalı felan diye... 1. sorum tam. kdv oranlarındanda a şıkkı yarım b şıkkından 3 tanesi doğru bakalım kaç alıcaz :)))bence sınav şubatın ilk hafta sonu açıklanacak arkadaşlar...

Dün gece hic tanimadigim birine

sirf sana benziyor diye sinan,usulca sokulup

vergi hukuku sınavını sordum

bir kaç puan vermesini istedim,şaskin bakislarinda dün

aciz halinden 5 puan verir mi dedim,oylesine

konustu bir seyler soyledi bekledigim sozler bunlar degil

yuzume bakti gozlerime ama istediğim notlar bunlar değil

anladim ki hic kimse hic kimse sen degil

hic kimse senin gibi aciz halinden 5 puan veren değil

:D :D :D

ayy hakkaten ne doğru bi yorum olmuş hackhan güldürdün beni :) önüme gelene soruyom zaten sen olsan 10 puan veririmisin benim acize diye :)))

serpil.son ' Alıntı:
scarlet bende acize sana benzer şeyler yazdım ...vergi borcunu zamanında ödemeyen mükellefin durumunu belgelemeli ve ilgili vergi dairesine başvurmalı felan diye... 1. sorum tam. kdv oranlarındanda a şıkkı yarım b şıkkından 3 tanesi doğru bakalım kaç alıcaz :)))bence sınav şubatın ilk hafta sonu açıklanacak arkadaşlar...

şubatın ilk haftası açıklanacak arkadaşlar , ocağın son haftası açıklanacak arkadaşlar . ıııhhh bıktım bıktım,bıktım aloo

hem burda cevapları ben hesaplıyorum,sen ne yaptın cevapları yaz , ben geçip geçmeyeceğini söyleyim