Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

meltem şimdi sıkıntı yaptı bence ondan böyle düşünüyor...sınavlar açıklansın fikri değişecektir.

bıraksın ev hanımı olsun bence.

hakankrl ' Alıntı:
hackhan vergi notlarını bizlerle de paylaşabilir misin

hakankrl daha önce duymuşmuydun bilmiyorum ama sana önerebileceğim,arama sitesine'' kadir demirel vergi hukuku ''diye yazınca bu kişinin hazırlamış olduğu vergi notlarına ulaşabilirsin.bence güzel hazırlanmış.

sancak teşekkür ederim, o notları bulmuştum daha önce, evet soru cevap şeklindeydi sanırım,güzel hazırlanmış.

ricaederim.sözel olarak o notlara çalışsan yeter.

denetim hocasının notları bol mudur bilgisi olan var mı??

gogimel ' Alıntı:
denetim hocasının notları bol mudur bilgisi olan var mı??

bence bu dönem kolay sordular ona görede çok kısarak puan vermezler.mart döneminde bir sorum boştu.bir soru tamamen yanlıştı.bir sorum tam diğer sorum çeyrek bile değildi.tam 40 ile kalmıştım.

inşallah öyledir. benim tek ders denetim.
bir önceki sınav 5 dersim vardı sonuçlar acıklandıktan bir hafta sonra girip ögrenmiştim.
şimdi tek ders var cok stres yaptım inşallah gecmişimdir. 50 yetiyor sınavda iyi gecti ama genede emin olamıyorum.

gogimel ' Alıntı:
inşallah öyledir. benim tek ders denetim.
bir önceki sınav 5 dersim vardı sonuçlar acıklandıktan bir hafta sonra girip ögrenmiştim.
şimdi tek ders var cok stres yaptım inşallah gecmişimdir. 50 yetiyor sınavda iyi gecti ama genede emin olamıyorum.

bende geçen dönem denetimden girmiştim.sınav iyi geçmişti ve geçmiştim.inşallah sizde geçersiniz.benimde tek vergi kaldı umarım sonuçlar hepimiz için iyi olur.

bence denetim bol..ben ilk martta girdim ve denetime hiç çalışmamıştım..ödeme ve kasa tahsilmi ne o tarz sorular vardı hiçbir sorum tam değildi ama 55 almıştımibence bol ama ben ymm yanında staj yaptım etkisi var mı bilemiyorum tabi....

olabilir , bende daha önce 24 ve 30 aldım ama hiç çalışamamıştım ve son sınavın yarısı kadar bile cevaplar verememiştim.
bu sınavda neredeyse 2 soru tam diğer 2 soruya da yazdım bildiklerimi ama genede acıklanmayınca sınav emin olamıyorum.
2 haftadır da forumu takip ediyorum nerden bulaştım buraya daha fazla stres yapmaya başladım inşallah gecirirlerde biter bu eziyet.
bi de erken acıklasınlarda ocak evaklarını yetiştirelim . ben hemen başlıyacam çalışmaya
hakkımızda hayırlısı olsun ...
senin hangi dersler var

ne evrakı ya ??* ben de belli olsun başlıcam çalışamaya beim baba derslerim duruyor daha maliyet ve fin.muhasebe..
daha hiç girmedim..
analiz ve vergi aradan çıksa onlara asılcam....çünkü acelem yok...zaten çok teleşım vardı her derse çalışamadım...

iyi geceler ve uykular arkadaşlar,görüşürüz. :)

ii geceler...zaten bir ben kalmışım :)

arkadaşlar ,yarın 56. gün açıklanırmı yoksa cumaya mı kalır
yorumlarınız nedir

56 oldumu çok iyi :) açıklanır merak etme

sınav son başvuru tarihbi nedir arkadaşlar ?

dertlerimi zincir yaptım,birbirine ekliyorum,açıklanacak diye birgün,sınavları bekliyorum :)