Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

mujdatt ' Alıntı:
cevap 1 : sorma-itaat et- verilene razı ol- mutlu oluyormuş gibi yap :D ;D :D ;D :-\
+1 aynı işyeri politikası gibi verilene razı ol koyun gibi güdül

Ben bu komistonun topunu öldürsem sizce kaç yıl yerim ?? uzun süreli ceza alırsam bana hapishanede bakmayı taahhüt eden var mı :D :D

Yasda geçen yasal süre 60 gün
iş günüdür arkadaşlar o nedenle
haftasonlarını ve yılbaşınıda düşün yasal sürenin sonu için
Ama bu cuma açıklanacak kesin
rahat olun daha fazla uzamaz artık

60 iş günü yazmıyor ki, 60 gün geçiyor bildiğim kadarıyla.

off Allahım daraldım iyice... açıklansın artık duyun sesimizi... ortalıkta hipnoz olmuş gibi dolaşıyor algı sorunu yaşıyorum kafam hep sonuca odaklı haftaya kalmasın ne olurrrr >:( yoruldum çok yoruldum

yorgunum dostlarım yorgunum artık vefasız tesmere dargınım artık:(

Arkadaslar tesmeri aradim bu hafta beklemeyin haftaya dediler komisyondan haber yokmu hafta aciklanmaz dedi telefondaki bayan

edmiss ' Alıntı:
Arkadaslar tesmeri aradim bu hafta beklemeyin haftaya dediler komisyondan haber yokmu hafta aciklanmaz dedi telefondaki bayan

ya tesmerin yaptığına bak

şimdi bende aradım.henüz bir bilgi gelmedi.gelince hemen açıklarız zaten dedi telefondaki gıcık ses.

Ankara numarasindan aradim direk operatordeki bayanla gorustum cok emin soyledi bu hafta beklemeyin haftaya aciklanacak dedi

Anladigim kadariyla sorunca da ofkeleniyorlar sanki sormak endogal hakkimiz degilmis gibi cok garip

rüyalarıma girdi yeter artık...rüyamda bugüne kadar girdiğim sınavların kağıtları puanlamalarıya birlikte dosya şeklide eve göndermişler.baktım orda vergiden 60 almışım analizden de 55 miydi neydi..sonra siteye girdim banktım birinden 7 birinden 6 almışım.olur mu ya diyorum en az 20 alırdım o zaman bu ne biçim saçmalaık dedim uyandım....imdaaatttttttttttttttt!!!!doktorum nerde ???

o da birşeymi..ben ruyamda sadece bırınden kalmıstım o da ıngilizceymis :D

ingilizce he ? :)ben bir keresinde yine kaldım rüyamda ama sınavla alakası olmayan bir arkadaşım geçmişti :):):)