Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.zaten açıklanması bizim için süpriz olmayacak.şurda sınava ne kaldı ki.ben yarın aramaların başlayacağını düşünüyorum.en geç salı günü herkezin sonucunu öğreneceğini umuyorum.herşey yarın daha da belirginleşir.umarım hepimiz güzel haberler alırız arkadaşlar.

arkadaşlar konuyla ilgisi yok ama bir sorum olacaktı.ben odanın kursuna gidiyorum staj süresini kısaltmak amacıyla.kurstaki derslerin hepsine girmek gibi bir zorunluluğumuz varmı.yani bir iki defa derse girmezsek staj süresini kısaltmamazlık yapmazlar dimi.

kosecki35 ' Alıntı:
arkadaşlar konuyla ilgisi yok ama bir sorum olacaktı.ben odanın kursuna gidiyorum staj süresini kısaltmak amacıyla.kurstaki derslerin hepsine girmek gibi bir zorunluluğumuz varmı.yani bir iki defa derse girmezsek staj süresini kısaltmamazlık yapmazlar dimi.
bu konuda bizzat bilgi sahibi değilim.fakat odanın kursuna giden arkadaşlarımdan bildiğim kadarı ile imza attırıyorlar.

Yapabilecekleri kadar torpil yapmışlardır. Artık pazartesi acıklarlar.

Her dönem aynı terane tekrarlanıyor.Sınav sonucunu bekleyen stajerlerin psikolojisi bozuluyor.Yok 60 gün kanuni süre,yok falanca kişi şu gün açıklanacak dedi.Kardeşim bu sınavı yapanların umurunda mı sizin psikolojiniz.Sınav kağıdını hocalar okumuyorki asistanlar okuyor.Onlar için ha 60 gün ha 70 gün ne farkeder.Stajer dokuz doğurur,karnına sancılar girer,İş verimi düşer,geceleri hayal kurar acaba geçtim mi diye.Ben de 3 sene önce yaşadım bu olayları.Aldım belgeyi ama burnumdan geldi.Ancak para almaya geldim mi adamın iliğini kuruturlar.Artık birileri bu sınav olayına çeki düzen versin.Yazık bu çocuklara

yarın inşallah açıklanır sonuç ne olduğunu öğrensekde artık işimize odaklansak

elif su ' Alıntı:
yarın inşallah açıklanır sonuç ne olduğunu öğrensekde artık işimize odaklansak

İnşAllah....
açıklansın açıklanmasın maliyete başlıyorum yarından itibaren...

8 şubat oldu, yine başlıyor gerilim filmi. >:(

uyku tutmadı
yarın biter bu çile inşallah ::)

Ben bu gece sabahlıycam galiba, offffff, inşallah 2 dersi de vermişimdir, inşallah yarın herkesin gönlüne göre verir Allah :(

gecenin şu saatinde bile akıllarda sınav sonucu...

ufffffffffff acıklansın bu gün artık coook bunaldımmm...

yarın iş yok mu sizin ya ,ayaktakiler ??

ben çalışmıyorum, ama sabah oğlumu nasıl kaldıracağım bilmiyorum, okullar açılıyor.