Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

nevermind ' Alıntı:
sıkıldım valla artık...yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırmak istiyorum camı açıp :) ama çok soğuk ya deli gbi yağmur var izmirde :)

ben senin yerine bağırdım,canını sıkma,dejarz oluyor insan.aşağıdakiler bakıyor,neye yeter diyor diye ,ama aldırış etme sen onlara

nevermind ' Alıntı:
ya arkadaşlar aslında hata bizde :) staja başlama sınavında yasal süre 15 gün değil miydi ? 10 gün ya da gün olduğunda bu kadar isyan etmedik bekledik o CUMA gününü...şimdi de yasal süre 60 gün ,diğer sınavlarda 45-50 günde açıklandığı için şimdi bu kadar kastık..gecşeiyin biraz...alın bir kas gevşetici...eve gitceksiniz hepiniz birazdan.kış günü sıcak sıcak çorbanızı için ,eşinize gülümseyin,annenize, babanıza...boşverin sınavı ya....rahatlayın.... :) :) :)insan kendi kendinin düşmanıdır diye oşuna dememişler yapmayın bunu kendinize ( diyene bakın hele :) )

böyle uzun yazma , okuyabilseydim zaten vergiden geçerdim :D

dejarz nasıl olmuyor bilemem ama deşarj olduğu kesin :) :) :P:P:P:P:P

olur :) ilk cevabım dündü ...baya nostalji olcak :) :)

sm ile smmm arasında belirgin bir fark göremedim,aynı işleri yapıyorlar.uluslararası standartlara uymak için bütün muhasebecilerin smmm olması gerekiyor,sm ler smmm olunca gene bir fark olmayacak ,bence bu tartışmayı kapatsak iyi olur, biliyorsunuz arkadaşlar vergi ve ssk cezaları ağır işimizi iyi öğrenip bu cezalardan koruyalım müşterilerimizi,müşteriler sm yada smmm ayrımı yapmıyorlar herkes kendince işini iyi yapacağına inandığına gidiyor,ceza yedirenden ayrılıyor.bence unvandan çok bilgi ve ''yabancı dille'' ön plana çıklımalı arzu ettiğimiz müşteri ve para bizi bulur diye düşünüyorum
şafak 1 olsa ne güzel olur.

benimki buymuş :D
20 ağustos 2009 temmuz sonuçlarını beklerken derin bi tartışmaya girilmişken
bende konuya girmişim galiba :D

Ocak 28, 2010, 06:01:16 ÖS
ilk mesajımı gururla sunuyorum :):) hayırlı uğurlu olsun..
bu arada ben de heyecandan stres yaptım valla...açıklansın artık değil mi ?? ???

benimki de bu :):):)

neveeeerrrrmiiinnnddd sanki seni tanıyorum ben ..sen adanadan izmire gelin giden hatun değilmisin kızz:D

sende gözüme bakınca mı anladın :D :D :D

osmanlı askeri sefere çıkmış gibi iki ileri bir geri çıkacaz nostaljiyide gördük hadi arkadaşlar yakında mehterin sesi duyulur. :D

Ceddin deden, neslin baban. Hep kahraman Türk milleti. Orduların, pekçok zaman. Vermiştiler dünyaya şan. Türk milleti, Türk milleti. Aşk ile sev milliyeti ...

01 07 2009 hackhan gururla sunar . benim ilk mesajım

noluyo len burda ?

herkes ilk mesajından behsediyorda ben son mesajımdan alıntı yapayım yıl 2050 dünya uzay çağında bizler bir avuç tesmer mağduru olarak hala sınav sonuçlarını bekleyerek guınnes rekorlar kıtabına girmeyi başarmışız

sinanyucel ' Alıntı:
herkes ilk mesajından behsediyorda ben son mesajımdan alıntı yapayım yıl 2050 dünya uzay çağında bizler bir avuç tesmer mağduru olarak hala sınav sonuçlarını bekleyerek guınnes rekorlar kıtabına girmeyi başarmışız

2050 ye kadar açıklanmassa ben mesleği bırakırım kardeş