Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
gedikli verdiğin cevaplar nasıldı vergiden yazarmısın lütfen
gedikli verdiğin cevaplar nasıldı vergiden yazarmısın lütfen
ugur6666 ' Alıntı:Gedikli ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:Gedikli ' Alıntı:nur@L ' Alıntı:katılıyorum.. biraz sonra tekrar gireceğini söyledi.. işletilmiş olablir bence... bilerek yaptıysada iyi taktik.. öncesinde birakç mj atıp güven kazanmak... herşey beklerim ben bu formlarda...ugur6666 ' Alıntı:arkadaşlar bence o arkadaşa birisi şaka yaptı...onunda bi kabahati olmayabilir
bu kadar olur yaa paranoyanın da bu kadarı arkadaşlar sakin sakin bekleyin ptsi günü haklı oldumu anlıyacaksınız. ayrıca ben sadece müjdeyi vermek istedim iyiniyetimi suistimal etmeyin bende sizden biriyim sonuçta
gedikliyle özel konuşmuşluğumuzda vardır.. böcüğün tekidir ama güvenilir bir arkaşımızdır.
saol hackan yavv çok thanks inanın bütün işi bıraktım sizlerle paylaşıorum sevincimi. patronda beni çalışıo zannediyo
gedikli arandığın numarayı neden vermiyorsun..
Gedikli ' Alıntı:ugur6666 ' Alıntı:Gedikli ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:Gedikli ' Alıntı:nur@L ' Alıntı:katılıyorum.. biraz sonra tekrar gireceğini söyledi.. işletilmiş olablir bence... bilerek yaptıysada iyi taktik.. öncesinde birakç mj atıp güven kazanmak... herşey beklerim ben bu formlarda...ugur6666 ' Alıntı:arkadaşlar bence o arkadaşa birisi şaka yaptı...onunda bi kabahati olmayabilir
bu kadar olur yaa paranoyanın da bu kadarı arkadaşlar sakin sakin bekleyin ptsi günü haklı oldumu anlıyacaksınız. ayrıca ben sadece müjdeyi vermek istedim iyiniyetimi suistimal etmeyin bende sizden biriyim sonuçta
gedikliyle özel konuşmuşluğumuzda vardır.. böcüğün tekidir ama güvenilir bir arkaşımızdır.
saol hackan yavv çok thanks inanın bütün işi bıraktım sizlerle paylaşıorum sevincimi. patronda beni çalışıo zannediyo
kötü niyetli insanların bunu sömürmesini istemiorum
ya geç bunları gedikli burda kimse kötü niyetli değil.. sanada kimse inanmaz
serpil.son ' Alıntı:gedikli verdiğin cevaplar nasıldı vergiden yazarmısın lütfen
burda vurgulanan senin zeki olmadığın değildi... senin kadar bende zekiyim merak etme... sadce bn duruma şüpeli yaklaşmadım... bircok arkadaş doğru söylediğinden emin olamadı ve halada bir cok kişi aynı şeyi düşünüyor.... bir kişi aranmaz sadece...Gedikli ' Alıntı:nur@L ' Alıntı:ben aransaydım geçtiğimi söyleyen birine sonuçlar nezamn yayınlanır diye sormayı akıl edemezdim... gittikçe yalan gibi geliyooo...Gedikli ' Alıntı:müjde ben arandım az önce. sınavı kazanmışım pazartesi internete yüklenecekmiş notlar, elim ayağım titriyo heyecandan ve sevinçten olley olley olleyyy
ben zeki bi insanım neden akıl edemim ki notumu merak ediyorum sonuçta:9
ugur6666 ' Alıntı:Gedikli ' Alıntı:ugur6666 ' Alıntı:Gedikli ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:Gedikli ' Alıntı:nur@L ' Alıntı:katılıyorum.. biraz sonra tekrar gireceğini söyledi.. işletilmiş olablir bence... bilerek yaptıysada iyi taktik.. öncesinde birakç mj atıp güven kazanmak... herşey beklerim ben bu formlarda...ugur6666 ' Alıntı:arkadaşlar bence o arkadaşa birisi şaka yaptı...onunda bi kabahati olmayabilir
inanma canım zorla inandırmaya çalışan yok zaten. inanmıyorsan sorgulayıp durma ilgilenme ki inanmadığını göster
hilalblc ' Alıntı:Ben aldım cevabımı ya siz ?
ugur6666 ' Alıntı:Gedikli ' Alıntı:ugur6666 ' Alıntı:Gedikli ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:Gedikli ' Alıntı:nur@L ' Alıntı:katılıyorum.. biraz sonra tekrar gireceğini söyledi.. işletilmiş olablir bence... bilerek yaptıysada iyi taktik.. öncesinde birakç mj atıp güven kazanmak... herşey beklerim ben bu formlarda...ugur6666 ' Alıntı:arkadaşlar bence o arkadaşa birisi şaka yaptı...onunda bi kabahati olmayabilir
inanma canım zorla inandırmaya çalışan yok zaten. inanmıyorsan sorgulayıp durma ilgilenme ki inanmadığını göster neden direkt suçlamaya yöneliksin benim polemikle işim olmaz boş adam deilim başkaları gibi
nur@L ' Alıntı:burda vurgulanan senin zeki olmadığın değildi... senin kadar bende zekiyim merak etme... sadce bn duruma şüpeli yaklaşmadım... bircok arkadaş doğru söylediğinden emin olamadı ve halada bir cok kişi aynı şeyi düşünüyor.... bir kişi aranmaz sadece...Gedikli ' Alıntı:nur@L ' Alıntı:ben aransaydım geçtiğimi söyleyen birine sonuçlar nezamn yayınlanır diye sormayı akıl edemezdim... gittikçe yalan gibi geliyooo...Gedikli ' Alıntı:müjde ben arandım az önce. sınavı kazanmışım pazartesi internete yüklenecekmiş notlar, elim ayağım titriyo heyecandan ve sevinçten olley olley olleyyy
ben zeki bi insanım neden akıl edemim ki notumu merak ediyorum sonuçta:9
tuğçe09 ' Alıntı:eğer söyledikleriniz yalansa
bunca kişinin ahı tutar geçtim dediğin dersten kalırsın
Gedikli ' Alıntı:ugur6666 ' Alıntı:Gedikli ' Alıntı:HaCkHaN ' Alıntı:Gedikli ' Alıntı:nur@L ' Alıntı:katılıyorum.. biraz sonra tekrar gireceğini söyledi.. işletilmiş olablir bence... bilerek yaptıysada iyi taktik.. öncesinde birakç mj atıp güven kazanmak... herşey beklerim ben bu formlarda...ugur6666 ' Alıntı:arkadaşlar bence o arkadaşa birisi şaka yaptı...onunda bi kabahati olmayabilir