Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

odayı aradım..''eli kulağında'' dedi ya ;D ;D
beklemekten çıldırmış smmm olacağııs.. bu mesleğii yapanlarıınn bir çoğunun nedenn bu kadar dengesiz olduğu anlaşılıoor galibaa...

hll ' Alıntı:
odayı aradım..''eli kulağında'' dedi ya ;D ;D
beklemekten çıldırmış smmm olacağııs.. bu mesleğii yapanlarıınn bir çoğunun nedenn bu kadar dengesiz olduğu anlaşılıoor galibaa...

Arkadaşlar dün bende aradım Odayı bu hafta kesin bekliyoruz dediler. Bakalım hayırlısı. KONYA

burakay ' Alıntı:

bugünü neden sayıyorsun bugün geçti cumayıda sayma o gün açıklanacak olursa kaldı şafak 2 :D anneme çekmişim çok çabuk bitiriverir günleri ramazan ayında oruç zor geçince daha orucun ilk haftasında bu hafta geçti önümüzdeki haftayıda sayma son hafta zaten bayram yaklaşıyor kaldı bir hafta sıkın dişinizi :D :D :D

perşembe odanın sitesinde açıklanır.
çarşamba Belgeyi alanları ararlar.
8)

şafak 1 perşembe açıklanır bence arkadaşlar.

her yeni bir gün açıklancak umuduyla başlayıp akşamınaysa açıklanmadı düşüncesiyle yarın açıklanır diye yine umutla uyuyup sabah yine aynı umutla kalkıp yine açıklanmadığını görmek
herşeye rağmen herkese selam diyebilmek.diyorum işte herkese selam olsun..... :D

ayşe77 ' Alıntı:
her yeni bir gün açıklancak umuduyla başlayıp akşamınaysa açıklanmadı düşüncesiyle yarın açıklanır diye yine umutla uyuyup sabah yine aynı umutla kalkıp yine açıklanmadığını görmek
herşeye rağmen herkese selam diyebilmek.diyorum işte herkese selam olsun..... :D

Ve aleyküm selam :D

sular kesilemediyse, bu hafta zaten arıyacakları kesin .kahin olmaya gerek yok bence. :D

LordBlue ' Alıntı:
sular kesilemediyse, bu hafta zaten arıyacakları kesin .kahin olmaya gerek yok bence. :D

isterseniz maya takvimin dede yazabilir.yada mu kıtasındaki tabletlerde

hasan abiyi aradım nezaman açıklanacağı konusunda bir bilgi yok dedi ve gelecek haftayı bulabileceğini söyledi

Yerleri karlarla gökyüzü güneşle kaplı bir İstanbul sabahından herkese günaydınnnn...

Hava şartları bu durumdayken sabırsızlıkla sınav sonuçlarını bekleyen tüm SMMM adayı(Allah başka keder vermesin) arkadaşlarımıza bugün de sabırlar diliyorum. ;)

DENİZ UZUN ' Alıntı:
hasan abiyi aradım nezaman açıklanacağı konusunda bir bilgi yok dedi ve gelecek haftayı bulabileceğini söyledi
hımmm ???

Hasan abi bence bilmiyor deniz biz cuma dediysek cumadır başka yolu yok :D