Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

hilalblc ' Alıntı:
1-İSMMO dan bayanın aradığını söylüyor
normalde bir bey arıyor hatta bazen sayın başkan aruyor kendi
2- İSMMO Cuma 6 da kapanır hiçbir zaman mesai yapmaz
c.tesi açıklanan sınavlar da cumadan aramalar olur c.tesi nette
açıklanır.
O nedenle saçmalayan arkadaşlara prim vermeyin arkadaşlar.
Dediğim gib i tek dersten geçen birisinin notunu da söylüyorlar
Maliyetten tek ders bekleyen bir arkadaşımı aradıklarında tebrik edrim
74 geçme nou ile maliyet dersini verdiniz
Aramıza hoş geldiniz sayın meslek mensubu demişlerdi

Boş laflara düşmeyin arkadaşlar
sen herşeyi bildiğini mi zannediyosun ne o tanrımısın sen başkalarınında haklı olabileceğini birazcık da neden akıl edemiosun. benim tavsiyem kabullenmeyi ören senin lehine;) :D

hilalblc ' Alıntı:
Gedikli ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
Gedikli ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
Gedikli ' Alıntı:
nur@L ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
arkadaşlar bence o arkadaşa birisi şaka yaptı...onunda bi kabahati olmayabilir
katılıyorum.. biraz sonra tekrar gireceğini söyledi.. işletilmiş olablir bence... bilerek yaptıysada iyi taktik.. öncesinde birakç mj atıp güven kazanmak... herşey beklerim ben bu formlarda...

bu kadar olur yaa paranoyanın da bu kadarı arkadaşlar sakin sakin bekleyin ptsi günü haklı oldumu anlıyacaksınız. ayrıca ben sadece müjdeyi vermek istedim iyiniyetimi suistimal etmeyin:( bende sizden biriyim sonuçta

gedikliyle özel konuşmuşluğumuzda vardır.. böcüğün tekidir ama güvenilir bir arkaşımızdır.:)

saol hackan yavv çok thanks:) inanın bütün işi bıraktım sizlerle paylaşıorum sevincimi. patronda beni çalışıo zannediyo:)

gedikli arandığın numarayı neden vermiyorsun..

kötü niyetli insanların bunu sömürmesini istemiorum

Süper yaa bence yılın haberci ve duygu sömğrgecisi ödülünüde bu arkadaşa vermek lazım..
Kötü niyetli insanlar hehehehehe
ilahi çok güldürdün beni ;D

bayan sorunlu insan allah seni ıslah etsin

serpil.son ' Alıntı:
offf hilal kardeş güzel ve mantıklı yazmışsın aslında sakin olalım sakin sakim .... ohmmm...ohmmm :)

Evet serpilcim siz öyle merak la heyecanlanınca
insanlara gün doğuyor prim vermeyin bu insanlara yaa

eğer doğruysa tüm odalara cevaplar gitmiştir heralde bakalım ne olacak
eğer yalansa bunu söyleyen kişi yarın bu mesleği hangi dürüstlükle yapacak

hilalblc ' Alıntı:
serpil.son ' Alıntı:
offf hilal kardeş güzel ve mantıklı yazmışsın aslında sakin olalım sakin sakim .... ohmmm...ohmmm :)

Evet serpilcim siz öyle merak la heyecanlanınca
insanlara gün doğuyor prim vermeyin bu insanlara yaa

bu insan sensin düzgün konuş kendinle karıştırma herkesi beni tanımıosun hakkımda konuşamassın

arkadaşlar gedikli doğru söylüyor , lütfen sevincini sömürmeyin..bir tek vergi dersi vardı ve vergi sınavı ilk önce okunacaktı,soruların cevapları kısa tutulsun diyede kısa cevaplı soruları seçtiler,kolay okunum için.

