ugur6666 ' Alıntı:demek yalnız değilmişim.. bende analizle, hukuktan geçmişim 63-67 alarak... maliyetten görüşmeye çağırmışlar böyle karanlık emlakçı dükkanı gibi bir yere.. biraz daha çalış geçirelim diyorlardı güzel dostça bir dille.. uyanınca çok güldüm...
nevermind ' Alıntı:ingilizce he ? ben bir keresinde yine kaldım rüyamda ama sınavla alakası olmayan bir arkadaşım geçmişti
nevermind ' Alıntı:5 dersten geçeceksin o zaman birinden notun yüksek olcak diğer 4 tanesi geçecek kadar olcak demek ki
agandon78 ' Alıntı:herkese selam bende sizler gibi sabırsızlıkla sonuc bekliyorum.
agandon78 ' Alıntı:herkese selam bende sizler gibi sabırsızlıkla sonuc bekliyorum.
agandon78 ' Alıntı:bende suan uye oldum siteye.............. ben temmuz donemınde sınava gırmıstım. 3-4 dersten gecerım derken 5 dersten gectım.ama ınanın bu sınav kagıtları adam akıllı okunmuyor
cunku ben denetımden en az 70 beklıyorsum 38 geldı
-meslek hukuku aynen geldı bekledıgım
-vergı 45 beklıyordum 53 geldı
hukuktan en az 85 gelır dıyordum ve 62 geldı
muhasebe en garıbı 25 -30 anca gelır derken 75 geldı
analızden kalacagıma ınanıyordum ve kaldım
malıyetten gelırse belkı 50 dıyordum 1 soru yaptım yanı 2. soruyu oda b sıkkı olan ıse yarımdı ve ondan 50 aldım
ıtıraz etmeme karsın denetımden kaldım.
sayet gırdıgım 2 dersten kalırsam mahkeme verecegım bunun ıcın yemın ettım bakalım ne olacak.
onun ıcın bu sınavın garantısı yok.okuyan kısının o ankı durumuna baglı
umarım sınav sonucu herkes ıcın ıyı olur.................
sevtug ' Alıntı:agandon78 ' Alıntı:bende suan uye oldum siteye.............. ben temmuz donemınde sınava gırmıstım. 3-4 dersten gecerım derken 5 dersten gectım.ama ınanın bu sınav kagıtları adam akıllı okunmuyor
cunku ben denetımden en az 70 beklıyorsum 38 geldı
-meslek hukuku aynen geldı bekledıgım
-vergı 45 beklıyordum 53 geldı
hukuktan en az 85 gelır dıyordum ve 62 geldı
muhasebe en garıbı 25 -30 anca gelır derken 75 geldı
analızden kalacagıma ınanıyordum ve kaldım
malıyetten gelırse belkı 50 dıyordum 1 soru yaptım yanı 2. soruyu oda b sıkkı olan ıse yarımdı ve ondan 50 aldım
ıtıraz etmeme karsın denetımden kaldım.
sayet gırdıgım 2 dersten kalırsam mahkeme verecegım bunun ıcın yemın ettım bakalım ne olacak.
onun ıcın bu sınavın garantısı yok.okuyan kısının o ankı durumuna baglı
umarım sınav sonucu herkes ıcın ıyı olur.................
vergiden 45 bekleyip 53 almana en az senin kadar sevindim desem yalan olmaz..
[/qaauart te] artı 1