e.smmm.a ' Alıntı:bi kişi daha vergi derse kusacam
afedersiniz arkadaşlar benm de korkulu rüyam vergi onla kalkıp onla yatıyorum gına geldi artık ya
burakay ' Alıntı:vergi zade arkadaşlarım için dua ediyorum
Rabbim inşallah arkadaşlarıma başarılı notlar nasip et
2.kez girdim sonucu bekliyorum çok kritik sonuç /bayanSADIK AYDIN ' Alıntı:kac kez girdin vergiden sınava shatz (bey/bayan) kusura bakma nick'den anlayamadım cinsiyetini.
shatz ' Alıntı:SADIK AYDIN ' Alıntı:sizde geniş geniş calışın vergiye o zaman ve gecinnnn atla deve değil yani vergi sınavıda
sorun bakalım sadık bey KDV GV KV VUK hakkında bilmediğim bişe varmı acaba ?? elbetteki gerektiği şekilde çalıştım.aciz hali ve oranlar ne alaka çalıştığımız konularla ? ayrıca aynı dertten bir çok yakınan arkadaş var onlardamı dar dar çalışmış acaba sorarım size?? bikere ders çalışma konusunda laf söyletmem kendime nasıl ineklediğimi en iyi annem ve kardeşlerim bilir ordan konuşması kolay...
shatz ' Alıntı:SADIK AYDIN ' Alıntı:sizde geniş geniş calışın vergiye o zaman ve gecinnnn atla deve değil yani vergi sınavıda
sorun bakalım sadık bey KDV GV KV VUK hakkında bilmediğim bişe varmı acaba ?? elbetteki gerektiği şekilde çalıştım.aciz hali ve oranlar ne alaka çalıştığımız konularla ? ayrıca aynı dertten bir çok yakınan arkadaş var onlardamı dar dar çalışmış acaba sorarım size?? bikere ders çalışma konusunda laf söyletmem kendime nasıl ineklediğimi en iyi annem ve kardeşlerim bilir ordan konuşması kolay...
hakankrl ' Alıntı:Bence profil bilgilerimize en azından şehir ve cinsiyet gibi bilgileri yazsak nasıl olur..
tabikide var, temmuzda vergi sınavına girmemiştimSADIK AYDIN ' Alıntı:vergide kanunları ezberlemek degildir öenm arzeden.o kanun maddelerini yorumlayabilmektir.ayrıca hadi bu sınavda cok iğrenc bi aciz vesikası gibi kdv oranlar liste vs.. alakasız bi seyler sordular peki ilk girdiğin sınavda temmuz 09 da boyle sorular varmıydı o zaman neden gecemedin bi acıklaması vardır elbet shatz hanımefendi bekliyorum yorumlarını.....
dimi kıshilalblc ' Alıntı:shatz ' Alıntı:SADIK AYDIN ' Alıntı:sizde geniş geniş calışın vergiye o zaman ve gecinnnn atla deve değil yani vergi sınavıda
Aynen katılıyorum sana shatz kesinlikle
Vergi Hukuku sınavı idi ancak bir tane Vergi Usul Kanunu sorusu yoktu.
Yani adı üzerinde VERGİ yaa gidipte aciz hali KDV listesi bilmezsen belki çok sıkıntı olmaz
Ama bu insan indirilemeyecek gideri bilmiyorsa , teslimi KDV doğuran halleri
vs..vs..vs.. bilmiyorsa o zaman sorundur.
Yani klasik kalın geçemeyin sınavı idi inşallah geçmişizdir.
İnşallah bende 43 beklerken 52 alan o şanslı arkadaşım gibi olurum
;D
SADIK AYDIN ' Alıntı:vergide kanunları ezberlemek degildir öenm arzeden.o kanun maddelerini yorumlayabilmektir.ayrıca hadi bu sınavda cok iğrenc bi aciz vesikası gibi kdv oranlar liste vs.. alakasız bi seyler sordular peki ilk girdiğin sınavda temmuz 09 da boyle sorular varmıydı o zaman neden gecemedin bi acıklaması vardır elbet shatz hanımefendi bekliyorum yorumlarını.....
sancak ' Alıntı:merhaba arkadaşlar....