Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Bu hafta açıklanmadığını düşünmek istemiyorum, umarım perşembe günü başlarlar.

DENİZ UZUN ' Alıntı:
hackhan bugün tesmerdeki tanıdığını arayacakmısın? çünkü hakchan çok güvenilir

peki arayabilirsem arıcam,bende akşam istanbula gidiyorum,sanırım sonuçları orda öğreneceğim.hasan abiyi aramana gerek yok , ilk sonuçlar tesmere geliyor deniz

sıkıldım artık nedir bu işkence , kaç sınav kağıdı okuyorki bunlar nekadar yavaşlar
sınava hazırlanacak arkadaşlara Allah yardım etsin süre her geçen azalıyor. :o

komisyon kış dönemi sınavlarını genelde geç açıklamış.. kendi okul sınavlarından dolayı olabilir.. haftayada kalabilir bu gidişle

hackhan sana hayırlı yolculuklar diliyorum en kısa zamanda forumda olursun umarım

sonuçların haftaya kalması ihtimalini düşünmek bile istemiyorum :( nasıl olur, ne olur diye düşünmekten çoookk yoruldumm..

e.smmm.a ' Alıntı:
sedat3299 ' Alıntı:
bu sınav bu hafta açıklanmayacak arkadaşlar hiç umutlanmayın fazla süpriz olur açıklanırsa dünki kaynağım haftayı bulacağını iddaa etti.

çarşamba perşembe aramaların başlayacağını söylüyordun ya dün??
ben sabah aradım odadaki arkadaşı bu hafta zor olur dedi.olursada süpriz olur dedi..Kendisi geçen hafta, salı günü sonuclar gelir öğrenip arıcam demişti ama olmadı. İnegöl odasıda sm den smmm ye geçişle aynı anda açıklanacağı için haftaya bulacağını söylüyor..bilgilerinize...

sedat3299 ' Alıntı:
e.smmm.a ' Alıntı:
sedat3299 ' Alıntı:
bu sınav bu hafta açıklanmayacak arkadaşlar hiç umutlanmayın fazla süpriz olur açıklanırsa dünki kaynağım haftayı bulacağını iddaa etti.

çarşamba perşembe aramaların başlayacağını söylüyordun ya dün??
ben sabah aradım odadaki arkadaşı bu hafta zor olur dedi.olursada süpriz olur dedi..Kendisi geçen hafta, salı günü sonuclar gelir öğrenip arıcam demişti ama olmadı. İnegöl odasıda sm den smmm ye geçişle aynı anda açıklanacağı için haftaya bulacağını söylüyor..bilgilerinize...
sm lerinde açıklanmasına çok ihtiyaçları var onlarında açıklansın:) onlarda bizim gibi bütün hayallerini,programlarını bu sınav sonuçlarına göre yapıyorlar,onlar da sınavı kazanamazlarsa hayallerini bir dahaki sınav sonuçlarına erteleyecekler :)

Merhaba Arkadaşlar,
Bursa odasını aradığımızda bize söylenen sonuçlar bu dönem 60 günü doldurmadan açıklanmayacağı ..memur abimiz ya arayanlar ile uğraşmak istemiyor yada kış döneminin geç açıklanma tezi ile doğrulanması sonucu çıkıyor... ..en erken ihtimal 1 şubat gibi görünüyor en geç ihtimal ise 5 şubat ... umarım sabırlarımızı tüketmeden açıklarlar ... ne diyelim hayırlısı ... başka ne gelir elden....

burakay ' Alıntı:
T U R K O ' Alıntı:
sedat3299 ' Alıntı:
... İnegöl odasıda ...

İnegöl'de oda ne zaman kuruldu?

ben inegöllüyüm oda kuruldu da haberimiz mi olmadı acep

İnegöl'de odayı bizler kuracağız... yeni nesil... :)) zira İnegöl Türkiyenin il olmaya aday tek ilçesidir ve şube sınırlarını çoktan aşmıştır.

AG ' Alıntı:
burakay ' Alıntı:
T U R K O ' Alıntı:
sedat3299 ' Alıntı:
... İnegöl odasıda ...

İnegöl'de oda ne zaman kuruldu?

ben inegöllüyüm oda kuruldu da haberimiz mi olmadı acep

İnegöl'de odayı bizler kuracağız... yeni nesil... :)) zira İnegöl Türkiyenin il olmaya aday tek ilçesidir ve şube sınırlarını çoktan aşmıştır.

ayakta alkışlıyorum
bu arada sınav nasıldı

AG ' Alıntı:
... zira İnegöl Türkiyenin il olmaya aday tek ilçesidir ...
İl olma şartlarını taşıdığı ve il olmak istediği halde olamayan o kadar çok ilçe var ki say say bitmez.

T U R K O ' Alıntı:
AG ' Alıntı:
... zira İnegöl Türkiyenin il olmaya aday tek ilçesidir ...
İl olma şartlarını taşıdığı ve il olmak istediği halde olamayan o kadar çok ilçe var ki say say bitmez.
İnegöl' ün taşıdığı şartları taşıyan bir tane ilçe söyleyebilirmisn mesela ..varsa eğer :))