Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

ugur6666 ' Alıntı:
hakan sanki bu işte seninde payın var gibi

hackan buranın kıdemli üyesi nie böle bişi yapsın ay hepiniz alemsiniz hee. birazda güvenmeyi deneyin yazık valla üzülüom size

burakay ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
arkadaşlar gedikli doğru söylüyor , lütfen sevincini sömürmeyin..bir tek vergi dersi vardı ve vergi sınavı ilk önce okunacaktı,soruların cevapları kısa tutulsun diyede kısa cevaplı soruları seçtiler,kolay okunum için.

gedikli arkadaşım tebrik ederim seni , salı gününe kadarda sınavlar açıklanacak.odaya gelmedi daha..tesmer sisteme girişini pazartesi yapacak , yetişirse pazartesi açıklanır

hakan sen nerden biliyorsun doğru söylediğini.. odaya gelmeden kim aradı o zaman gedikliyi.. komisyondan direkmi aradılar.. oyun gibi ya bu iş
mantıklı :)

benim merak ettiğim istanbul odası resmi olarak mesai yapmadı gayri resmi çalıştı bu durumda ???

burak gedikli yi aradıkları zaman öğlen.. öğelene kadar açıktı aranan yer.

bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleleyim demişler... eminim farklı bir nikle daha uzun metrajlı mj attın buraya... şimdi 10 mj attıktan sonra tek aranmış kişi olarak cıkıp inanmamızı bekliyosun... kendince eğlenip gülme bence, basit işler bunlar....kendin ne haldesin düşün bence ....

burakay ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
serpil.son ' Alıntı:
hackhan senin sölediğinde mantıklı değil. aramalar peş peşe yapılıyo bu benim 4. girişim ve forumda millet 1 satt içinde peş peşe arananlar oluyordu bu arkadaşa şaka yapılmış

tek dersi olanlar önce aranıyor , diğer 7/7 yapanlar pazartesi

8)

2 dersi olanlar salı
3 dersi olanlar perşembe gecesi
4 dersi aranlar c.tesi kahvaltıdan sonra
5 dersi olanlar k.vadisi pusudan hemen sonra
6 dersi olanlar aşkı memnu-pusu arası 2.reklamlar kuşağında
7 dersi olanlar 13-14 mart gününden hemen bir gün önce tüm gün yayınında ntv de

onu bilemem,her şeyi bileceğim diye bişey yok.

HaCkHaN ' Alıntı:
burakay ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
arkadaşlar gedikli doğru söylüyor , lütfen sevincini sömürmeyin..bir tek vergi dersi vardı ve vergi sınavı ilk önce okunacaktı,soruların cevapları kısa tutulsun diyede kısa cevaplı soruları seçtiler,kolay okunum için.

gedikli arkadaşım tebrik ederim seni , salı gününe kadarda sınavlar açıklanacak.odaya gelmedi daha..tesmer sisteme girişini pazartesi yapacak , yetişirse pazartesi açıklanır

hakan sen nerden biliyorsun doğru söylediğini.. odaya gelmeden kim aradı o zaman gedikliyi.. komisyondan direkmi aradılar.. oyun gibi ya bu iş
mantıklı :)

benim merak ettiğim istanbul odası resmi olarak mesai yapmadı gayri resmi çalıştı bu durumda ???

burak gedikli yi aradıkları zaman öğlen.. öğelene kadar açıktı aranan yer.

öğleden önce aramadığım için yorum yapamam saygı duyuyorum

burakay ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
serpil.son ' Alıntı:
hackhan senin sölediğinde mantıklı değil. aramalar peş peşe yapılıyo bu benim 4. girişim ve forumda millet 1 satt içinde peş peşe arananlar oluyordu bu arkadaşa şaka yapılmış

8)

burak ay sana forum oscarını takdim ediyorum ;D

2 dersi olanlar salı

serpil.son ' Alıntı:
burakay ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
serpil.son ' Alıntı:

8)

2 dersi olanlar salı

benden alıp onamı verdin heee... ıykk ..

kac saattır uyuz ettınız ınsanı ne sacma sapan seylerı tartısıyorsunuz.kac gundur sızı takıp edıyorum saygı konusunda herkes ahkam kesıyordu.pazartesı olmadan kızı yargılamayın.ya haklıysa??

nur@L ' Alıntı:
bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleleyim demişler... eminim farklı bir nikle daha uzun metrajlı mj attın buraya... şimdi 10 mj attıktan sonra tek aranmış kişi olarak cıkıp inanmamızı bekliyosun... kendince eğlenip gülme bence, basit işler bunlar....kendin ne haldesin düşün bence ....

