Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

inşallah son olur ya..içimde geçerim umudu var ama bilmiyorum tabi ki de .seninki nasıldı ?

benim anlamadığım birşey var arkadaşlar. kasım 2008 sınav sonucu 12 şubat 2009 tarihinde açıklandı.araştırmalarıma göre 4 mart 2009 tarihinde itiraz sonuçları açıklanmış.o dönem sınav tarihi 13-14 mart 2009'du.yani sınava başvuru süreleri o dönem uzatıldı mı?

sancak ' Alıntı:
benim anlamadığım birşey var arkadaşlar. kasım 2008 sınav sonucu 12 şubat 2009 tarihinde açıklandı.araştırmalarıma göre 4 mart 2009 tarihinde itiraz sonuçları açıklanmış.o dönem sınav tarihi 13-14 mart 2009'du.yani sınava başvuru süreleri o dönem uzatıldı mı?
başvuru tarihimi uzatıldı mart sınavımı ileri tarihe alındı.
eğer mart sınavı ileriye alındıysa bu dönem de alına bilir demek mi

nevermind ' Alıntı:
inşallah son olur ya..içimde geçerim umudu var ama bilmiyorum tabi ki de .seninki nasıldı ?

bana göre çok kötüydü.hatta sınavdan çıkarken ağlayarak çıktım.ama şimdi beni biraz umutlandırıyorlar.yani kritik.

tuğçe09 ' Alıntı:
hackhan gelmiş çok teşekkür ederim hakkını helal et

büyük emeklerle hazırlandı o çalışma lütfen forumlarda yayınlama , arkadaşlarına yollama ..helal olsun :)

tuğçe09 ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
başvuru tarihimi uzatıldı mart sınavımı ileri tarihe alındı.
eğer mart sınavı ileriye alındıysa bu dönem de alına bilir demek mi

tuğçe işte bende bunu merakediyorum.araştırdım bu konuyu ama hiçbirşey bulamadım.kasım 2008 döneminde sınava girenler ancak bunu bilir.hatırlarlarsa tabi...

sancak ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:

bana göre çok kötüydü.hatta sınavdan çıkarken ağlayarak çıktım.ama şimdi beni biraz umutlandırıyorlar.yani kritik.

ne ektiysen onu biçeceksin ama merak etme..notlar bol veriliyor

HaCkHaN ' Alıntı:
sancak ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:

ne ektiysen onu biçeceksin ama merak etme..notlar bol veriliyor

haklısın hackhan.inşallah birşeyler ekebilmişimdir :)

hanckhan senin bu konuda bilgin var mı?

sınav başvurusu bir kere uzatıldı şimdiye kadar..bu dönem böyle bişey söz konusu değil..son iki dönem sınavlar 53-54 günde açıklandı.salı gününe kadar sanırsam 55 gün dolacak..salıya kadar sabretmek gerekiyor

hackhan vergi notlarını bizlerle de paylaşabilir misin

bugünlük yeter kardeşim.daha sonra

HaCkHaN ' Alıntı:
tuğçe09 ' Alıntı:
hackhan gelmiş çok teşekkür ederim hakkını helal et

büyük emeklerle hazırlandı o çalışma lütfen forumlarda yayınlama , arkadaşlarına yollama ..helal olsun :)
sana söz verdim senin emeğin saygı duyuyorum
çok sağol Allah razı olsun :) :)

HaCkHaN ' Alıntı:
sınav başvurusu bir kere uzatıldı şimdiye kadar..bu dönem böyle bişey söz konusu değil..son iki dönem sınavlar 53-54 günde açıklandı.salı gününe kadar sanırsam 55 gün dolacak..salıya kadar sabretmek gerekiyor

umarım uzatmazlar.bende bu hafta içinde açıklanacağını tahminediyorum.

Bu forumun ilk sayfalarında paylaştığım notlar vardı, denetim hariç diğer linkler çalışmıyor ama en kısa zamanda linkleri güncelleyeceğim. Belki sınav sonuçlarından sonra ihtiyacınız olabilir(umarım olmaz)..

smmm olarak iş yapmasam da tesmere inat alcam o ruhsatı :)

sorunların vardır belki bilmiyorum fakat bence bırakma 50, 60 yaşındaki kişiler canla başla çalışıyo
smmm olabilmek için vazgeçme