CESUR YÜREK
Katkı Sunan Üye
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
arkadaşlar neden başkaları demedi acaba
arkadaşlar neden başkaları demedi acaba
katılıyorum sanaCESUR YÜREK ' Alıntı:arkadaşlar neden başkaları demedi acaba
berry ' Alıntı:Merhabalar herkese,
Görüyorum ki herkeste aynı bekleyiş,stres;"sınav ne zaman açıklanacak?"Hakikaten sinirlerim bozulmaya yüztutmaya başladı.Sinirleri şimdilik rafa kaldırıp daha sakin,rasyonel düşünmek gerek galiba.
Forumda birçok arkadaş da sormuş ve ben de tekrar sorumu yöneltmek istiyorum.Acaba uygulamaya yönelik elinizde notlarınız var mı arkadaşlar?Varsa; paylaşabilirseniz çok ama çook bahtiyar olacağız bekleyenler olarak.
Buarada bir sualim olacak.İçinizde denetçi/auditor olarak çalışan arkadaşlar var mı,varsa bu arkadaşlarla kontağa geçmekten büyük bir memnuniyet duyacağım doğrusu.
Teşekkürler,iyi haftasonları..
burakay ' Alıntı:soğukkanlı düşünmekte fayda var
1-daha önceleri c.tesi arama olmuşmudur.
2-istanbul odasına kayıtlı arkadaşlarımız ne diyorlar
katılıyorum.. biraz sonra tekrar gireceğini söyledi.. işletilmiş olablir bence... bilerek yaptıysada iyi taktik.. öncesinde birakç mj atıp güven kazanmak... herşey beklerim ben bu formlarda...ugur6666 ' Alıntı:arkadaşlar bence o arkadaşa birisi şaka yaptı...onunda bi kabahati olmayabilir
ugur6666 ' Alıntı:arkadaşlar bence o arkadaşa birisi şaka yaptı...onunda bi kabahati olmayabilir
tuğçe09 ' Alıntı:geçen sınavda böyleydi
umarım haber doğru çıkar herkes kurtulur.
niye başka aranan yok
cakbulut ' Alıntı:ugur6666 ' Alıntı:arkadaşlar bence o arkadaşa birisi şaka yaptı...onunda bi kabahati olmayabilir
böyle şaka mı olur. Bana böyle bir şaka yapsalara sanırım yapanla bir daha görüşmem.
ÇETİNBEY ' Alıntı:kim aramış gedikli yi oadalar hepsi kapalı ben KONYA odasını aradım kimseler yok gedikli hangi ilden aradılar seni ??????