gedikli arkadaşım tebrik ederim seni , salı gününe kadarda sınavlar açıklanacak.odaya gelmedi daha..tesmer sisteme girişini pazartesi yapacak , yetişirse pazartesi açıklanır

neyse size laf anlat anlat anlamassınız (şu birkaç kişiden bahsediorum.) ben görevimi yaptım daha fazla uraşamıcam sizlerle sizi allaha havale ediorum. değerli birkaç arkadaşım kendinize iyi bakın

sayın gedikli siz iyi niyetli olabilirisiniz ama başka kimsenin aranmaması sanada tuhaf gelmiyomu... bence kötü bi şakanın kurbanısın

arkadaşlar hilalde 7 de 7 bekliyordu,ilk gedikli aranınca bence kıskandı :D

serpil.son ' Alıntı:
sayın gedikli siz iyi niyetli olabilirisiniz ama başka kimsenin aranmaması sanada tuhaf gelmiyomu... bence kötü bi şakanın kurbanısın

başkasının aranıp aranmamasından sorumlu değil gedikli..
zaten forumda 3-5 kişi var ,aranıp aranmaz buraya mı yazacaklar , insan önce sevdikleriyle paylaşır önce

gedikli sizi seviyormuş ki ilk sizle paylaştı ama pişman ettiniz

HaCkHaN ' Alıntı:
arkadaşlar gedikli doğru söylüyor , lütfen sevincini sömürmeyin..bir tek vergi dersi vardı ve vergi sınavı ilk önce okunacaktı,soruların cevapları kısa tutulsun diyede kısa cevaplı soruları seçtiler,kolay okunum için.

gedikli arkadaşım tebrik ederim seni , salı gününe kadarda sınavlar açıklanacak.odaya gelmedi daha..tesmer sisteme girişini pazartesi yapacak , yetişirse pazartesi açıklanır

dostum bunun kaynağını paylaşırmısın
tanıdık x kişi mi

HaCkHaN ' Alıntı:

hakan sen nerden biliyorsun doğru söylediğini.. odaya gelmeden kim aradı o zaman gedikliyi.. komisyondan direkmi aradılar.. oyun gibi ya bu iş

len aranan varmı aranan varmı diye yırtıyordunuz kendinizi , şimdi bi tane aranan çıktı aramızdan iyi yüklendiniz ha..helal olsun...al işte gitti

hackhan senin sölediğinde mantıklı değil. aramalar peş peşe yapılıyo bu benim 4. girişim ve forumda millet 1 satt içinde peş peşe arananlar oluyordu bu arkadaşa şaka yapılmış

ugur6666 ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:

hakan sen nerden biliyorsun doğru söylediğini.. odaya gelmeden kim aradı o zaman gedikliyi.. komisyondan direkmi aradılar.. oyun gibi ya bu iş
mantıklı :)

benim merak ettiğim istanbul odası resmi olarak mesai yapmadı gayri resmi çalıştı bu durumda ???

serpil.son ' Alıntı:
hackhan senin sölediğinde mantıklı değil. aramalar peş peşe yapılıyo bu benim 4. girişim ve forumda millet 1 satt içinde peş peşe arananlar oluyordu bu arkadaşa şaka yapılmış

tek dersi olanlar önce aranıyor , diğer 7/7 yapanlar pazartesi

abicim size iyilik yaramıyor,hepiniz paranoyak olmuşsunuz , açıklandı işte , gedikliyide aradılar , off uzatmayın yahu

HaCkHaN ' Alıntı:
serpil.son ' Alıntı:

battıkça batıyosun sanki.. yok öyle bişey.. 7 de 1 yapan p.tesi 7 de 2 yapan salı.. :D

HaCkHaN ' Alıntı:
serpil.son ' Alıntı:

8)

2 dersi olanlar salı
3 dersi olanlar perşembe gecesi
4 dersi aranlar c.tesi kahvaltıdan sonra
5 dersi olanlar k.vadisi pusudan hemen sonra
6 dersi olanlar aşkı memnu-pusu arası 2.reklamlar kuşağında
7 dersi olanlar 13-14 mart gününden hemen bir gün önce tüm gün yayınında ntv de