Allah davul etmeye seniHaCkHaN ' Alıntı:bu şarkıyıda shatz a armağan ediyorum
Gemilerde talim var
Bahriyeli yarim var
O da gitti sefere
Ne talihsiz basim var
Hani benim Recebim
Sari lira verecegim
Almazsan karakola gidecegim
Gemi gelir yanasir
Içi dolu çamasir
(hatayın kızları)
Benim yarim çok güzel
(bethoven diye aglasir)
Gören gözler kamasir
Hani benim Recebim
Sari lira verecegim
Gemi gelir yan verir
Iskeleye san verir
Su Istanbul kizlari
Koca diye can verir
Hani benim Recebim
Sari lira verecegim
Mavi giyme tanirlar
Seni yolcu sanirlar
Geçme kapim önünden
Seni benden alirlar
Hani benim Recebim
Sari lira verecegim
HaCkHaN ' Alıntı:günaydın
tahakkuk eden vergiyi mükellef bugün ödeyemeyecek.. bunu cezası nedir arkadaşlar ? oranı filan varmı
sevtug ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:günaydın
tahakkuk eden vergiyi mükellef bugün ödeyemeyecek.. bunu cezası nedir arkadaşlar ? oranı filan varmı
millet vergiden dökülmüş,senin sorduğun soruya bak..
sinanyucel ' Alıntı:2009/15565 s.BKK.
19/11/2009 Tarihinden itibaren
Her Ay için
1,95%
Amme alacağının ödeme müddeti içinde ödenmeyen kısmına vadenin bitim tarihinden itibaren her ay için ayrı ayrı % 2,5 oranında gecikme zammı uygulanır.
Ay kesirlerine isabet eden gecikme zammı günlük olarak hesaplanır.
Gecikme zammı bir Türk Lirasından az olamaz.
Gecikme zammı; 213 sayılı Vergi Usul Kanununa göre uygulanan vergi ziyaı cezalarında bu madde uyarınca belirlenen oranda, mahkemeler tarafından verilen ve ceza mahiyetinde olan amme alacaklarında ise bu oranın yarısı ölçüsünde uygulanır. Bunların dışındaki ceza mahiyetinde olan amme alacaklarına gecikme zammı tatbik edilmez.
Gecikme zammı tecilde tecilin yapıldığı, iflas halinde iflasın açıldığı ve aciz halinde bu durumun sabit olduğu güne kadar hesaplanır.
sinanyucel ' Alıntı:hepsi aynı olmalı sadece sgk da farklı
evet shatz bende aciz hali gördüm gibi ;D
yok öyle olurmu onu görünce ben bile cevap vermekte korktum beni yakarlar diye affedin beni :-\shatz ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:hepsi aynı olmalı sadece sgk da farklı
kalbimize mi indirmek istiyorsun heee söylesene sinan canımıza kastınmı var senin
sinanyucel ' Alıntı:yok öyle olurmu onu görünce ben bile cevap vermekte korktum beni yakarlar diye affedin beni :-\shatz ' Alıntı:sinanyucel ' Alıntı:hepsi aynı olmalı sadece sgk da farklı
kalbimize mi indirmek istiyorsun heee söylesene sinan canımıza kastınmı var senin
hakankrl ' Alıntı:Bugün için bir umut var mı sizce, geçen haftaki heyecan kalmadı sanki..