Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

nevermind ' Alıntı:
bu + olayı nedir ya ? yeniyim ya bilmiyorum bu arada burası diğer siteden muhasebe bürosundan 10 kat daha samimi bir yer..orda da varsınız siz değil mi???ben bıraktım orayı ::):):)

+1

Günaydın herkese.

nevermind ' Alıntı:
çok ince elemizsiniz sizde..bu kadar ayrıntılı bir saygı değil istediklerimiz...süslü süslü konuşmuşsunuz edebiyat 10/10 :) burda bahsedilen rezil oluşumuz..diğer sınava zaman kalmayışı...bu kadar yalın ve basit...
benim bahsettiğim sınavın zamanında acıklanmaması değil... formda sürekli iş hayatında birilerinin saygıdan yakınıp durması... kimse beni taktir etsin yada siz edebiyat ta 10 üzerinde 10 versinde mutlu olayım diye yazmadım... notlarınızı kendinize saklayın...

günaydın herkese
ya arkadaşlar hiç kimsede vergi notu yokmu

vergiden eray mircanın kitabı cokça önerilir... ben ankara odasından 15 tl almıştım... güzel kitap.... tavsiye ederim bende

2010 baskısı çıkmadı diye biliyorum
birde ankara odasının kursuna gittinizmi odanın hazırladığı notlar varmış diye duydum

vergi notu yok ama arkadaşım, ankara odasında sanırım mustafa dündar dı ismi o kişinin kitabını alırsan sana çok faydası olur. fiyatı : 15 tl idi en son.

bende ocak 2009 baskısı.. ankarada değilim kursunada gitmedim,o nedenle elimde not yok... bendeki notlar eskidir genelde...

ugly666 ' Alıntı:
vergi notu yok ama arkadaşım, ankara odasında sanırım mustafa dündar dı ismi o kişinin kitabını alırsan sana çok faydası olur. fiyatı : 15 tl idi en son.
mustafa dündarın kitabı eray mircanın kitabıyla aynıdır... bu kitabın iki yazarı var ama genelde eray mirca diye söylenir ....

ben kursa gittim. ama vergiyi okuyarak çalışmanız gerekiyor. ve bence bu kitab yeterli olur.

teşekkürler arkadaşlar vergiden uygulama sorularına nerden çalışıyorsunuz

sağolun biliyorum. kitabtan bende var. ama eray dersimize girmesine rağmen. ismi aklıma gelmedi kusra bakmayın.

uygulama soruların sayısal agırlıklı cıkmasını demek...matrah bulmak gibi...uygulama dehanın kitabının arkasında 100 uygulama sorusu var ama bana yeterli gelmedi... uygulamada genelde net bir kaynak yok ama tavsiye ettiğimiz kitabın içinde bir kaç uygulama sorusu var...

pazartesi sonuçlar açıklanırmı acaba

ben zannetmiyorum. açıklanacağını

Bende zannetmiyorum. 5 Şubat Cuma gününü bekliyorum ben :(

sinanyucel ' Alıntı:
burakay ' Alıntı:
günaydın millet
şafak +8
günaydın millet burak sen de şu şafak ta bir rakam kıl yahu bir 6 bir beş bir 8 şaşıbeş olduk valla. :)

açıklama getireyim arkadaşım
ayın 22 ' si için şafak belirledik ya bunu aştığı için bu tarihin üzerinden kaç günün geçtiğidir. bilginize