çok komiksin kız:) 2 dk da senaro yazdın psikolojin bozulmuş e normaldir tabi bişi demiorum anlayışla karşılıorum ne de olsa melaike gibi kızım ben:D

HaCkHaN ' Alıntı:
abicim size iyilik yaramıyor,hepiniz paranoyak olmuşsunuz , açıklandı işte , gedikliyide aradılar , off uzatmayın yahu

ya bizde bişi demedikki numarayı ver diyoruz vermiyor
odadaki arkadaşımı aradım hayır böyle bişi yok diyo
odayı arıyosun kimse yok ?????????
o zaman nasıl inanalım kanıt yok? ispat ok nasıl??

Ayrıca evet o kadar kıskandım ki çatırrrr çatırr diye çatladım otadan ikiye ;D
Ayrıca ben vergiden kalmayı bekliyorum üzgünüm iddayı da kaybettin ama akıllanmadın
hackhan :P

tüm odalara aynı gün yollanıyormu bilen varmı

oasis ' Alıntı:
kac saattır uyuz ettınız ınsanı ne sacma sapan seylerı tartısıyorsunuz.kac gundur sızı takıp edıyorum saygı konusunda herkes ahkam kesıyordu.pazartesı olmadan kızı yargılamayın.ya haklıysa??

hay allah razı olsun bi sevap işledin+1

hilalblc ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
abicim size iyilik yaramıyor,hepiniz paranoyak olmuşsunuz , açıklandı işte , gedikliyide aradılar , off uzatmayın yahu

ya bizde bişi demedikki numarayı ver diyoruz vermiyor
odadaki arkadaşımı aradım hayır böyle bişi yok diyo
odayı arıyosun kimse yok ?????????
o zaman nasıl inanalım kanıt yok? ispat ok nasıl??

Ayrıca evet o kadar kıskandım ki çatırrrr çatırr diye çatladım otadan ikiye ;D
Ayrıca ben vergiden kalmayı bekliyorum üzgünüm iddayı da kaybettin ama akıllanmadın
hackhan :P

ya sen inanma,hakaret et , sonra teli iste :D

iddayı kaybetmedim , ocak ayı içinde açıklanacak dedim , açıklandı , yani okundu , pazarteside yayına girecek :D

serpil.son ' Alıntı:
burakay ' Alıntı:
HaCkHaN ' Alıntı:
serpil.son ' Alıntı:

8)

2 dersi olanlar salı

bende bende süpersin burakay :D

hakanla gedikli kurmuşlar tezgahı işletiyorlar zaten ciddi olan insan bu kadar sözden sonra sinirlenir bunlar çok rahat.. helal olsun..

Gedikli ' Alıntı:
nur@L ' Alıntı:

çok komiksin kız:) 2 dk da senaro yazdın psikolojin bozulmuş e normaldir tabi bişi demiorum anlayışla karşılıorum ne de olsa melaike gibi kızım ben:D
hakkaten güldüm şimdi.... nasıl eleveriyorsun kişiliğini.... başkası olsa bunca ton laftan sonra veridi telefonu ve biri cıkardı bu kızda doğru söylüyor özürdilemek lazımmış derdi.. hepimizde seni tebrik ederdik... sen doğrulanmak yerine milletin seni kaleye almamasını üzülecek bir durum olarak bile görmüyorsun... yazıkkk

gedikli bana özelden numarayı verdi... aradım.. okunmuş sınavlar , pazartesi açıklanacakmış ama numarayı vermem,sözüm var..artık banada güvenmesseniz saygı duyarım

ugur6666 ' Alıntı:
hakanla gedikli kurmuşlar tezgahı işletiyorlar zaten ciddi olan insan bu kadar sözden sonra sinirlenir bunlar çok rahat.. helal olsun..
+1

ugur6666 ' Alıntı:

nie sinirlenim. ben haklıyım. insan yaptığı doğrudan öfke duymaz:) rabbime şükürler olsun dualarımı kabul etti ona ne kadar şükretsem azıdr

nur@L ' Alıntı:
Gedikli ' Alıntı:
nur@L ' Alıntı:

hakkaten güldüm şimdi.... nasıl eleveriyorsun kişiliğini.... başkası olsa bunca ton laftan sonra veridi telefonu ve biri cıkardı bu kızda doğru söylüyor özürdilemek lazımmış derdi.. hepimizde seni tebrik ederdik... sen doğrulanmak yerine milletin seni kaleye almamasını üzülecek bir durum olarak bile görmüyorsun... yazıkkk

yahu haklı olan benim ister kaleye al ister gözaltına nereye alırsan al benim içim rahat çünkü ben doğruyu sölüyorum. dürüst insanın kafası ve gönlü her zaman rahattır. kişiliğim hakkında laf sölemek düşmez sana kendini bil ey insan oğlu:)