Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Bu gün saat 14:00 da aradım tesmeri, bir bey çıktı, henüz komisyondan gelmedi, önümüzdeki hafta açıklanıp açıklanmayacağı konusunda da bir fikirleri olmadığını söyledi.

nur@L ' Alıntı:
Gedikli ' Alıntı:
müjde ben arandım az önce. sınavı kazanmışım:D pazartesi internete yüklenecekmiş notlar,:D:D elim ayağım titriyo heyecandan ve sevinçten:D olley olley olleyyy :D
ben aransaydım geçtiğimi söyleyen birine sonuçlar nezamn yayınlanır diye sormayı akıl edemezdim... gittikçe yalan gibi geliyooo...

bekleye bekleye dedektif gibi olmuşsun.. :D

HaCkHaN ' Alıntı:
msn den yazdıkların geri geliyorsa demek ki yalan söylüyor ;D

nur@l bana ulaşamamış msn den. çevrimdışıydım yani. Yani aranan kişi ben değilim.yalan söyleyen hiç değilim.

ugly666 ' Alıntı:
zaten telefona çıkan bey kestane yermisiniz gibi sözcük sarfetmişti:)demek ki ondan söyledi.

o bacak bacak üstüne atmış,kestane yiyor , radyo dinliyor , pinekliyor.. bence ondan başka kimse yok tesmerde :)

scarlet ' Alıntı:
Bu gün saat 14:00 da aradım tesmeri, bir bey çıktı, henüz komisyondan gelmedi, önümüzdeki hafta açıklanıp açıklanmayacağı konusunda da bir fikirleri olmadığını söyledi.

komisyondan notlar gelse bile gelmedi derler. Durun 1 dk. isminiz neydi sonuca bakalım mı diyecekler??

HaCkHaN ' Alıntı:
nur@L ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
msn den yazdıkların geri geliyorsa demek ki yalan söylüyor ;D
ne alaka konuyla ilgili...

msn de yoksa , bi şüphe var .. ama sınavı vermiş biri sanırım hemen msn ye girmez , bence dışarı çıkar gezer,arkadaşlarını ailesini arar,haberi alır almaz ,sana msn de yazacakmı sanki,pekmi lazımsın
ben onu sınavı kazann kişiye yazmadım.. tanısam o kişiyi zaten yalan söyleyip söylemediğini anlar burdada herkese iletirdim... ben akkaya ya yazıyorum... daha kimin kazandığını bile söylediğini bilmiyorsun... formda neyle alakadarsın belli ...dalgayla....

eike ' Alıntı:
bende Kocaeli odasına bağlıyım bugün kimse olmaz ki bizim oda da açıklandıysa bile pazartesiye kaldık artık:(((

Ben de kocaeli odasına bağlıyım, acaba diğer odalar cumartesi açık mı oluyor?

ugur6666 ' Alıntı:
nur@L ' Alıntı:
Gedikli ' Alıntı:
müjde ben arandım az önce. sınavı kazanmışım:D pazartesi internete yüklenecekmiş notlar,:D:D elim ayağım titriyo heyecandan ve sevinçten:D olley olley olleyyy :D
ben aransaydım geçtiğimi söyleyen birine sonuçlar nezamn yayınlanır diye sormayı akıl edemezdim... gittikçe yalan gibi geliyooo...

bekleye bekleye dedektif gibi olmuşsun.. :D
:D güzel tesbit

komisyon direk odalara postalamış o zaman tesmere bu sınavda yamuk yapmışlar :-X :-X

istatistiklere bakılırsa son 3 sınav 60 gün dolmadan açıklanmış. genelde 3.dönem sınavları hep şubat ayına sarkmış ve yaklaşık 75 gün sonra açıklanmış. bu bekleyiş bitmez :(

cakbulut ' Alıntı:
istatistiklere bakılırsa son 3 sınav 60 gün dolmadan açıklanmış. genelde 3.dönem sınavları hep şubat ayına sarkmış ve yaklaşık 75 gün sonra açıklanmış. bu bekleyiş bitmez :(

çok hak veriyorum.evet bence seneye açıklanır

tokat odası resmi tatil yapıyor. Diğer odalarda yarı kamu tüzel kişilik olduğu için resmi tatil yapıyodur.

cakbulut ' Alıntı:
deme sakın böyle.. son sabır noktamız60 gün... oda olmasa75 cıkarsa topluca imfaal edeceğiz galiba... okadarına dayanamayız yaa...

ugly666 ' Alıntı:
tokat odası resmi tatil yapıyor. Diğer odalarda yarı kamu tüzel kişilik olduğu için resmi tatil yapıyodur.

tokat odasıyla ,diğer odaları birleştirebilirdin,sonuçta ikiside resmi tatil yapıyor.yani zaman açısından sıkıntı olmazdı

açıklandığı haberi anlaşılan fiyasko çıktı

hackhan arkadaşım sağol azıcık zekiyimdir, azıcık da tecrübeliyimdir.

NE HEYECAN YAPTIM YA :) İKİ DAKİKADA KENDİMİ KALMIŞ VE MASAMDA GECENİN KÖR SAATLERİNDE YİNE VERGİ ÇALIŞIRKEN HAYAL ETTİM ... BÖLE ŞAKA OLMAZ BÖLE SAÇMALIKLAR YAPMAYIN LÜTFEN

nur@L ' Alıntı:
Gedikli ' Alıntı:

ben zeki bi insanım neden akıl edemim ki:) notumu merak ediyorum sonuçta:9