Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
Ben ilk temmuzda girdim o zaman dehadan çalışmıştım. 2.sınavda sadece 1 gün baktım gene dehadan. Ama dediğin gibi yetersiz geldi. Ben geçen hafta Yurdakul hocanın kitabını aldım. Alırken Büyükmirzanın kitabına ve nalan hocanın kitabınıda da baktım. Ama onlar çok karışık geldi ve daha çok sınav için değil de maliyet muhasebesi yapacak firmalar için hazırlanmış gibi geldi bana.
Ben istanbuldayım ama ama şuan için kursa gidecek vaktim yok. Analizi kesin vermişimdir, denetimde iyiydi sanırım 50 alırım.(denetimi sınavdan çıkınca veririm dedim ama forumu takip ettikçe vermemişde olabilirim demeye başladım ) Yani benimde büyük ihtimal maliyet kalacak ve tek ders olunca çalışmak daha kolay olacak.
Şu sonuçlar açıklansada ne yaptık bir görsek..
ugur6666 ' Alıntı:akkaya ' Alıntı:ugur6666 ' Alıntı:burakay ' Alıntı:umarım hepimiz gönlümüze göre notlara kavuşuruz
denetim hocasının notları nasıl acaba
bence iyi denetimden geçersin sınavın normal geçtiyse.. geçen dönem vergi iyi değildi ama geçirmişler sağolsunlar ben geçirmezdim.. bu dönemde hukuk analiz ve maliyetten girdim.. sadece maliyetten kalabilirim çalıştıklarıma göre sorular farklıydı biraz... ama sorun değil haketmediysem kaldıysam üzülmem.. geçersemde sağolsunlar.. insan geçip geçmeyeceğini anlıyor zaten.. aslında sonuçlar herkesin kafasında belli ama bir sürpriz olurmu diye bakanlar var.. benim gibi
uğur merhaba, bende bu dönem denetim,analiz ve maliyetten girdim. Maliyetten kalıcam gibi geliyor. Dediğin gibi çalıştıklarımızdan farklıydı sorular. Vergiden de aynıyız bende geçen dönem geçmeyi beklemiyordum. Ama güzel değerlendirme yapmışlar ve 52 vermişler.
Peki, eger maliyetten kalırsan ( ki inşallah geçersin, geçeriz )hangi kaynakla çalışmayı düşünüyorsun.
Kursa gitmiyorsun sanırım.
dehanın kitabına çalışmıştım çok güzeldi kolaydan zora gidiyordu ama yetersiz kaldı 2. soru hiç yoktu.. yoksa kitap zevkliydi..
ayrıca islam çankayanında vardı ama ona çalışmadım.. yalnız yurdakul çaldağ... yada kamil büyükmirza ikisinede iyi diyorlar ayrıca halen gazi yada ankara üniv. hocaları.. ikisinden birini alabilirim.. eskişehirde kurs imkanı yok ankara istanbulda olsak tek derse giderdim iş biterdi.. ama tek ders kalacak büyük ihtimal o zaman çok iyi çalışırım..
Ben ilk temmuzda girdim o zaman dehadan çalışmıştım. 2.sınavda sadece 1 gün baktım gene dehadan. Ama dediğin gibi yetersiz geldi. Ben geçen hafta Yurdakul hocanın kitabını aldım. Alırken Büyükmirzanın kitabına ve nalan hocanın kitabınıda da baktım. Ama onlar çok karışık geldi ve daha çok sınav için değil de maliyet muhasebesi yapacak firmalar için hazırlanmış gibi geldi bana.
Ben istanbuldayım ama ama şuan için kursa gidecek vaktim yok. Analizi kesin vermişimdir, denetimde iyiydi sanırım 50 alırım.(denetimi sınavdan çıkınca veririm dedim ama forumu takip ettikçe vermemişde olabilirim demeye başladım ) Yani benimde büyük ihtimal maliyet kalacak ve tek ders olunca çalışmak daha kolay olacak.
Şu sonuçlar açıklansada ne yaptık bir görsek..