Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

bugün iki zeynep teşekkür aldı benden harika olan zeynepler :D

böylesi belki de daha iyi topak topak...en azından bi süre stresten uzaklaşıyoruz:):) ama tabi stresle birbirimizi o kadar çok seviyoruz ki tesmer bizi bi türlü ayıramadı:):)

Polat, Davut Tataroğlu?nu vuran Abdülhey?e ne yapacak? İnci?yi kaçıran Abdülhey?in peşinde düşen Polat ve ekibi, nasıl bir sürprizle karşılaşacak?Polat?ın Feller?e ulaşmak için yaptığı plan işe yarayacak mı? Feller?le görüşmeye giden ajan, neyle karşılaşacak? Feller İsrailliye nasıl bir anlaşma teklif edecek? İskender, bu teklif karşısında ne yapacak? Polat ve ekibinin her yerde aradığı Abdülhey?in yeni hedefi kim olacak?

hepsi kurtlar vadisi gününde k.vadisi saatinde

e aramızda sevgılıler gunune gun sayan adamlar olursa böyle olur ;D

yahu bu ne biçim iş hala açıklanmadı. Sınava kaç gün kaldı zaten adaletsizlik bu. maliye bakanlığına yazaı yaazdım yazıyı paylaşıyorum. cevabınıda paylaşacağım.
Basvuru Durumu

''3568 sayılı Kanuna göre SMMM ve YMM yeterlilik sınavları Birlik tarafından yapılır. Sınav komisyonu 7 üyeden oluşur.Üyelerin 2si Maliye Bakanlığını temsil eder. Diğer 3 üye Yüksek Öğretim Kurulunca teklif edilecek 5 üye arasından diğer 2 üye ise Birlikçe teklif edilecek 4 üye arasından Maliye Bakanı tarafından seçilir. '' denmektedir. mart 2010 tarihinde yapılacak olan smmm yeterlilik sınavı komisyon üyelirinin,yazdıkları eser ve bilimsel makale ve yazılarını tetkik ederek yorum yöntem ve şekillerini öğrenmek için isimlerinin tarafıma bildirilmesini, sınavda sorulan sorulara verilen cevapların değerlendirilmesinde tamamen komisyon üyelerinin yorumları etkili olacağı için eğer isimler bildirilemiyorsa, bu bildirmeye engel dayanak olan kanun , kararname , tebliğ veya yönetmeliklerin tarafıma bildirilmesini bilgilerinize arz ederim.

Maliye Bakanlığı

burakay ' Alıntı:
Polat, Davut Tataroğlu?nu vuran Abdülhey?e ne yapacak? İnci?yi kaçıran Abdülhey?in peşinde düşen Polat ve ekibi, nasıl bir sürprizle karşılaşacak?Polat?ın Feller?e ulaşmak için yaptığı plan işe yarayacak mı? Feller?le görüşmeye giden ajan, neyle karşılaşacak? Feller İsrailliye nasıl bir anlaşma teklif edecek? İskender, bu teklif karşısında ne yapacak? Polat ve ekibinin her yerde aradığı Abdülhey?in yeni hedefi kim olacak?

hepsi kurtlar vadisi gününde k.vadisi saatinde

hahha :D
bu ne ki adnan bihterle behlülü öğreniyo
yarın akşam kanal d de :D :D

günaydın arkadaşlar Odayı arayan varmı? ::)

şimdi tesmeri aradım. hala bir gelişme olmadığını söyledi. telefona çıkan bey

ugly666 ' Alıntı:
şimdi tesmeri aradım. hala bir gelişme olmadığını söyledi. telefona çıkan bey

yarın,cuma açıklanacakmı acabaaa

baydılar artık isyan ettirecekler.. bir cinnet bu işi halleder

tesmer değilde odalardan haber alan varmı tesmer sisteme aktarıncaya kadar bilgimiz yok diyecektir.