Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

hakankrl ' Alıntı:
mujdatt ' Alıntı:
tek dersten vergi ve son hakkım daha kötüsü varmıdır. acaba. :'(

Belirttin mi cevap kağıdında ya da böyle durumlarda daha töleranslı puan verme durumları oluyor mudur.
belirtsen ne olacak ki nereden bilsin senin son hakkın .yalan mı doğrumu nereden bilsinler.
kapalı usulde okuyorlar kağıtları notu komisyon üyeleri veriyor .
başkaları kağıdı açıp kayıt yapıyor. kimin ilk kimin son belli değil

hakankrl ' Alıntı:
mujdatt ' Alıntı:
tek dersten vergi ve son hakkım daha kötüsü varmıdır. acaba. :'(

Belirttin mi cevap kağıdında ya da böyle durumlarda daha töleranslı puan verme durumları oluyor mudur.
oda başkanıyla falan görüşseydin keşke sınavdan önce son hakkım diye

ben tesmeri aramıyorum
ararsam kendimi tutamaz ağır konuşurum
ne oldu yasal süre demiyorlarmı artık >:(

mavimavi ' Alıntı:
işin ilginç tarafı geçen senede bu sıkıntılar yaşanmasına rağmen kasım sınavını dahada ileri alarak aralığa aldılar
temmuzla aralık sınavı arası tam 5 ay var
aralıktaki sınavı kasımın başına almak bu kadar zormuydu

yanlış hatırlamıyorsam onun sebebi geçen sene martta seçimler vardı bir hafta ileri atılmıştı sınav tarihleri o yüzden aralık oldu

bazan düşünüyorum 8 yıldır mslekteyim başladığım günkü hevesim yok ne yalan söleyeyim bu iş yapılacak gibi değil ruhsatı alsam ne değişecek yine eziyete devam ...

sırf burda yüzlerce kişi haber bekliyor :-X

ruhsat fiyatları heryerde aynı mı acaba?

aynı değil oasis (inşaat diye bir fon var) heryerde olduğunu zannetmiyorum. tokat odasında 1100 tl mesela ankara izmir istanbulda yok

biri aransın artık bu adaletsizlik sınava kaç gün kaldı yedi dersten giripte 4ünden kalanlar ne yapacak bu kadar kısa sürede ders çalışılabilinir mi çevremdeki bu meslekle ilgisi olmayanlara söylüyorum bunu insan ne yaptığını bilir az çok kalırım dediklerini çalış diyorlar ama 30 bekleyipte 70le geçenleri 90lık kağıt verdim 40 aldım diyenleri okudukça burda deliriorum hepsine çalışmalıyım o zaman sitemkar sözler yazmanın fayda etmeyeceği kanaatindeyim ama bu da insan ya sabır sabır nereye kadar bizim de canımız var of rahatladım

ugly666 ' Alıntı:
aynı değil oasis (inşaat diye bir fon var) heryerde olduğunu zannetmiyorum. tokat odasında 1100 tl mesela ankara izmir istanbulda yok

YANI ODANIN INŞAATINI BİZMİ KARŞILIYORUZ

evet biraz öyle oluyor. bildiğim kadarıyla samsunda tüm kayıtlı muhasebecilerden alınıyor.

bu kadar insanın ahını almak kötü bişey ya neden böle yapıyorlar yasal süre bitti diyorum hiççç kime diyon

düzene bak yaa...düştük bir çukura

aralık sınavının açıklanmasıyla mart sınavı arasında çok kısa bir süre kalacak,ayrıca itirazların da mümkün olduğunca az olmasını isteyeceklerdir. bu 2 sebepten dolayı notları biraz daha bol okuyacaklarını düşünüyorum..
bu da geç açıklanmasının olumlu tarafı.

ya yasal süre benim diyor hani bir reklam vardı bu malın garantisi varmı diyor du oda diyorduki bu malın şahsen garantisi benim diyordu burdada yasal süre benim abi diyorlar

nediyek mevla görelim neyler neylrse güzel eyler inşallah ya sabır

sevtug ' Alıntı:
aralık sınavının açıklanmasıyla mart sınavı arasında çok kısa bir süre kalacak,ayrıca itirazların da mümkün olduğunca az olmasını isteyeceklerdir. bu 2 sebepten dolayı notları biraz daha bol okuyacaklarını düşünüyorum..
bu da geç açıklanmasının olumlu tarafı.
hiç zannetmiyorum notların bol olacağını ,yasal süreymiş,diğer sınava az kalmış kimin umrunda

ugly666 ' Alıntı:
evet biraz öyle oluyor. bildiğim kadarıyla samsunda tüm kayıtlı muhasebecilerden alınıyor.
samsunde ne alınıyo ben kaçırdım galiba....