Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

pazartesi belli olsa bile 15 Şubat olan başvuruyu en az 23 üne kadar ertelenmeli ki itiraz süresini (15 gün) geçirilmemli, ayrıca birde onlar itirazlara cevap verecekler. Sonrada sınava 15 gün kala ne olacağı belli olacak.

bu kadar uzaması çok şaşırtıcı. tesmeri aramaktan yoruldum. 2 haftadır kesinlikle işime konstre olamıyorum. tek dersim var belkide o yüzden çok zor geldi bu seferinde beklemek

ben pazartesinden umutlu değilim.

arkadaşlar eğer pazartesi açıklanırsa belki diyorum 1 hafta itiraz sonuçları ve başvurular ileri tarihe alınabilir
birde tuğçe ben tesmere 3 hafta oldu herhalde bilgi istedim cevap verme tenezzülünde bile bulunmadılar bugün gene çektim artık mart sınavıına girerken cevap verirler :D
belkide martta girenler şanslıydı açıklanmasına yakın zaten mesaj atmışlar bu dönemın belirsizliği sadece bizimle değil her dönem olan birşey sansızlığımız aralık da sınava girmek en iyi istatik yaparsak temmuz aralık arası olmalı 5 ay gibi bir zaman var

tesmeri aradığımda komisyonun 8 şubata kadar zamanı var dediler. pazartesi açıklanır diye düşünüyorum..

emel7 ' Alıntı:
tesmeri aradığımda komisyonun 8 şubata kadar zamanı var dediler. pazartesi açıklanır diye düşünüyorum..
çok gülünç artık olan bizlere oldu neyse bu saatten sonra salıyıda bekleriz ama bundan sonra konuşulacaklar bu kadar kıt bir zamanda hangi sınava girelim evde oturanlar kadar şansımız yokki hem iş hem ev hem ders ??? ::)

sınavda başarısız olursam mart sınavına katılmayı kesinlikle düşünmüyorum..

emel7 ' Alıntı:
aynen bende öyle düşünüyorum yada 1 den fazla olması durumunda seçme yapacağım.

tuğçe09 ' Alıntı:
herkese merhaba geçmiş sınavları incelerken mart 2009 sınavın dair başlıkta, sınavın açıklanma tarihiyle ilgili olarak tesmere yolladıkları mesaj ve tesmerin yanıtı vardı acaba bizde mi tesmere böyle bir mesaj yollasak
kaynak:mart 2009 smmm yeterlilik sınavına dair sayfa 82
inceledim sayfayı cevapta mayı 10 demiişler ama 8 inde acıklamışlar... bizede pazar yasal süre son gün diyolar haftayı bekleyin diyolar... bence onlara güvenilmezz... heran acıklamabilir diye düşünüyorum...

ben tesmeri aradım. mesai çokmuş nur@L. başka yerden siteye yüklüyorlarsa bilemem.

emel7 ' Alıntı:
arkadaşlar bi şey sorucam ;şimdi mart sınavına katılmama hakkımız var mı eğer katılmazsak sınav hakkımız yanacak mı kesin bir bilgisi olan varmı bir çok arkadaş sınava katılsamda katılmasamda hakkımın yandığını söylediler

ugly666 ' Alıntı:
ben tesmeri aradım. mesai çokmuş nur@L. başka yerden siteye yüklüyorlarsa bilemem.
inanmıyorum ben artık tesmere.. ağzıyla kuş tutsa nafile.. güvenimi kaybetti bikere :D

süreden düşüyor tuğçe09 yani. 2 yıllık süre içerisinde girdiğim sınav hakkından düşüyor.

tuğçe09 ' Alıntı:
emel7 ' Alıntı:
arkadaşlar bi şey sorucam ;şimdi mart sınavına katılmama hakkımız var mı eğer katılmazsak sınav hakkımız yanacak mı kesin bir bilgisi olan varmı bir çok arkadaş sınava katılsamda katılmasamda hakkımın yandığını söylediler
hayır katılmadığın sınavda hakkın yanmıyor önceden yanıyordu şimdi değişti ama 2 yıl içinde ayarlaman gerekir dikkatli olunacak bir uygulama

sinanyucel ' Alıntı:
emel7 ' Alıntı:
aynen bende öyle düşünüyorum yada 1 den fazla olması durumunda seçme yapacağım.

haklısınız herkes kızgın ama bence öyle düşünmeyin girin sınava.. ben geçen sene mart maliyet sorularına baktım... çok kolaydı birçoğu geçti..
kesin kalırım dediğiniz derslere bakmaya başlayın bence.. ayrıca işi uzatmayın zaten çoğumuz son 1ayda çalışmaya başlıyoruz... keskin sirkenin küpünedir zararı

sınav hakkı saklı kalmakla birlikte, sınav girme sürenden düşüyor.( 2 yıl)

maliyet var benim ve 2 hakkım kaldı. biliyorsunuz en yoğun olduğumuz aylar.