Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

allah büyük belki öğleden sonra bir hareket olur inşallah

günaydın,bu haftada olmadı daha iyi çalışıp gelecek haftalara bakacaz galiba:)

Arkadaslar gunaydin az once tesmeri aradim bir bey cikti yasal sure 7subat dedi bugun aciklanirmi sorusuna hic zannetmiyorum dedi seside gayet emin ve rahatti.haber vermek istedim

yasal süre deyip duruyorlar
yasal süre geçince sanki ne olacaksa

yasal süre geçince sanki bir sorumluluk altına giriyorlar
süre geçince bize herhangi bir hak doğuyormu? ???
resmen dalga geçiyorlar >:(

haftaya cumaya kaldı.. hiç umudum yok bugün zaten tesmerde açıklamış..

mujdatt ' Alıntı:
yasal süre geçince sanki bir sorumluluk altına giriyorlar
süre geçince bize herhangi bir hak doğuyormu? ???
resmen dalga geçiyorlar >:(

mujdatt, kimliğin tesmer tarafından tespit edildi.sonuçları boşuna bekleme istersen,kaldın...

Sonuçlar şubatta açıklanacak diyen arkadaşlara herkes tepkii gösterdii ve kimse inanmadı... yalan sööyleyen, şaka yapan ve duyma bilgiler paylaşanlara forum sakinleri inandı...şimdi soruyorum inanmak istediği şeye inananlar mı yoksa diğerleri mi hatalı.. haksız..veya suçlu.. :o :o :o

ocelik ' Alıntı:
:) maili atanın kafası dumanlıydı sanırım hehe

shatz ' Alıntı:
ocelik ' Alıntı:
Arkadaşlar daha öncede sizi bu konuda bilgilendirmiştim. Sağlam kaynaktır bu..Maili gönderiyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

13-14 Mart 2010 tarihinde yapılacak olan SMMM Yeterlilik Sınavları için 4 gün sürecek bir eğitim programı planlamaktayız. 5-6 Aralık 2010 tarihinde yapılan SMMM Sınavının sonuçları, Şubat ayından önce açıklanmayacağı için, bu mail'i hepinize göndermekte ve sizlerin aşağıdaki tarihleri ajandalarınıza not etmenizi rica etmekteyiz. Sonuçlar açıklandıktan ve Mart sınavına katılacak isimler kesinleştikten sonra, listemizi güncelleyip, sizlere invitation atacağız.

Eğitim konularını, yine sizlerin Aralık sınavı için yaptığımız eğitim geribildirimleri sonucunda oluşturmuş bulunmaktayız; bu eğitime Maliyet muhasebesini ekliyor ve ayrıca Hukuk'u da tüm hukuk konularını içerecek şekilde ( iş, ticaret hukuku vs)2 güne çıkarıyoruz.

Eğitimler ile ilgili sormak istediğiniz bir sorunuz olduğunda bize dönmenizi rica ederim.

Maliyet Muhasebesi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 09:00-18:00 saatleri arasında Uğur Akdoğan eğitimi verecek

Temel Hukuk : 27 Şubat ve 6 Mart 2010 Cumartesi günleri 09:00-17:00 saatleri arasında Ali Dural (dışarıdan eğitmen) eğitimi verecek

Vergi Eğitimini: 25-26 Şubat 2010 Perşembe Cuma günleri 18:00-20:00 saatleri arasında Ahmet Kavak eğitimi verecek.

İyi çalışmalar

5-6 Aralık 2010 tarihinde yapılan SMMM Sınavının sonuçları, Şubat ayından önce açıklanmayacağı için, demiş benim bildiğim bu sınav 5-6 aralık 2009 da yapıldı yanlışmıyım 2010 yazmışlar benmi bir sene geriden gidiyorum :D

invitation'ın türkçede "davet" diye gayet açık ve net anlaşılır bir karşılığı vardır.
eğer ingilizce yazmak istiyorsanız lütfen tüm metni ingilizce yazınız.

hll ' Alıntı:
Sonuçlar şubatta açıklanacak diyen arkadaşlara herkes tepkii gösterdii ve kimse inanmadı... yalan sööyleyen, şaka yapan ve duyma bilgiler paylaşanlara forum sakinleri inandı...şimdi soruyorum inanmak istediği şeye inananlar mı yoksa diğerleri mi hatalı.. haksız..veya suçlu.. :o :o :o

Bende emin bir kaynaktan duydum bu hafta açıklanacak diyen arkadaşlar için" her duyduğunuz habere inanmayın, asparagas olabilir" demiştim. Çok fazla tepki çektim.

