şahsına munhasır malesef yardımcı olamıcamsedabaransel ' Alıntı:dilekçe örnegini de gönder kopy past yabalım
şahsa münhasırda ne yazacağız başbakanlığa tesmerimi şikayet edeceğizLordBlue ' Alıntı:şahsına munhasır malesef yardımcı olamıcamsedabaransel ' Alıntı:dilekçe örnegini de gönder kopy past yabalım
LordBlue ' Alıntı:şikayet etmemiş gibi yazabilirsin.mağduruz sosyal yardım istiyoruz gibi kömür ,un,mercimek araya ruhsatıda sıkıştırmayı unutma
;D sen öylemi yaptın gelecek mesajıda merak ediyorum bakalım kim daha erken davranır tesmer mi başbakanlık mı?LordBlue ' Alıntı:şikayet etmemiş gibi yazabilirsin.mağduruz sosyal yardım istiyoruz gibi kömür ,un,mercimek araya ruhsatıda sıkıştırmayı unutma
DENİZ UZUN ' Alıntı:LordBlue ' Alıntı:şikayet etmemiş gibi yazabilirsin.mağduruz sosyal yardım istiyoruz gibi kömür ,un,mercimek araya ruhsatıda sıkıştırmayı unutma
++++++++++++++++++++++++++++1111111111111111111
Noldu ben şubatta açıklanır dediğimde bana kızan bağıransinanyucel ' Alıntı:şafak +9
hilal bunu bana istinaden söylüyorsan yanılıyorsun ben kesin bir zaman vermedim şubata sarkarsa zamansızlığın mantıksızlığını ortaya koydum daha önce bende 5 şubat dedim ama içimizdeki umut bizi erkene sürüklemek istedi olay budur ok keşke cuma gelsede açıklasalarhilalblc ' Alıntı:Noldu ben şubatta açıklanır dediğimde bana kızan bağıransinanyucel ' Alıntı:şafak +9
anlayışsız insafsız diyen arkadaşlar nerde?
Noldu şidmi ? 22 sinde kesin diyen arkadaşlar??
Noldu neden bu çöküntü?
inşallah diyelim hilal ama sakın rüyalara inanma tersi olurmuş sen vergiden geçmişmiydin rüyandahilalblc ' Alıntı:Sana söylemiyorum sinancığım benimle iddiaya giren arkadaşlara ve
vicdansız diyenlere yazdım.
Bende yarını iple çekiyorum hatta bu gece ruya gördüm
Vergiden geçmiştim ama 3 dersden kalmıştım
kabus gibi bişidi yani anlayacağın
Neyse
inşallah yarın bu saatlerde aranırız da
bu kabusda biter.
ÜZER ' Alıntı:2008-kasım sonuçlarında da böyle yapmışlardı.o sınav dönemi çok ağırdı.sınavda zordu.ama geç açıklanmasına mükakip yüzü gülenlerde çok olmuştu.birçoğunuzun beklediğinin de üzerinde not alacağını düşünüyorum.allah sabır versin.bunlarda geçecek.
inşallah öyle olurda ne zaman açıklanırsa açıklansınÜZER ' Alıntı:2008-kasım sonuçlarında da böyle yapmışlardı.o sınav dönemi çok ağırdı.sınavda zordu.ama geç açıklanmasına mükakip yüzü gülenlerde çok olmuştu.birçoğunuzun beklediğinin de üzerinde not alacağını düşünüyorum.allah sabır versin.bunlarda geçecek.