Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

sancak ' Alıntı:
DENİZ UZUN ' Alıntı:
diyecekleri farklı olmayacak sancak ama aramaya değer her arayış yeni bir umut

:) aradım ama meşgül ama ben daha inatcıyım.
ben aramaya korkuyorum... yaa acıklandı listeler odaya gitti derseler... ya sanırım ben bitaraftan acıklanmasını istemiyorum galiba :-[

sancak ' Alıntı:
burakay ' Alıntı:
arkadaşlar bursa odasıyla görüştüm

kendileri bana bu dönem geç açıklanabileceğini 10 şubat tan önce zor dediler
işin mantıksız tarafı özel smmm sınavının da aynı anda okunduğunu söyledi
bursa odası bence sıyırdı

yorumlarınız nedir arkadaşlar

korktuğum başıma geliyor galibaaa :'(
bir yazmıştı geç okundı ve o dönem geçen cok oldu diye... özel smmm sınavıyla kolaydan smmm olanlarıda düşününce belki notları bol tutmuşlardır nedersiniz ???

geçen dönem tesmere sonuçları odalara bildirdik diye bilgi verdimi hiç, bilmediğimden soruyorum.

nur@L ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
DENİZ UZUN ' Alıntı:

ben aramaya korkuyorum... yaa acıklandı listeler odaya gitti derseler... ya sanırım ben bitaraftan acıklanmasını istemiyorum galiba :-[

ya nasıl olsa açıklanacak hiç olmazsa sınava hazırlanacak vakit kalsın insanlara

ugly666 ' Alıntı:
geçen dönem tesmere sonuçları odalara bildirdik diye bilgi verdimi hiç, bilmediğimden soruyorum.

her zaman yasal süre dediler ancak öğleden sonra aramalar başlamıştı ben öyle hatırlıyorum

DENİZ UZUN ' Alıntı:
cevabını bekliyoruz heyecanla

yine aynı yine aynı yine aynı cevap.soru tarzımı değiştirdim,kendimi değiştirdim,alam ettim gullem ettim ,malesef cevap sabit.dünya değişiyor,zaman değişiyor,günler geçiyor,karlar yağıyor,güneşler açıyor ama bunların cevabı hiç değişmiyor. çok şaşırıyorum :o

"Belli değil henüz,komisyondan çıkan sonuç yok daha" dedi bezgin bir bayan sesi ve beni baydı :((

sancak ' Alıntı:
DENİZ UZUN ' Alıntı:

yine aynı yine aynı yine aynı cevap.soru tarzımı değiştirdim,kendimi değiştirdim,alam ettim gullem ettim ,malesef cevap sabit.dünya değişiyor,zaman değişiyor,günler geçiyor,karlar yağıyor,güneşler açıyor ama bunların cevabı hiç değişmiyor. çok şaşırıyorum :o

Otomatiğe bağlamışlar, açıklandıktan sonra sorun yine aynı cevabı vereceklerdir :)

hakankrl ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
DENİZ UZUN ' Alıntı:

yine aynı yine aynı yine aynı cevap.soru tarzımı değiştirdim,kendimi değiştirdim,alam ettim gullem ettim ,malesef cevap sabit.dünya değişiyor,zaman değişiyor,günler geçiyor,karlar yağıyor,güneşler açıyor ama bunların cevabı hiç değişmiyor. çok şaşırıyorum

Otomatiğe bağlamışlar, açıklandıktan sonra sorun yine aynı cevabı vereceklerdir :)
:D

:D

hakankrl ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
DENİZ UZUN ' Alıntı:

katılıyorum açıklansın cevaplarını yinelerler

haftaya kaldı yine.. biz işimize bakalım.. geçici vergilere başlayalım..

Hat-İce ' Alıntı:
"Belli değil henüz,komisyondan çıkan sonuç yok daha" dedi bezgin bir bayan sesi ve beni baydı :((
demek ki pes etmeye başladılar ;D yakında acıklanır...

DENİZ UZUN ' Alıntı:
nur@L ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
DENİZ UZUN ' Alıntı:

ya nasıl olsa açıklanacak hiç olmazsa sınava hazırlanacak vakit kalsın insanlara
onu biliyorumda içimden gelen ses eyvaahhh diyor, ne yapayım :P

arkadaşlar ben tesmeri aradım ve uzun uzun sohbet ettim. Çıkan arkadaş pek ılımlıydı.
Tabi standart, gelen bir şey yok dedi. ee dedim ne zaman gelecek ,komisyona iletiyormusunuz size çok telefon geldiğini bizim sizi çok aradığımızı sordugumuzu. tabi ki iletiyoruz diyor. Şu an bu durumdan haberdarlar.
Ancak kağıtları sadece komisyon üyeleri okuyor ve yetişemiyorlar. yasal süreci geçmeyecek onu biliyoruz dedi.
Daha önceki senelerde erken açıklandığında, erken açıkladınız iyi okumadınız kağıtları bile diyen olmuş. Erken açıklansa da dert oluyor diyor.
Yani gene beklemeye devam.

bilgiler için teşekkürler o zaman yasal süreden umut bağlayalım arkadaşlar kendimizi sıkıntıya sokmayalım o da demek oluyorkı 5 şubat bekle bizi. ;)

ben kendi halimizden çok tesmerde telefona bakan görevlilere acımaya başladım.