Zaman kimin haklı olduğunu gösteriyor. :)

CS kardeşim yazan yazmış. Bu forumda güzel türkçemizin kullanılması ya da doğru kullanılmasını tartışmıyoruz. Onun için ayrı forumlar mutlaka vardır.

iyilikte yaranmıyor.

cs ' Alıntı:
ocelik ' Alıntı:
:) maili atanın kafası dumanlıydı sanırım hehe

shatz ' Alıntı:
ocelik ' Alıntı:
Arkadaşlar daha öncede sizi bu konuda bilgilendirmiştim. Sağlam kaynaktır bu..Maili gönderiyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

13-14 Mart 2010 tarihinde yapılacak olan SMMM Yeterlilik Sınavları için 4 gün sürecek bir eğitim programı planlamaktayız. 5-6 Aralık 2010 tarihinde yapılan SMMM Sınavının sonuçları, Şubat ayından önce açıklanmayacağı için, bu mail'i hepinize göndermekte ve sizlerin aşağıdaki tarihleri ajandalarınıza not etmenizi rica etmekteyiz. Sonuçlar açıklandıktan ve Mart sınavına katılacak isimler kesinleştikten sonra, listemizi güncelleyip, sizlere invitation atacağız.

Eğitim konularını, yine sizlerin Aralık sınavı için yaptığımız eğitim geribildirimleri sonucunda oluşturmuş bulunmaktayız; bu eğitime Maliyet muhasebesini ekliyor ve ayrıca Hukuk'u da tüm hukuk konularını içerecek şekilde ( iş, ticaret hukuku vs)2 güne çıkarıyoruz.

Eğitimler ile ilgili sormak istediğiniz bir sorunuz olduğunda bize dönmenizi rica ederim.

Maliyet Muhasebesi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 09:00-18:00 saatleri arasında Uğur Akdoğan eğitimi verecek

Temel Hukuk : 27 Şubat ve 6 Mart 2010 Cumartesi günleri 09:00-17:00 saatleri arasında Ali Dural (dışarıdan eğitmen) eğitimi verecek

Vergi Eğitimini: 25-26 Şubat 2010 Perşembe Cuma günleri 18:00-20:00 saatleri arasında Ahmet Kavak eğitimi verecek.

İyi çalışmalar

5-6 Aralık 2010 tarihinde yapılan SMMM Sınavının sonuçları, Şubat ayından önce açıklanmayacağı için, demiş benim bildiğim bu sınav 5-6 aralık 2009 da yapıldı yanlışmıyım 2010 yazmışlar benmi bir sene geriden gidiyorum :D

invitation'ın türkçede "davet" diye gayet açık ve net anlaşılır bir karşılığı vardır.
eğer ingilizce yazmak istiyorsanız lütfen tüm metni ingilizce yazınız.

burada ne çok ben demiştim demek isteyen varmış
herkes erken açıklanmasını istediği ve stres altında olduğu için geç açıklanacak diyenlere tepki gösterilmesi gayet doğal

Burada nekadar çok tartışma yaratmak isteyen var kim ne demişse demiş arkadaşlar herkes ruh haline göre kendi içinde yaşadıklarını yansıtıp birbiriyle paylaşıyor burda zaten amaç paylaşım değil mi? açıklandı veya açıklanmadı eninde sonunda açıklanacak stres yapmaya gerek yok saygılar efendim ;)

sayfa 280 ni görcek daha sonuçlar açıklanmadı

nguroy ' Alıntı:
hll ' Alıntı:

Bende emin bir kaynaktan duydum bu hafta açıklanacak diyen arkadaşlar için" her duyduğunuz habere inanmayın, asparagas olabilir" demiştim. Çok fazla tepki çektim.

Zaman kimin haklı olduğunu gösteriyor. :)

Sanırım benim kadar tepki çeken yoktur bu forumda:)
Daha doğrusu haklı olduğu halde bu kadar tepki gösterilen
yoktur. Diye düşünüyorum.
Bana sen kimsin yaa Temerdenmisin falan diye
dalga geçenler bile olmuştu. Hatta kendine o kadar
güvenip iddiaya girenler(ki şu an ortalarda yoklar)
insanların hisleri ile oynama neden böyle konuşuyosun diyenler
falan oldu.
Yani boş konuşulmadığını ,belgelere dayanılarak konuşulduğu
sanırım anlaşılmıştır.
Tabii umarım haftaya açıklanırd ???a ....

tamam hilal hanım en çok mağdur olan üye ödülünü size verdik