nevermind ' Alıntı:bu + olayı nedir ya ? yeniyim ya bilmiyorum bu arada burası diğer siteden muhasebe bürosundan 10 kat daha samimi bir yer..orda da varsınız siz değil mi???ben bıraktım orayı :
günaydın millet burak sen de şu şafak ta bir rakam kıl yahu bir 6 bir beş bir 8 şaşıbeş olduk valla.burakay ' Alıntı:günaydın millet
şafak +8
benim bahsettiğim sınavın zamanında acıklanmaması değil... formda sürekli iş hayatında birilerinin saygıdan yakınıp durması... kimse beni taktir etsin yada siz edebiyat ta 10 üzerinde 10 versinde mutlu olayım diye yazmadım... notlarınızı kendinize saklayın...nevermind ' Alıntı:çok ince elemizsiniz sizde..bu kadar ayrıntılı bir saygı değil istediklerimiz...süslü süslü konuşmuşsunuz edebiyat 10/10 burda bahsedilen rezil oluşumuz..diğer sınava zaman kalmayışı...bu kadar yalın ve basit...
mustafa dündarın kitabı eray mircanın kitabıyla aynıdır... bu kitabın iki yazarı var ama genelde eray mirca diye söylenir ....ugly666 ' Alıntı:vergi notu yok ama arkadaşım, ankara odasında sanırım mustafa dündar dı ismi o kişinin kitabını alırsan sana çok faydası olur. fiyatı : 15 tl idi en son.
sinanyucel ' Alıntı:günaydın millet burak sen de şu şafak ta bir rakam kıl yahu bir 6 bir beş bir 8 şaşıbeş olduk valla.burakay ' Alıntı:günaydın millet
şafak +8