Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
bakalım "beni aradılar!" yazan ilk kişi kim olucak
bakalım "beni aradılar!" yazan ilk kişi kim olucak
ben olmayacağım kesin çünkü sonuçların açıklandığını bizim odaya ilk ben haber veriyorummotivasyon ' Alıntı:bakalım "beni aradılar!" yazan ilk kişi kim olucak
shatz ' Alıntı:ben olmayacağım kesin çünkü sonuçların açıklandığını bizim odaya ilk ben haber veriyorummotivasyon ' Alıntı:bakalım "beni aradılar!" yazan ilk kişi kim olucak
sedabaransel ' Alıntı:shatz ' Alıntı:ben olmayacağım kesin çünkü sonuçların açıklandığını bizim odaya ilk ben haber veriyorummotivasyon ' Alıntı:bakalım "beni aradılar!" yazan ilk kişi kim olucak
gecen sınav sen miydin odayı arayıp sonuclar acıklanmıs diyince odadan yo acıklanmadı yasal süre zırvalıgını dinleyen hahaha
acıklandıgını odaya haber veren ahahha
ağzına sağlık iyi demişsin daha kendi yaptıkları işlerden haberleri yokshatz ' Alıntı:sedabaransel ' Alıntı:shatz ' Alıntı:ben olmayacağım kesin çünkü sonuçların açıklandığını bizim odaya ilk ben haber veriyorummotivasyon ' Alıntı:bakalım "beni aradılar!" yazan ilk kişi kim olucak
gecen sınav sen miydin odayı arayıp sonuclar acıklanmıs diyince odadan yo acıklanmadı yasal süre zırvalıgını dinleyen hahaha
acıklandıgını odaya haber veren ahahha
Hayır ben değildim geçenki sınav açıklandıktan 2.gün beni aradılar sınavlar açıklandı not durumunuzu bildirecez dediler günaydın efendim dedim diğer sınav yaklaştı siz yorulmayın ben söylerim size notlarımı dedim
Hat-İce ' Alıntı:Rüyamda 3 dersi vermiş Denetimden kalmıştım.Acep tersimi olacak ki? Amannn rüyamda banka yazıyordum şimdi de sınav sonuçlarıyla uğraşıyorum (
sedabaransel ' Alıntı:shatz seninki hangi oda
shatz ' Alıntı:Hat-İce ' Alıntı:Rüyamda 3 dersi vermiş Denetimden kalmıştım.Acep tersimi olacak ki? Amannn rüyamda banka yazıyordum şimdi de sınav sonuçlarıyla uğraşıyorum (
rüya bu belli olmaz derslerin ruhları ziyarete gelmiş seni rüyan doğruda olabilir
evet o gün bu gün olabilir neye çok değer versek tekmeyi yiyoruz ders milleti nankör olurHat-İce ' Alıntı:shatz ' Alıntı:Hat-İce ' Alıntı:Rüyamda 3 dersi vermiş Denetimden kalmıştım.Acep tersimi olacak ki? Amannn rüyamda banka yazıyordum şimdi de sınav sonuçlarıyla uğraşıyorum (
rüya bu belli olmaz derslerin ruhları ziyarete gelmiş seni rüyan doğruda olabilir
O zatı muhteremler bir kez lisedeyken beni ziyaret etmişlerdi.Ne gördüysem aynısı oldu o gün okulda.Ama sonra hiç uğramadılar.Acep bu gün o günmüdür? )
ugly666 ' Alıntı:tesmeri aradım. şimdi hala bir gelişme yokmuş.....
onların söyledikleri zaten klişeleşmiş hep aynı sözler değişen birşey değil biz ya internetten yada aranmalar başladığında öğreneceğiz onlar söylemeyecek.caner ' Alıntı:ugly666 ' Alıntı:tesmeri aradım. şimdi hala bir gelişme yokmuş.....
Zaten olsa bile söyleyeceklerini sanmıyorum ben. Çatlatıcaklar insanı sonuçlar belli olana kadar.
Hat-İce ' Alıntı:Rüyamda 3 dersi vermiş Denetimden kalmıştım.Acep tersimi olacak ki? Amannn rüyamda banka yazıyordum şimdi de sınav sonuçlarıyla uğraşıyorum (