Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

bi kişi daha vergi derse kusacam
afedersiniz arkadaşlar benm de korkulu rüyam vergi onla kalkıp onla yatıyorum gına geldi artık ya

e.smmm.a ' Alıntı:
bi kişi daha vergi derse kusacam
afedersiniz arkadaşlar benm de korkulu rüyam vergi onla kalkıp onla yatıyorum gına geldi artık ya

kus kus :D iiiiğğrenççç :D :D

kac kez girdin vergiden sınava shatz (bey/bayan) kusura bakma nick'den anlayamadım cinsiyetini.

burakay ' Alıntı:
vergi zade arkadaşlarım için dua ediyorum
Rabbim inşallah arkadaşlarıma başarılı notlar nasip et

kulun kula duası kabul olrmuş allah razı olsun burak... inşallah dediğin gibi olur

SADIK AYDIN ' Alıntı:
kac kez girdin vergiden sınava shatz (bey/bayan) kusura bakma nick'den anlayamadım cinsiyetini.
2.kez girdim sonucu bekliyorum çok kritik sonuç /bayan

shatz ' Alıntı:
SADIK AYDIN ' Alıntı:
sizde geniş geniş calışın vergiye o zaman ve gecinnnn atla deve değil yani vergi sınavıda

sorun bakalım sadık bey KDV GV KV VUK hakkında bilmediğim bişe varmı acaba ?? elbetteki gerektiği şekilde çalıştım.aciz hali ve oranlar ne alaka çalıştığımız konularla ? ayrıca aynı dertten bir çok yakınan arkadaş var onlardamı dar dar çalışmış acaba sorarım size?? bikere ders çalışma konusunda laf söyletmem kendime nasıl ineklediğimi en iyi annem ve kardeşlerim bilir ordan konuşması kolay...

boşveeeer
Sadık bey kaçırmış bir şeyi geniş geniş çalışacak "zamanımız" olsade ve beynimiz 6-7 tane kanunu ezberleyece kadar mekanik olsaydı dediğinde haklı olabilirdi. ama vergi gerçekten şans işi ben sınavdan çıktım mutlu mesut daha okulun bahçesindeyken yaptığım hatayı gördüm. hiç dershanelerin yayınladığı cevaplara bile bakmadım çünkü doğru cevaplarını biliyordum ve göz göre göre yaptım hatayı. sınav psikolojisi dikkatsizlik not hesaplaması stresi derken yaptım hatayı.

öyle bir hatayı bırak 6 yıldır çalıştığım firmada çıkardığım kar zararda vergide en ufak bir hata yapmışlığım olmadı. her neyse umarım geçeriz :D

Bence profil bilgilerimize en azından şehir ve cinsiyet gibi bilgileri yazsak nasıl olur..

arkadaşlar kdv kv gv vuk aatuhk hepsinden soru çıktı bu dönemde ötv gelirmiş napıcaz ya

vergide kanunları ezberlemek degildir öenm arzeden.o kanun maddelerini yorumlayabilmektir.ayrıca hadi bu sınavda cok iğrenc bi aciz vesikası gibi kdv oranlar liste vs.. alakasız bi seyler sordular peki ilk girdiğin sınavda temmuz 09 da boyle sorular varmıydı o zaman neden gecemedin bi acıklaması vardır elbet shatz hanımefendi bekliyorum yorumlarını.....

shatz ' Alıntı:
SADIK AYDIN ' Alıntı:
sizde geniş geniş calışın vergiye o zaman ve gecinnnn atla deve değil yani vergi sınavıda

sorun bakalım sadık bey KDV GV KV VUK hakkında bilmediğim bişe varmı acaba ?? elbetteki gerektiği şekilde çalıştım.aciz hali ve oranlar ne alaka çalıştığımız konularla ? ayrıca aynı dertten bir çok yakınan arkadaş var onlardamı dar dar çalışmış acaba sorarım size?? bikere ders çalışma konusunda laf söyletmem kendime nasıl ineklediğimi en iyi annem ve kardeşlerim bilir ordan konuşması kolay...

Aynen katılıyorum sana shatz kesinlikle
Vergi Hukuku sınavı idi ancak bir tane Vergi Usul Kanunu sorusu yoktu.
Yani adı üzerinde VERGİ yaa gidipte aciz hali KDV listesi bilmezsen belki çok sıkıntı olmaz
Ama bu insan indirilemeyecek gideri bilmiyorsa , teslimi KDV doğuran halleri
vs..vs..vs.. bilmiyorsa o zaman sorundur.
Yani klasik kalın geçemeyin sınavı idi inşallah geçmişizdir.
İnşallah bende 43 beklerken 52 alan o şanslı arkadaşım gibi olurum
;D

hakankrl ' Alıntı:
Bence profil bilgilerimize en azından şehir ve cinsiyet gibi bilgileri yazsak nasıl olur..

hayırdır ne edecen şehri cinsiyeti ziyaretemi gidecen üyeleri :D

SADIK AYDIN ' Alıntı:
vergide kanunları ezberlemek degildir öenm arzeden.o kanun maddelerini yorumlayabilmektir.ayrıca hadi bu sınavda cok iğrenc bi aciz vesikası gibi kdv oranlar liste vs.. alakasız bi seyler sordular peki ilk girdiğin sınavda temmuz 09 da boyle sorular varmıydı o zaman neden gecemedin bi acıklaması vardır elbet shatz hanımefendi bekliyorum yorumlarını.....
tabikide var, temmuzda vergi sınavına girmemiştim :)

ay özür dilerim shatz'a sorulmuş neyse bende cevaplamış oldum :P

hilalblc ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
SADIK AYDIN ' Alıntı:

Aynen katılıyorum sana shatz kesinlikle
Vergi Hukuku sınavı idi ancak bir tane Vergi Usul Kanunu sorusu yoktu.
Yani adı üzerinde VERGİ yaa gidipte aciz hali KDV listesi bilmezsen belki çok sıkıntı olmaz
Ama bu insan indirilemeyecek gideri bilmiyorsa , teslimi KDV doğuran halleri
vs..vs..vs.. bilmiyorsa o zaman sorundur.
Yani klasik kalın geçemeyin sınavı idi inşallah geçmişizdir.
İnşallah bende 43 beklerken 52 alan o şanslı arkadaşım gibi olurum
;D
dimi kıs :D

SADIK AYDIN ' Alıntı:

evet var sadık beyefendi ben tüm samimiyetimle söylüyorum ki ilk sınavda sadece 6 derse çalıştım vergiye hiç bakmadım hatta soruları okumadımda diyebilirim çünkü vergiye zaman ayıramadım detaylı çalışmak adına ve 2.sınavda 3 ay kadar bir zaman içinde sadece vergiye yoğunlaştım

çok devrik cümleler kurmuşum edebiyatım kötü tamam ama vergiye çok çalışmıştım :D

sancak ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar....

hoş geldin kader arkadaşım nerdesin sen vergiden yana azar işitiyoruz burda gel destek ol bana :D

ilgimi çeken konular konuşuluyor bakıyorum da...bir vergizede olarak...

nunna heyecan hadsafhada galiba hatlar karıstı

he he

içimden bi ses nunnanın vergiden gececeğini soyledi bakalım nolcakk

shatz içinse kararsızmıss bakalım nolcakk

hayırlısııı