Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

nunna ' Alıntı:
keşke aramasaydım ;D

teldeki adam: bugün beklemeyin büyük ihtimal haftaya kaldı hanımefendi
ben: sınav başvuralı ama haftaya son nasıl olacak?
teldeki adam: başvuru süreleri uzatılır
ben: peki sınav tarihi
teldeki: O değişmez aynı kalır.
ben: mantığınıza hayran kaldım, iyi günler
teldeki: iyigünler

allah allah....sizin oda gercekcı bizimkide hayal alemınde herhal neyse, hayırlısı olsun

oasis ' Alıntı:
nunna ' Alıntı:
keşke aramasaydım ;D

teldeki adam: bugün beklemeyin büyük ihtimal haftaya kaldı hanımefendi
ben: sınav başvuralı ama haftaya son nasıl olacak?
teldeki adam: başvuru süreleri uzatılır
ben: peki sınav tarihi
teldeki: O değişmez aynı kalır.
ben: mantığınıza hayran kaldım, iyi günler
teldeki: iyigünler

allah allah....sizin oda gercekcı bizimkide hayal alemınde herhal neyse, hayırlısı olsun

odayı değil tesmeri aradım

hadi odayıda arayayım ;D ;D

;D
ellerine ulaşmamış sonuçlar ne zaman ulaşacağıyla ilgilide bilgileri yok
ne sorduysam yoğğk hağyıır dedi bezgin bir ses tonuyla yaya yaya :D

arkadaşlar bugün beklemeyin tesmerdekiler adanaya sempozyuma katılmaya gitmişler bugün açıklanma olasılığı yok

ya bi mesajı okuyom canım sıkılıyo hemen altındakini okuyom heyecenlanıyom..dengesizleştim iyice. bence bunlar bize 8. ders olarak sabır testinden geçiriyorlar..malum büro açınca mükelleflerden tahsilat yapamicaz ya.. :D

ugur6666 ' Alıntı:
hepimiz arayıp baskı yapalım.. bıktıralım

2008 kasımda o çok yapıldı dilekçeler maille fakslar ekstrasıydı hatta ama hiç bir işe yaramıyor, teldekiler artık kalıplaşmış bi kaç cümlesi var onları sıralıyorlar her zamanki gibi alışmışlar bu duruma :D

bence sonuçlar açıklandığında aranan kişiler tebriği kabul etmenin yanında yaşanan eziyetide dile getirmeyi unutmamalı

nunna ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:

2008 kasımda o çok yapıldı dilekçeler maille fakslar ekstrasıydı hatta ama hiç bir işe yaramıyor, teldekiler artık kalıplaşmış bi kaç cümlesi var onları sıralıyorlar her zamanki gibi alışmışlar bu duruma :D

bence sonuçlar açıklandığında aranan kişiler tebriği kabul etmenin yanında yaşanan eziyetide dile getirmeyi unutmamalı

millet sınavı kazanmış kimin aklına gelir eziyeti dile getirmek :)

nunna ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:

yapmak istediğim birşey var büyük zevk alıcam.. bugüne kadar bize hep köstek olan bizi sömüren oda başkanına telefon ettiğinde... görüşmek istemediğimi söylemek..

ugur6666 ' Alıntı:
nunna ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:

yapmak istediğim birşey var büyük zevk alıcam.. bugüne kadar bize hep köstek olan bizi sömüren oda başkanına telefon ettiğinde... görüşmek istemediğimi söylemek..

:D :D :D bende tayyip erdoğana yapıcam aynısını :D

400.sayfada açıklanacak demiştim ama bu gidişle 500 ü bulacağız galiba bıktırdılar artık odayla konuştum bugün beklemeyin dediler

çok saygın yahya beye görüşmek istemediğini söylemekte büyük cesaret ve koca bi ders olur çıkarabilene tabi.

az önce tesmeri aradım..haftabaşı deneyin diyorlar..artık sıkıldım beklemekten:(