nur@L ' Alıntı:ben aransaydım geçtiğimi söyleyen birine sonuçlar nezamn yayınlanır diye sormayı akıl edemezdim... gittikçe yalan gibi geliyooo...Gedikli ' Alıntı:müjde ben arandım az önce. sınavı kazanmışımpazartesi internete yüklenecekmiş notlar,
elim ayağım titriyo heyecandan ve sevinçten
olley olley olleyyy
![]()
HaCkHaN ' Alıntı:msn den yazdıkların geri geliyorsa demek ki yalan söylüyor ;D
ugly666 ' Alıntı:zaten telefona çıkan bey kestane yermisiniz gibi sözcük sarfetmiştidemek ki ondan söyledi.
scarlet ' Alıntı:Bu gün saat 14:00 da aradım tesmeri, bir bey çıktı, henüz komisyondan gelmedi, önümüzdeki hafta açıklanıp açıklanmayacağı konusunda da bir fikirleri olmadığını söyledi.
ben onu sınavı kazann kişiye yazmadım.. tanısam o kişiyi zaten yalan söyleyip söylemediğini anlar burdada herkese iletirdim... ben akkaya ya yazıyorum... daha kimin kazandığını bile söylediğini bilmiyorsun... formda neyle alakadarsın belli ...dalgayla....HaCkHaN ' Alıntı:nur@L ' Alıntı:ne alaka konuyla ilgili...HaCkHaN ' Alıntı:msn den yazdıkların geri geliyorsa demek ki yalan söylüyor ;D
msn de yoksa , bi şüphe var .. ama sınavı vermiş biri sanırım hemen msn ye girmez , bence dışarı çıkar gezer,arkadaşlarını ailesini arar,haberi alır almaz ,sana msn de yazacakmı sanki,pekmi lazımsın
eike ' Alıntı:bende Kocaeli odasına bağlıyım bugün kimse olmaz ki bizim oda da açıklandıysa bile pazartesiye kaldık artık((
ugur6666 ' Alıntı:nur@L ' Alıntı:ben aransaydım geçtiğimi söyleyen birine sonuçlar nezamn yayınlanır diye sormayı akıl edemezdim... gittikçe yalan gibi geliyooo...Gedikli ' Alıntı:müjde ben arandım az önce. sınavı kazanmışımpazartesi internete yüklenecekmiş notlar,
olley olley olleyyy
![]()
bekleye bekleye dedektif gibi olmuşsun..![]()
akkaya ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:msn den yazdıkların geri geliyorsa demek ki yalan söylüyor ;D
nur@l bana ulaşamamış msn den. çevrimdışıydım yani. Yani aranan kişi ben değilim.yalan söyleyen hiç değilim.
cakbulut ' Alıntı:istatistiklere bakılırsa son 3 sınav 60 gün dolmadan açıklanmış. genelde 3.dönem sınavları hep şubat ayına sarkmış ve yaklaşık 75 gün sonra açıklanmış. bu bekleyiş bitmez![]()
deme sakın böyle.. son sabır noktamız60 gün... oda olmasa75 cıkarsa topluca imfaal edeceğiz galiba... okadarına dayanamayız yaa...cakbulut ' Alıntı:istatistiklere bakılırsa son 3 sınav 60 gün dolmadan açıklanmış. genelde 3.dönem sınavları hep şubat ayına sarkmış ve yaklaşık 75 gün sonra açıklanmış. bu bekleyiş bitmez![]()
ugly666 ' Alıntı:tokat odası resmi tatil yapıyor. Diğer odalarda yarı kamu tüzel kişilik olduğu için resmi tatil yapıyodur.
nur@L ' Alıntı:ben aransaydım geçtiğimi söyleyen birine sonuçlar nezamn yayınlanır diye sormayı akıl edemezdim... gittikçe yalan gibi geliyooo...Gedikli ' Alıntı:müjde ben arandım az önce. sınavı kazanmışımpazartesi internete yüklenecekmiş notlar,
olley olley olleyyy
![]()