nur@L ' Alıntı:ben aransaydım geçtiğimi söyleyen birine sonuçlar nezamn yayınlanır diye sormayı akıl edemezdim... gittikçe yalan gibi geliyooo...Gedikli ' Alıntı:müjde ben arandım az önce. sınavı kazanmışım pazartesi internete yüklenecekmiş notlar, elim ayağım titriyo heyecandan ve sevinçten olley olley olleyyy
HaCkHaN ' Alıntı:msn den yazdıkların geri geliyorsa demek ki yalan söylüyor ;D
ugly666 ' Alıntı:zaten telefona çıkan bey kestane yermisiniz gibi sözcük sarfetmiştidemek ki ondan söyledi.
scarlet ' Alıntı:Bu gün saat 14:00 da aradım tesmeri, bir bey çıktı, henüz komisyondan gelmedi, önümüzdeki hafta açıklanıp açıklanmayacağı konusunda da bir fikirleri olmadığını söyledi.
ben onu sınavı kazann kişiye yazmadım.. tanısam o kişiyi zaten yalan söyleyip söylemediğini anlar burdada herkese iletirdim... ben akkaya ya yazıyorum... daha kimin kazandığını bile söylediğini bilmiyorsun... formda neyle alakadarsın belli ...dalgayla....HaCkHaN ' Alıntı:nur@L ' Alıntı:ne alaka konuyla ilgili...HaCkHaN ' Alıntı:msn den yazdıkların geri geliyorsa demek ki yalan söylüyor ;D
msn de yoksa , bi şüphe var .. ama sınavı vermiş biri sanırım hemen msn ye girmez , bence dışarı çıkar gezer,arkadaşlarını ailesini arar,haberi alır almaz ,sana msn de yazacakmı sanki,pekmi lazımsın
eike ' Alıntı:bende Kocaeli odasına bağlıyım bugün kimse olmaz ki bizim oda da açıklandıysa bile pazartesiye kaldık artık((
güzel tesbitugur6666 ' Alıntı:nur@L ' Alıntı:ben aransaydım geçtiğimi söyleyen birine sonuçlar nezamn yayınlanır diye sormayı akıl edemezdim... gittikçe yalan gibi geliyooo...Gedikli ' Alıntı:müjde ben arandım az önce. sınavı kazanmışım pazartesi internete yüklenecekmiş notlar, elim ayağım titriyo heyecandan ve sevinçten olley olley olleyyy
bekleye bekleye dedektif gibi olmuşsun..
akkaya ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:msn den yazdıkların geri geliyorsa demek ki yalan söylüyor ;D
nur@l bana ulaşamamış msn den. çevrimdışıydım yani. Yani aranan kişi ben değilim.yalan söyleyen hiç değilim.
cakbulut ' Alıntı:istatistiklere bakılırsa son 3 sınav 60 gün dolmadan açıklanmış. genelde 3.dönem sınavları hep şubat ayına sarkmış ve yaklaşık 75 gün sonra açıklanmış. bu bekleyiş bitmez
deme sakın böyle.. son sabır noktamız60 gün... oda olmasa75 cıkarsa topluca imfaal edeceğiz galiba... okadarına dayanamayız yaa...cakbulut ' Alıntı:istatistiklere bakılırsa son 3 sınav 60 gün dolmadan açıklanmış. genelde 3.dönem sınavları hep şubat ayına sarkmış ve yaklaşık 75 gün sonra açıklanmış. bu bekleyiş bitmez
ugly666 ' Alıntı:tokat odası resmi tatil yapıyor. Diğer odalarda yarı kamu tüzel kişilik olduğu için resmi tatil yapıyodur.
nur@L ' Alıntı:ben aransaydım geçtiğimi söyleyen birine sonuçlar nezamn yayınlanır diye sormayı akıl edemezdim... gittikçe yalan gibi geliyooo...Gedikli ' Alıntı:müjde ben arandım az önce. sınavı kazanmışım pazartesi internete yüklenecekmiş notlar, elim ayağım titriyo heyecandan ve sevinçten olley olley olleyyy