Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Yasal süre diye diye getirdiler Şubat'ı... :'(

Sağlık olsun bakalım.

Hackhan iddiamız geçerli hala
biliyorsun değil mi?
Bu benim kazanışıma doğru yol alıyor da :)

hilalblc ' Alıntı:
Hackhan iddiamız geçerli hala
biliyorsun değil mi?
Bu benim kazanışıma doğru yol alıyor da :)

Hackhan kardeşşşş söz hakkı doğdu sana

tesmere girmeden buraya geldim açıklanmışsa nasılsa burada bir hareketlilik olur dedim ve gördümki açıklanmamış tesmere girmiyorum o halde ;D hiti artmasın ;D

Birisi ben artık arandım desin yahuğğğ

Arkadaşlar daha öncede sizi bu konuda bilgilendirmiştim. Sağlam kaynaktır bu..Maili gönderiyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

13-14 Mart 2010 tarihinde yapılacak olan SMMM Yeterlilik Sınavları için 4 gün sürecek bir eğitim programı planlamaktayız. 5-6 Aralık 2010 tarihinde yapılan SMMM Sınavının sonuçları, Şubat ayından önce açıklanmayacağı için, bu mail'i hepinize göndermekte ve sizlerin aşağıdaki tarihleri ajandalarınıza not etmenizi rica etmekteyiz. Sonuçlar açıklandıktan ve Mart sınavına katılacak isimler kesinleştikten sonra, listemizi güncelleyip, sizlere invitation atacağız.

Eğitim konularını, yine sizlerin Aralık sınavı için yaptığımız eğitim geribildirimleri sonucunda oluşturmuş bulunmaktayız; bu eğitime Maliyet muhasebesini ekliyor ve ayrıca Hukuk'u da tüm hukuk konularını içerecek şekilde ( iş, ticaret hukuku vs)2 güne çıkarıyoruz.

Eğitimler ile ilgili sormak istediğiniz bir sorunuz olduğunda bize dönmenizi rica ederim.

Maliyet Muhasebesi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 09:00-18:00 saatleri arasında Uğur Akdoğan eğitimi verecek

Temel Hukuk : 27 Şubat ve 6 Mart 2010 Cumartesi günleri 09:00-17:00 saatleri arasında Ali Dural (dışarıdan eğitmen) eğitimi verecek

Vergi Eğitimini: 25-26 Şubat 2010 Perşembe Cuma günleri 18:00-20:00 saatleri arasında Ahmet Kavak eğitimi verecek.

İyi çalışmalar

nerede bu eğitimler?

Ayrıca bu mail neden sadece size geldi
Neden bizde yok... ne demek kim kiminle nerede ne zaman ???? ::)

Ben arandım demeyi çok isterdim.Ama aramadılar aramıyorlar ve de aramayacaklar galiba bu hafta

Bu eğitimler benim çalıştığım şirket tarafından veriliyor. Eğitimler İSMMMO binasında veriliyor.

İstanbulda oturmayan arkadaşlar için bir kolaylık olacak mı , internette seminer notları falan yayınlanır mı acaba? Ben de bu eğitime katılmak isterim ama Bursada oturuyorum ne yazık ki

ocelik ' Alıntı:
Arkadaşlar daha öncede sizi bu konuda bilgilendirmiştim. Sağlam kaynaktır bu..Maili gönderiyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

13-14 Mart 2010 tarihinde yapılacak olan SMMM Yeterlilik Sınavları için 4 gün sürecek bir eğitim programı planlamaktayız. 5-6 Aralık 2010 tarihinde yapılan SMMM Sınavının sonuçları, Şubat ayından önce açıklanmayacağı için, bu mail'i hepinize göndermekte ve sizlerin aşağıdaki tarihleri ajandalarınıza not etmenizi rica etmekteyiz. Sonuçlar açıklandıktan ve Mart sınavına katılacak isimler kesinleştikten sonra, listemizi güncelleyip, sizlere invitation atacağız.

Eğitim konularını, yine sizlerin Aralık sınavı için yaptığımız eğitim geribildirimleri sonucunda oluşturmuş bulunmaktayız; bu eğitime Maliyet muhasebesini ekliyor ve ayrıca Hukuk'u da tüm hukuk konularını içerecek şekilde ( iş, ticaret hukuku vs)2 güne çıkarıyoruz.

Eğitimler ile ilgili sormak istediğiniz bir sorunuz olduğunda bize dönmenizi rica ederim.

Maliyet Muhasebesi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 09:00-18:00 saatleri arasında Uğur Akdoğan eğitimi verecek

Temel Hukuk : 27 Şubat ve 6 Mart 2010 Cumartesi günleri 09:00-17:00 saatleri arasında Ali Dural (dışarıdan eğitmen) eğitimi verecek

Vergi Eğitimini: 25-26 Şubat 2010 Perşembe Cuma günleri 18:00-20:00 saatleri arasında Ahmet Kavak eğitimi verecek.

İyi çalışmalar

5-6 Aralık 2010 tarihinde yapılan SMMM Sınavının sonuçları, Şubat ayından önce açıklanmayacağı için, demiş benim bildiğim bu sınav 5-6 aralık 2009 da yapıldı yanlışmıyım 2010 yazmışlar benmi bir sene geriden gidiyorum :D

dün 5-6 kez aradım tesmeri ve odayı.Bugün aramak istemiyorum sesimi tanımışlardır artık ;D

:) maili atanın kafası dumanlıydı sanırım hehe

shatz ' Alıntı:
ocelik ' Alıntı:

Merhaba Arkadaşlar,

İyi çalışmalar

5-6 Aralık 2010 tarihinde yapılan SMMM Sınavının sonuçları, Şubat ayından önce açıklanmayacağı için, demiş benim bildiğim bu sınav 5-6 aralık 2009 da yapıldı yanlışmıyım 2010 yazmışlar benmi bir sene geriden gidiyorum :D

geç olsun ama kazanan bol olsun arkadaşlar

o zaman 19 şubata kadar açıklanmaz burdan bu anlam çıkar

CESUR YÜREK ' Alıntı:
o zaman 19 şubata kadar açıklanmaz burdan bu anlam çıkar

istermisin mart sınavıyla aynı gün açıklansın :D :D

şimdi gercekten sabır deniyorlar yazık ya

herkez bir ümit besliyor bugün olur diyorduk ama sanmıyorum demek herkeze güvenmemek lazım