Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

benim de vardı böyle bir şiirm zamanında staj başlatma için :) belki duymuşsunuzdur tessmerzedeler diye :)

bugünde böyle geçti artık haftaya açıklanmsı dileğiyle arkadaşlar.

BUGÜN AÇIKLANIR DİYE O KAADAR HAZIRLAMIŞTIM KENDİMİ OLMADI. İNSANI ÇATLATACAKLAR.

ben kış uykusu yerine ruhsat uykusuna yatmak istiyorum.

sanmıyorum yarın da cts yarın hiç olmaz ya pzt günü açıklancak ya da cuma :(

sıkıldım valla artık...yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırmak istiyorum camı açıp :) ama çok soğuk ya deli gbi yağmur var izmirde :)

en geç çarşamba günü açıklanacak arkadaşlar. yani güvenilir biryerden falan bilgi almadım, sadece 60 günlük süre gözönüne alındığında çarşamba günü 60.gün ;)

bende hafta sonu (rhbs)(ruhsatı halen bekleyenler sınavı)na giricem tesmer açmış

LordBlue ' Alıntı:
bende hafta sonu (rhbs)(ruhsatı halen bekleyenler sınavı)na giricem tesmer açmış
herşeyi bilen çekirdek yiyen adamım hani üst yerlerden bilgin vardı pazara kadar süren var bak ona göre yoksa rhbs değilde rhbdys (ruhsatı halen bekleyip dayak yiyenler sınavı) na sokmayalım seni ;) :D

arkadaşlar burda sınav sonuçlarının ilk açıklandığını söyleyen kişiye hediye alalım , ne dersiniz ?

sinanyucel ' Alıntı:
LordBlue ' Alıntı:
herşeyi bilen çekirdek yiyen adamım hani üst yerlerden bilgin vardı pazara kadar süren var bak ona göre yoksa rhbs değilde rhbdys (ruhsatı halen bekleyip dayak yiyenler sınavı) na sokmayalım seni ;) :D
üst yerlerden bilgisi olan başkaları.ben maya larla bağlantı içindeyim :Dbenimkiler diğer boyuttan

rhbs rhbdys hehehhe :) valla çok eğleniyorum burda okudukça :)

arkadaşlar forumu bir yıldır takip ediyorum ama bu ilk mesajım.
benim tek dersim var, vergiyi bekliyorum. artık öfke ve kızgınlık bitti, uyuşmuş vaziyette gülüyorum.
mesleğimiz gereken saygıyı görmüyor diye şikayet ediyoruz, bizim birliğimiz ve odalarımızın mesleğe ve bizlere gösterdiği saygı ortadayken, daha çok yakınırız gibi geliyor..
Allah hepimize sabır versin

staja başlama sınavı Ort 1 yıl 3 yıl staj 2 yıl yeterlilik ortalama toplamda
6 sene bekledik birkaç gün daha bekleyeceğiz artık yeterki bitsin bu esaret ;D

zgrintegral ' Alıntı:
arkadaşlar forumu bir yıldır takip ediyorum ama bu ilk mesajım.
benim tek dersim var, vergiyi bekliyorum. artık öfke ve kızgınlık bitti, uyuşmuş vaziyette gülüyorum.
mesleğimiz gereken saygıyı görmüyor diye şikayet ediyoruz, bizim birliğimiz ve odalarımızın mesleğe ve bizlere gösterdiği saygı ortadayken, daha çok yakınırız gibi geliyor..
Allah hepimize sabır versin
aaaaaammmmmmmmmmmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn.cümlesine

ya arkadaşlar aslında hata bizde :) staja başlama sınavında yasal süre 15 gün değil miydi ? 10 gün ya da gün olduğunda bu kadar isyan etmedik bekledik o CUMA gününü...şimdi de yasal süre 60 gün ,diğer sınavlarda 45-50 günde açıklandığı için şimdi bu kadar kastık..gecşeiyin biraz...alın bir kas gevşetici...eve gitceksiniz hepiniz birazdan.kış günü sıcak sıcak çorbanızı için ,eşinize gülümseyin,annenize, babanıza...boşverin sınavı ya....rahatlayın.... :) :) :)insan kendi kendinin düşmanıdır diye oşuna dememişler yapmayın bunu kendinize ( diyene bakın hele :) )

nevermind ' Alıntı:
ya arkadaşlar aslında hata bizde :) staja başlama sınavında yasal süre 15 gün değil miydi ? 10 gün ya da gün olduğunda bu kadar isyan etmedik bekledik o CUMA gününü...şimdi de yasal süre 60 gün ,diğer sınavlarda 45-50 günde açıklandığı için şimdi bu kadar kastık..gecşeiyin biraz...alın bir kas gevşetici...eve gitceksiniz hepiniz birazdan.kış günü sıcak sıcak çorbanızı için ,eşinize gülümseyin,annenize, babanıza...boşverin sınavı ya....rahatlayın.... :) :) :)insan kendi kendinin düşmanıdır diye oşuna dememişler yapmayın bunu kendinize ( diyene bakın hele :) )
son kısmı fena halde güzeldi diyene bak diye :D

ilk mesajın böyle olmamalıydı victor

HaCkHaN ' Alıntı:
ilk mesajın böyle olmamalıydı victor

ohooooooooooo ,çok geriden takip ediyorsun yaa ::):):) onun üstüne 10 mesaj yazıldı :) :P