Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

turkanG ' Alıntı:
Arkadaşlar yasal süre doldu diyorsunuz ancak yasa sınav sonuçları 2 ay içerisinde açıklanır diyor 60 gün ibaresi yok vergi dersinde sürelere çalışan arkadaşlar bilir eğer süre ay olarak belirtilmişse sonraki ayın aynı gününde biter yani bitim tarihi 6 şubat tır iş günü olmadığı içinde p.tesiye sarkma demektir. Sonuçlar P.tesiye kalırsa usulsüz bir durum yok maalesef ki. Tek ders sonucunu bekliyorum üstelik son hakkıma kalıyorum üstelik evli küçük bebekli işleri çok yoğun olan biriyim asla ders çalışmaya lüksüm yok sanırım en zor durumda olanlardan biriyim. Sancılar içindeki tüm arkadaşlara müjdeli haberler için dua ediyorum.Sevgiler.

Sadece son hakkına kalırsan benden farklısın arkadaşım.Benim de 10 aylık bebeğim var ve 9 yaşında kızım.Onun okulu diğerinin ilgisi ve yoğun işlerimizden dolayı kafayı sıyırmak üzereyim.Gece 2:30 da bilgisayarı kapadım sabah kalktım mesaiye devam.Bu iş bizi asosyal insan haline getiriyor malesef.Arkadaşlarımızın hepsi bizi aramaya korkar oldular.Karı koca bu işi yapmamalı diye düşünmeye başladım artık.

ümidi kesti tabi herkes bekle bekle aynı senaryo

Merhaba arkadaşlar, formu yakından takip ediyorum, sonuçları merak ediyorum. bende temmuz 2010 da giricem ilk defa. Evli, çocuklu, yoğun işi olan biri için bu sınav süreci gerçekten çok sancılı geçiyor.Çok iyi ders çalışman gerektiğini biliyorsun ama çalışamıyorsun, çalışamdan kazanamayacağını biliyorsun ama sınava giriyorsun....
sınava bir ay kala işten ayrılsammı diye düşünmeye başladım, ne yapsam bilmiyorum ...... :(

SERENGÜL ' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, formu yakından takip ediyorum, sonuçları merak ediyorum. bende temmuz 2010 da giricem ilk defa. Evli, çocuklu, yoğun işi olan biri için bu sınav süreci gerçekten çok sancılı geçiyor.Çok iyi ders çalışman gerektiğini biliyorsun ama çalışamıyorsun, çalışamdan kazanamayacağını biliyorsun ama sınava giriyorsun....
sınava bir ay kala işten ayrılsammı diye düşünmeye başladım, ne yapsam bilmiyorum ...... :(

arkadaşım herkez kendini bilir... şahsen ben işten ayrıldım çünkü yapı olarak çok çalışkan değilim yani gece oturup ders çalışıp sabah işe gidemem diye düşündüm...bende evliyim ama çocuğum yok... yani kendine güveniyorsan çıkma...benim bazı arkadaşlarım senin durumunda bitirdi sınavı işten çıkmadan. yani kendine dürüst ol yapabileceksen kal yapamıyacaksan çık bu işin şakasıı yok

saat 2 ye bağlamıştım umudumu bakalım yoksa biz daha çok şafak sayarız

ayrıca hat ice ve türkanı gönülden tebrik ediyorum... bi koltukta 5 karpuz gerçekten muhteşemsiniz...bende merdiven çıkarken sakız çiğneyemeyenlerdenim :)

serpil.son ' Alıntı:
ayrıca hat ice ve türkanı gönülden tebrik ediyorum... bi koltukta 5 karpuz gerçekten muhteşemsiniz...bende merdiven çıkarken sakız çiğneyemeyenlerdenim :)

aynen yok staj bitsin yok sınav sonucu açıklansım yok kaldıklarıma çalışayım ruhsatı alayım derken yaş 30 olacak

bugün arama olmazsa yarında açıklanmayacak demektir
pazartesi aramalar olsa salı açıklanacak demektir
yani en erken ayın 9 una kalmış olacak

arkadaşlar rüyamda birde sayfa 410 da açıklandığını görmüştüm hehe:)

mavimavi ' Alıntı:
bugün arama olmazsa yarında açıklanmayacak demektir
pazartesi aramalar olsa salı açıklanacak demektir
yani en erken ayın 9 una kalmış olacak

odadan aldığım bilgiye göre ; cumartesi açıklanma ihtimali var
cumarts. tesmer çalışıyor telefonlara çıkmazlar ama çalışıyorlar bu akşam yükleme yapabilirler yarın da siteden öğrenirsiniz biz kapalı olduğumuz için aramalardan önce açıklanma ihtimali var
denildi

inşallah yaa artık gına geldi

arkdaşlar öğleden sonra tesmeri arayan oldumu.

Arkadaşlarr 11.02.2010 da aramalar başlar. Sakalım yok söylüyorum ama ...

sg_48 ' Alıntı:
serpil.son ' Alıntı:

aynen yok staj bitsin yok sınav sonucu açıklansım yok kaldıklarıma çalışayım ruhsatı alayım derken yaş 30 olacak

Zorunluluk insana herşeyi yaptırıyor aslında.Ben de 32 olucam az kaldı :))

Arkadaşlar isteyince oluyor. bende evli çocuklu çalışan bir bayanım. zor oluyor ama oluyor. Eee bu arada da yaş gidiyor tabi.
Birşey sorucam sizlere Ba da hatalı beyanım var düzeltme sürem geçti. Şimdi düzeltsem cezası var. Ne dersiniz düzeltmesem BA olduğu için farkedebilme olasılıgı sizce nedir ? BA dan dolayı ceza ödeyen arakadaşlar var mı ?
Fikirlerinize ihtiyacım var.

akkaya ' Alıntı:
Arkadaşlar isteyince oluyor. bende evli çocuklu çalışan bir bayanım. zor oluyor ama oluyor. Eee bu arada da yaş gidiyor tabi.
Birşey sorucam sizlere Ba da hatalı beyanım var düzeltme sürem geçti. Şimdi düzeltsem cezası var. Ne dersiniz düzeltmesem BA olduğu için farkedebilme olasılıgı sizce nedir ? BA dan dolayı ceza ödeyen arakadaşlar var mı ?

Düzeltmeden yedik ama vermeden beklediğimiz yok.Ama şu var çapraz kontrolde çıkacaktır.Kaçışınız olamaz.Bence hepimizin meslek sigortası yaptırması gerek.Bizim büroda var.

akkaya ' Alıntı:

şu an yok ama ileride otomatik olarak çapraz karşılaştırma olacağı söyleniyor o zaman ne yaparız bilmem.. 15 gün geçtiyse verme derim... ileride çıkarsa ödersin