Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

burakay ' Alıntı:
AG ' Alıntı:
[

İnegöl'de odayı bizler kuracağız... yeni nesil... :)) zira İnegöl Türkiyenin il olmaya aday tek ilçesidir ve şube sınırlarını çoktan aşmıştır.

ayakta alkışlıyorum
bu arada sınav nasıldı

Umutluyuz ve sabırla bekliyoruz :)

AG ' Alıntı:
burakay ' Alıntı:
AG ' Alıntı:
[

İnegöl'de odayı bizler kuracağız... yeni nesil... :)) zira İnegöl Türkiyenin il olmaya aday tek ilçesidir ve şube sınırlarını çoktan aşmıştır.

ayakta alkışlıyorum
bu arada sınav nasıldı

Umutluyuz ve sabırla bekliyoruz :)

7 de 7 diyorsun yaniii

şimdi tesmeri aradım. Sınav komisyonundan sonuçlar ellerine ulaşmamış bende artık sonuçların haftaya açıklanacağına inanmaya başladım. Sanırım başvuru süresini 1 hafta uzatır tesmer.

AG ' Alıntı:
T U R K O ' Alıntı:
AG ' Alıntı:
... zira İnegöl Türkiyenin il olmaya aday tek ilçesidir ...
İl olma şartlarını taşıdığı ve il olmak istediği halde olamayan o kadar çok ilçe var ki say say bitmez.
İnegöl' ün taşıdığı şartları taşıyan bir tane ilçe söyleyebilirmisn mesela ..varsa eğer :))

ceyhan mesela...

ugly666 ' Alıntı:
şimdi tesmeri aradım. Sınav komisyonundan sonuçlar ellerine ulaşmamış bende artık sonuçların haftaya açıklanacağına inanmaya başladım. Sanırım başvuru süresini 1 hafta uzatır tesmer.

nayırr nayırr yalan soyluyosun

İnegölde ki yerin adı oda olsa ne olur temsilcilik olsa ne olur.Bilgi kirliliğinde yüzüyoz zaten....

burakay ben yalan söylemiyorum tesmer öyle cevap verdi. tesmerin eline yarın ulaşsa daha bunlar için odalara yazı yazacak. kargoya verecek. 1 gün sonra sitesine yüklemeye başlayacak. bu hafta olmaz diye tahmin ediyorum.

ugly666 ' Alıntı:
burakay ben yalan söylemiyorum tesmer öyle cevap verdi. tesmerin eline yarın ulaşsa daha bunlar için odalara yazı yazacak. kargoya verecek. 1 gün sonra sitesine yüklemeye başlayacak. bu hafta olmaz diye tahmin ediyorum.

bilgi paylaşımın için sağol
ben mizahsen olsun diye söyledim eski türk filmi tarzında

arkadaşlar şu tesmeri boşuna aramayın..ellerine ulaşsa da ulaştı, bugün yarın açıklanacak demezler..
daha önceki dönemlerde dediler mi hiç???

sm den smmm ye geçiş nisan başı gibi diyorlar ama smmm sınavı bu haftayı aşmayacak ayı geçmeyecek öle duyum aldım sağlam

arkadaşlar bizim yeterlilik sınavlarına yaklaşık 3000 kişi giriyor, sm den smmm geçiş sınavına yaklaşık 14000 kişi giriyor, ayrıca bizim komisyon üyeleri ile onların komisyon üyeleri kanımca farklıdır. aynı anda açıklanması imkansız bence. cesur bey nerden duyum aldınız

ugly666 ' Alıntı:
arkadaşlar bizim yeterlilik sınavlarına yaklaşık 3000 kişi giriyor, sm den smmm geçiş sınavına yaklaşık 14000 kişi giriyor, ayrıca bizim komisyon üyeleri ile onların komisyon üyeleri kanımca farklıdır. aynı anda açıklanması imkansız bence. cesur bey nerden duyum aldınız

ben 2 gün önce tesmeri bu konuyla ilgili aradım
smmm yeterlilik ile özel smmm sınavları için bağımsız dediler birlikte açıklanma gibi bir durum mantık dışıdır

zaten sm ler e ne soruyorlarki .kaç ders eksik ve kolay sorular .50 yaşından sonra smmm olmanın bir anlamı yok

sm den smmmye geçiş turmob ve tesmer için fon kaynağı. 14.000 x ruhsat ücreti :)

ugly666 ' Alıntı:
sm den smmmye geçiş turmob ve tesmer için fon kaynağı. 14.000 x ruhsat ücreti :)

bunların hepsi balyoz harekatının bir parçasıdır

Ankara Odası Başkanı beni 5 dakika önce aradı. hatrımı sordu

biraz heycan yaptım galiba malesef daha ses yokmuş. açıklandığında ilk beni arıyacak metin başkanım