burda olduğuna sevindimgzmdnzks ' Alıntı:biryere gitmedim sadece internette sorun vartuğçe09 ' Alıntı:asıl haberi veren arkadaş gitmişsancak ' Alıntı:bazı arkadaşlar,cumaya kadar sınav sonuçlarının açıklanacağını söylüyor.moralim düzeldi yav
inşallah doğru çıkar
tuğçe09 ' Alıntı:burda olduğuna sevindimgzmdnzks ' Alıntı:biryere gitmedim sadece internette sorun vartuğçe09 ' Alıntı:asıl haberi veren arkadaş gitmişsancak ' Alıntı:bazı arkadaşlar,cumaya kadar sınav sonuçlarının açıklanacağını söylüyor.moralim düzeldi yav
inşallah doğru çıkar
bende sevindim kaynak sağlammı acaba?
önümüzdeki haftaya kalırmı acaba
niyenevermind ' Alıntı:keşke internet bağlatmasaydım eve çok pişman oldum şimdi iyice ruhum sıkıldı...hiç geçeceğime dair umudum da kalmadı
nevermind ' Alıntı:keşke internet bağlatmasaydım eve çok pişman oldum şimdi iyice ruhum sıkıldı...hiç geçeceğime dair umudum da kalmadı
haklısın ,fakat şöyle bir durumda varnevermind ' Alıntı:keşke internet bağlatmasaydım eve çok pişman oldum şimdi iyice ruhum sıkıldı...hiç geçeceğime dair umudum da kalmadı
tuğçe09 ' Alıntı:burda olduğuna sevindimgzmdnzks ' Alıntı:biryere gitmedim sadece internette sorun vartuğçe09 ' Alıntı:asıl haberi veren arkadaş gitmişsancak ' Alıntı:bazı arkadaşlar,cumaya kadar sınav sonuçlarının açıklanacağını söylüyor.moralim düzeldi yav
inşallah doğru çıkar
önümüzdeki haftaya kalırmı acaba
nevermind ' Alıntı:sürekli buraya girip cevaplara baktıkça ruhum sıkıldı bitsin artık bu çile yaa
gzmdnzks ' Alıntı:lütfen samimiyetime güvenin (tabii ki isterseniz)
akkaya ' Alıntı:sancak maili aldın mı?
sancak ' Alıntı:akkaya ' Alıntı:sancak maili aldın mı?
akkaya aldım cevapta yazdım.sen almadın mı?
hasan abiye güvenirim.DENİZ UZUN ' Alıntı:benim haber kaynağım asmmmo daki hasan abi oda aynı şeyleri söyledi 3 sınavdır hasan abi beni hiç yanıltmadı