Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

niye dalga geçiyosunuz ki burda insanlarla.herkes panik halinde sonuçları beklerken.

çok sinir bozucu bu davranışınız kalp atışlarım hızlandı bir an..biraz saygı gösterin insanlara..

phoboss ' Alıntı:
şaka değil arkadaslar.birazdan aramaya baslarlar sizide
daha forma 3 mj yazmış birine inanmam, geyik olduğu belliii ama çok ayıp insanlar yeterince sitres yaşıyorlar zaten.... sınavdan cıktığı günden beri formda olan ve yazışan arkadaşlardan haber gelmedikce (referansımız bu) 2-3 mj atan birine kim inanır...

Bu soğukta bu kadar soğuk şaka hiç çekilmiyor.Biz kovmadan siz terkedin lütfen mekanımızı.

nur@L ' Alıntı:
phoboss ' Alıntı:
daha forma 3 mj yazmış birine inanmam, geyik olduğu belliii ama çok ayıp insanlar yeterince sitres yaşıyorlar zaten.... sınavdan cıktığı günden beri formda olan ve yazışan arkadaşlardan haber gelmedikce (referansımız bu) 2-3 mj atan birine kim inanır...

Ona bile temkinli yaklaşırım artık. Örnek Cool >:(

COOL ' Alıntı:
slm arkdaşlar şimdi tesmerden bir arkdaş vasıtasıyla öğrendim notlarımı üç dört gün üçinde notları internete yükleyeceklermiş ama ben çok üzgünüm maliyet dersindene kalmayı hiç beklemiyordum 3 dersten sadece 1 tane geçmişim.

kenanalbayrak ' Alıntı:
inşallah bu hafta açıklanacak ama cuma öğrenizirz büyük ihtimal
bu kaynakları nerden öğrendiniz arkadaşlar bu kadar emin yazıyorsunuz foruma

phoboss ' Alıntı:
gaz odasına bağlıyım:))
nereye bağlı olduğun bilinmez ama saygısız bir şahsiyet olduğun çok belii.... bu arada hatırlatırım ip adresleri mod ve admin tarafından görülebiliyor ... ve istendiğinde kapı adresine kadar görülebilirsin... ayrıca bizlerden biri olupta farklı nikle girip saygısınca cümlelerle dalga geçiyorsan burdan mod olan arkadaşlardan isteğim bu kişinin bize bildirilmesi... bizde bilelim aramızdan kim böyle iki yüzlülükle ve saygısız....

nur@L ' Alıntı:
phoboss ' Alıntı:

Sana katılıyorum. Çok seviyesiz bir şaka olmuş. Ve halende devam ettiriyor yersiz yazışmalarını..

akkaya ' Alıntı:
nur@L ' Alıntı:
phoboss ' Alıntı:

Sana katılıyorum. Çok seviyesiz bir şaka olmuş. Ve halende devam ettiriyor yersiz yazışmalarını..
+1

Hat-İce ' Alıntı:
Bu soğukta bu kadar soğuk şaka hiç çekilmiyor.Biz kovmadan siz terkedin lütfen mekanımızı.

doğru gaz odasına bağlısın bu mekanı bu kadar kokuttuğun yeter istersen kendine başka mekan bulabilirsin arkadaşlar bu kadar ciddiyetsiz olunurmu bu kadar sevimsiz olunurmu burda sadece forumdakiler değil forumu takip eden insanlar var neden bu kadar insanın durumunu sadece ucuz şakalara bağlıyorsunuz ayıp denen bir şey var herkes durmuş o gün bugün sonuçları bekler geçen zamandan ne kadar alıp gittiğini düşünebiliyormusunuz bari meslek mensubu olacaksanız buna yaraşır davranın sizler işlerinizi yaparkendemı bu kadar şakacısınız ciddiyetli olun biraz.

doğru gaz odasına bağlısın bu mekanı bu kadar kokuttuğun yeter istersen kendine başka mekan bulabilirsin arkadaşlar bu kadar ciddiyetsiz olunurmu bu kadar sevimsiz olunurmu burda sadece forumdakiler değil forumu takip eden insanlar var neden bu kadar insanın durumunu sadece ucuz şakalara bağlıyorsunuz ayıp denen bir şey var herkes durmuş o gün bugün sonuçları bekler geçen zamandan ne kadar alıp gittiğini düşünebiliyormusunuz bari meslek mensubu olacaksanız buna yaraşır davranın sizler işlerinizi yaparkendemı bu kadar şakacısınız ciddiyetli olun biraz.

yarın çıkar arkadaşımız siz şakadan anlamıyorsunuz der COOL 'un yaptığı gibi

DENİZ UZUN ' Alıntı:
aynen öyle deniz bak geçenlerde böyle saka yapan arkadaşa tepkili oldum diye özel mesaj la ağzına geleni söylemişti ama şimdi forumdan atıldı yönetici tarafından ama forum mesajların dada bana suçlamada bulundu inanabiliyormusunuz çok gülünç basiretsiz insanlar ;)

sinanyucel ' Alıntı:
DENİZ UZUN ' Alıntı:
aynen öyle deniz bak geçenlerde böyle saka yapan arkadaşa tepkili oldum diye özel mesaj la ağzına geleni söylemişti ama şimdi forumdan atıldı yönetici tarafından ama forum mesajların dada bana suçlamada bulundu inanabiliyormusunuz çok gülünç basiretsiz insanlar ;)
[/quoTE

memleketimden mali müşavir manzaraları