Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

burakay ' Alıntı:
peki istanbul odasını arasak teyit edebilirmiyiz arkadaşım
umutlandırma bizi günaha girme gözüm anlıyorsun dimi

ara bakalım. yav ben melaike gibi kızım kimsenin günahına girmem merak etmeyin:)

Gedikli ' Alıntı:
tinkle ' Alıntı:
bizim oda cewap bile wermiyoo ... fake gibi geldi bana gedikliii..

fake ne demek :) ben üzerime düşeni yapayım da siz bilirsiniz arkadaşlar ama paranoya yapmanın da gereği yok şurda 2 gün sora açıklancak zati :) ben sadece sevincimi paylaşmak istedim :)

sevincini paylaşıyorum arkadaşım
bizim tereddütümüz az çok sende biliyorsun zaten o zaman sonuçlar açıklandı diyebiliriz dimi

arkadaşlar şaka mı gerçek mi anlayamadım
sonuçlar açıklandımı

tuğçe09 ' Alıntı:
arkadaşlar şaka mı gerçek mi anlayamadım
sonuçlar açıklandımı

Eğer öyleyse 1 kişyle kalmaz, birkaç kişi daha arandığını yazacaktır

burakay ' Alıntı:
Gedikli ' Alıntı:
tinkle ' Alıntı:

fake ne demek :) ben üzerime düşeni yapayım da siz bilirsiniz arkadaşlar ama paranoya yapmanın da gereği yok şurda 2 gün sora açıklancak zati :) ben sadece sevincimi paylaşmak istedim :)

bizim tereddütümüz az çok sende biliyorsun zaten o zaman sonuçlar açıklandı diyebiliriz dimi

evet belli oldu. tesmerin sitesinde ptsi yayınlanacak. biliorum sizi çok ii anlıorum. diorum ya günlerdir bende takip ediorum bu forumu bikaç kişi yok şu gün açıklancak dedi die bende inanmıştım boş çıkmıştı ben böle bi kötülüğü yapmam kimseye, kendimde yaşadığım için

arkadaşlar ben istanbul odasını aradım cevap veren yok. ama tesmer de cevap verdiler ama mesaileri bugün olup olmadığından emin değilim işte

bağlı olduğum oda kapalı tesmer cevap vermiyo biz nasıl öğreneceğiz

ugur6666 ' Alıntı:
gedikli belki birisi şaka yapmıştır..

hayırr bu ihtimali düşünmek dahi istemiorum yıkılırım yoksa. şaka olduğunu sanmıorum numaramı kimse bilmez zati bikaç kişi dışında. en yakınlarım da bana böle bi şaka yapmazlar. benim içimede kurt düşürmeyin. ciddi gerçekçi bi sesti. artık ptsi görücez. kazandığımı duyunca ağlıcak gibi oldum arkdaşlar yav:)

10 dakikadan beri ismmmo'nun telefonundayım ve telefona cevap veren kimse yok

ben izninizle şu an çıkıorum işyerindeyim birazdan tekrar girerim sevgili arkdişlerim:)

ist.odasını bende aradım
0212- 315 84 00
ilgili dahili tuşlandığı halde cvp yok telf.kapatmış da olabilirler
bir belirsizlik hakim şu an

cumartesi aranmasına benim pek ihtimal veresim yok ama samimi konuşuyor gibi görünüyor... ama neden başka aranan yok.. saparagas olabilir...

Gedikli ' Alıntı:
burakay ' Alıntı:
Gedikli ' Alıntı:
tinkle ' Alıntı:

evet belli oldu. tesmerin sitesinde ptsi yayınlanacak. biliorum sizi çok ii anlıorum. diorum ya günlerdir bende takip ediorum bu forumu bikaç kişi yok şu gün açıklancak dedi die bende inanmıştım boş çıkmıştı ben böle bi kötülüğü yapmam kimseye, kendimde yaşadığım için

hayırlı olsun. anladığım kadarıyla sen bizi işletenlerden değilsin. Eger seni bir arkadaşın keklemediyse sınav sonuçları belli oldu. Peki sizin ilk girişiniz mi ? 7/7 mi yapmışsınız. arayan ne dedi.

soğukkanlı düşünmekte fayda var
1-daha önceleri c.tesi arama olmuşmudur.
2-istanbul odasına kayıtlı arkadaşlarımız ne diyorlar

gedikli eğer yalansa hakkımız kalsın doğruysa hayırlı olsun kardeş

s.a. kazanan adayları her şehirde arıyorlarmı yoksa bazı şehirlere özel bir durum mu?