Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..
Sadece son hakkına kalırsan benden farklısın arkadaşım.Benim de 10 aylık bebeğim var ve 9 yaşında kızım.Onun okulu diğerinin ilgisi ve yoğun işlerimizden dolayı kafayı sıyırmak üzereyim.Gece 2:30 da bilgisayarı kapadım sabah kalktım mesaiye devam.Bu iş bizi asosyal insan haline getiriyor malesef.Arkadaşlarımızın hepsi bizi aramaya korkar oldular.Karı koca bu işi yapmamalı diye düşünmeye başladım artık.
turkanG ' Alıntı:Arkadaşlar yasal süre doldu diyorsunuz ancak yasa sınav sonuçları 2 ay içerisinde açıklanır diyor 60 gün ibaresi yok vergi dersinde sürelere çalışan arkadaşlar bilir eğer süre ay olarak belirtilmişse sonraki ayın aynı gününde biter yani bitim tarihi 6 şubat tır iş günü olmadığı içinde p.tesiye sarkma demektir. Sonuçlar P.tesiye kalırsa usulsüz bir durum yok maalesef ki. Tek ders sonucunu bekliyorum üstelik son hakkıma kalıyorum üstelik evli küçük bebekli işleri çok yoğun olan biriyim asla ders çalışmaya lüksüm yok sanırım en zor durumda olanlardan biriyim. Sancılar içindeki tüm arkadaşlara müjdeli haberler için dua ediyorum.Sevgiler.
Sadece son hakkına kalırsan benden farklısın arkadaşım.Benim de 10 aylık bebeğim var ve 9 yaşında kızım.Onun okulu diğerinin ilgisi ve yoğun işlerimizden dolayı kafayı sıyırmak üzereyim.Gece 2:30 da bilgisayarı kapadım sabah kalktım mesaiye devam.Bu iş bizi asosyal insan haline getiriyor malesef.Arkadaşlarımızın hepsi bizi aramaya korkar oldular.Karı koca bu işi yapmamalı diye düşünmeye başladım artık.