Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

ugur6666 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
emel7 ' Alıntı:
sınavda başarısız olursam mart sınavına katılmayı kesinlikle düşünmüyorum..
aynen bende öyle düşünüyorum yada 1 den fazla olması durumunda seçme yapacağım.

haklısınız herkes kızgın ama bence öyle düşünmeyin girin sınava.. ben geçen sene mart maliyet sorularına baktım... çok kolaydı birçoğu geçti..
kesin kalırım dediğiniz derslere bakmaya başlayın bence.. ayrıca işi uzatmayın zaten çoğumuz son 1ayda çalışmaya başlıyoruz... keskin sirkenin küpünedir zararı
bir yandan doğruluk payın var ama mart sınavına girecek komisyonun yeni olacağı söyleniyordu bu durumda soruların istatiğini ele almak zor olacak devam eden bir komisyon olmuş olsaydı en azından nasıl vede nerelerden gelebiliceği hakkında azda olsa bilgimiz oluyordu.

emel7 benimde aynı derdim var. tek ders maliyet aralıkta 2. giriyim sanırım senin 3. girişindi. kurtulsak şu dertten Allah ın izniyle. emel7 maliyetten sonuç yanlış ise sıfır mı verirler.

sinanyucel ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
emel7 ' Alıntı:
sınavda başarısız olursam mart sınavına katılmayı kesinlikle düşünmüyorum..
aynen bende öyle düşünüyorum yada 1 den fazla olması durumunda seçme yapacağım.

haklısınız herkes kızgın ama bence öyle düşünmeyin girin sınava.. ben geçen sene mart maliyet sorularına baktım... çok
kolaydı birçoğu geçti..
kesin kalırım dediğiniz derslere bakmaya başlayın bence.. ayrıca işi uzatmayın zaten çoğumuz son 1ayda çalışmaya başlıyoruz... keskin sirkenin küpünedir zararı
bir yandan doğruluk payın var ama mart sınavına girecek komisyonun yeni olacağı söyleniyordu bu durumda soruların istatiğini ele almak zor olacak devam eden bir komisyon olmuş olsaydı en azından nasıl vede nerelerden gelebiliceği hakkında azda olsa bilgimiz oluyordu.

sinan kardeşim hep söylenti komisyonda kimin olduğu bilinmiyor ama değişeceği biliniyor kim diyor bunları tesmermi hayır stajyerin birisi bişey atıyor yayılıyor(sağlam kaynak hesabı)... 10 yıldır hep birbirine yakın sorular sorulmuş çoğu derste... bence bunlar söylenti eğer değişse bile adamın soracakları belli çalışılacak kitaplar belli... zaten bırakacakları zaman kazık gibi sorular geliyor hiçbir kitapta bulamıyorsun soruyu :)

sonuç yanlışsa eğer izlenen yok doğruysa sıfır vereceklerini düşünmüyorum.
benim 2. sorum doğru. ama safhada biraz karıştırdım:(

emel7 benim 1. soru safhada yaptığım hata şu: DÜBT (dönemde üretime başlanıp tamamlanan) rakamı yazacağıma dönemde üretimi tamamlanan rakamı yazdım tabiki sonuç yanlış oldu.

2. sorun a şıkkını boş brıktım b şıkkı doğru yaptım.

sence ne olur puan

emel7 ' Alıntı:
sonuç yanlışsa eğer izlenen yok doğruysa sıfır vereceklerini düşünmüyorum.
benim 2. sorum doğru. ama safhada biraz karıştırdım:(
emel ben safhayı gidişat olarak kitaba yakın gittim ama şık olarak nasıl yaptım bilmiyorum ama ensan maliyetleri hesapladım o da çıkan sonuçla aynı ne olabilir ilkkez girdim sınavlara nasıl puanlama gelir bile yapamıyorum 2. soruyu resmen salladım :D

MATADOR ' Alıntı:
emel7 benim 1. soru safhada yaptığım hata şu: DÜBT (dönemde üretime başlanıp tamamlanan) rakamı yazacağıma dönemde üretimi tamamlanan rakamı yazdım tabiki sonuç yanlış oldu.

2. sorun a şıkkını boş brıktım b şıkkı doğru yaptım.

sence ne olur puan

keşke bilebilsem. umarım geçmişsindir. umarım hepimiz geçmişizdir. özellikle son hakları kalanlar.

emel7 sağol bu konuda yorum yapmak o kadar zor ki. adamların o anki psikolojisi işte.
inşallah geçerizde bu iş biter.
eğer geçemezsen sonraki sınav için başarılar.

MATADOR ' Alıntı:
emel7 sağol bu konuda yorum yapmak o kadar zor ki. adamların o anki psikolojisi işte.

teşekkür ederim sanada başarılar.

sinan; biraz hocaların psikolojisi birazda senin bilgi düzeyin. vergi de ben hesaplamada hata yapmıştım ama izlenen yola puan verildi ve geçtim.

kimsenin hevesinin kırılmasını istemiyorum ama ben temmuz da maliyet sınavından çıktım kesin 100 dedim ve halada 2 sorumunda doğru olduğunu düşünüyorum çünkü birçok üniv.hocası bizim cevabımızın doğru olduğunu dile getirmişti .1.soru 40 puan 2. soru 60 puandı.hadi diyelimki ilk sorumu yanlış kabul ettin ama sadece sonuç yanlış olsun gidişat yol yöntem doğru hemde açıklamalarla izah ettim onların doğrusuna göre sonuç yalnış velhasıl 60 aldım oda 2.sorudan çünkü tamdı o da.. yani ilk soruma sıfır vermiş.

emel7 ' Alıntı:
MATADOR ' Alıntı:

teşekkür ederim sanada başarılar.

sinan; biraz hocaların psikolojisi birazda senin bilgi düzeyin. vergi de ben hesaplamada hata yapmıştım ama izlenen yola puan verildi ve geçtim.
hayırlısı diyelim o zaman

maliyet te sıfırı çekerler bencede ama bir umut işte. çıkmayan candan umut kesilmez. :)
temmuzda bende aynı sıkıntıyı yaşadım ama 2. sorunun a şıkkını yaptım 25 almıştım.

haklısın Allahtan ümit kesilmez :)

millet işini biliyor c.tesi çalışan bir biz varız.. zaten açıklanmamış boşuna girmeye gerek yok diyorlardır.. bizde bekliyoruz sanki bişey olacak gibi.. :D :D

ugur6666 ' Alıntı:
millet işini biliyor c.tesi çalışan bir biz varız.. zaten açıklanmamış boşuna girmeye gerek yok diyorlardır.. bizde bekliyoruz sanki bişey olacak gibi.. :D :D
:)

arkadaşlar söyle bir göz atım dedim sitenize mesaj 406 olmuş daha açıklanmamış bizim 2009 temmuz sınavında 194 te işi bitirmiştik allah kolaylık versin hepinize hayırlısı olsun inşallah sizin için üzüldüm sabır edin

Forum kuralları gereğince büyük harfle yazılan buradaki mesaj silinmiştir..

Lütfen Forum Kurallarına Uyalım...