nur@L ' Alıntı:nereye bağlı olduğun bilinmez ama saygısız bir şahsiyet olduğun çok belii.... bu arada hatırlatırım ip adresleri mod ve admin tarafından görülebiliyor ... ve istendiğinde kapı adresine kadar görülebilirsin... ayrıca bizlerden biri olupta farklı nikle girip saygısınca cümlelerle dalga geçiyorsan burdan mod olan arkadaşlardan isteğim bu kişinin bize bildirilmesi... bizde bilelim aramızdan kim böyle iki yüzlülükle ve saygısız....phoboss ' Alıntı:gaz odasına bağlıyım)
mavimavi ' Alıntı:phoboss ' Alıntı:arandım arkadaslar. 7/3 vermişim
bu tür şakaların hiç zamanı değil bence
Minik ' Alıntı:Çekirdek yiyen adamın son durumu nedir ?
Hat-İce ' Alıntı:Bu soğukta bu kadar soğuk şaka hiç çekilmiyor.Biz kovmadan siz terkedin lütfen mekanımızı.
DENİZ UZUN ' Alıntı:odaların bilgisi dahilinde değil odalar sonuçlardan bihaber yıldırmamız gereken kurum tesmer
sedabaransel ' Alıntı:Hat-İce ' Alıntı:Bu soğukta bu kadar soğuk şaka hiç çekilmiyor.Biz kovmadan siz terkedin lütfen mekanımızı.
mekanımızı 8)
sancak ' Alıntı:DENİZ UZUN ' Alıntı:odaların bilgisi dahilinde değil odalar sonuçlardan bihaber yıldırmamız gereken kurum tesmer
deniz yanlış yazdım ya.şu 444 6060 varya onu aradım. :-[
yazdığın numarada doğru
0312 475 53 00 ama ben burayı arıyorum
o zaman bir de verdiğin numarayı arayayım.DENİZ UZUN ' Alıntı:sancak ' Alıntı:DENİZ UZUN ' Alıntı:odaların bilgisi dahilinde değil odalar sonuçlardan bihaber yıldırmamız gereken kurum tesmer
deniz yanlış yazdım ya.şu 444 6060 varya onu aradım. :-[
yazdığın numarada doğru
0312 475 53 00 ama ben burayı arıyorum
LordBlue ' Alıntı:Minik ' Alıntı:Çekirdek yiyen adamın son durumu nedir ?
daha stoklarım bitmedi
DENİZ UZUN ' Alıntı:diyecekleri farklı olmayacak sancak ama aramaya değer her arayış yeni bir umut
burakay ' Alıntı:arkadaşlar bursa odasıyla görüştüm
kendileri bana bu dönem geç açıklanabileceğini 10 şubat tan önce zor dediler
işin mantıksız tarafı özel smmm sınavının da aynı anda okunduğunu söyledi
bursa odası bence sıyırdı
yorumlarınız nedir arkadaşlar