cakbulut ' Alıntı:10 dk.önce tesmer'i aradım. Hala komisyondan gelen bişeyin olmadığını söylediler.
evet 8 şubat değiştirdime.smmm.a ' Alıntı:8 Şubat diycektiniz heralde
bencede bugün yarın açıklanır
uzayacak olsa tesmerin sitesinde erteleme duyuruları görürdük
evolva ' Alıntı:Galiba biz sınava hiç gitmedik girdiğimizi zannediyoruz
ugur6666 ' Alıntı:bende tesmeri aradım şimdi... dedim yasal süre dediniz doldu dedim evet dedi bizde bekliyoruz bişey yapamıyoruz dedi.. komisyonla hiç görüşülmüyormu ne biçim iş bu dedim.. onlara bişey diyemiyoruz (sanki mafya) gibisinden konuştu... dedim tesmer başkanı ne iş yapar dedim dünyanın parasını veriyoruz dedim hepsini iletiyoruz dedi.. sonra aklıma gelen isyanları saydım bizi hiç düşünen yok nasıl çalışacaz gidin başkana söyleyin dedim.. oda zaten 10 saniyede bir telefon çalıyor.. söylüyoruz hep dedi..
dertlerimize tercuman olmuşsun sağol.zeynep aysan ' Alıntı:ugur6666 ' Alıntı:bende tesmeri aradım şimdi... dedim yasal süre dediniz doldu dedim evet dedi bizde bekliyoruz bişey yapamıyoruz dedi.. komisyonla hiç görüşülmüyormu ne biçim iş bu dedim.. onlara bişey diyemiyoruz (sanki mafya) gibisinden konuştu... dedim tesmer başkanı ne iş yapar dedim dünyanın parasını veriyoruz dedim hepsini iletiyoruz dedi.. sonra aklıma gelen isyanları saydım bizi hiç düşünen yok nasıl çalışacaz gidin başkana söyleyin dedim.. oda zaten 10 saniyede bir telefon çalıyor.. söylüyoruz hep dedi..
İyi demişsisn arkadaşım ağzına sağlık
ugur6666 ' Alıntı:bende tesmeri aradım şimdi... dedim yasal süre dediniz doldu dedim evet dedi bizde bekliyoruz bişey yapamıyoruz dedi.. komisyonla hiç görüşülmüyormu ne biçim iş bu dedim.. onlara bişey diyemiyoruz (sanki mafya) gibisinden konuştu... dedim tesmer başkanı ne iş yapar dedim dünyanın parasını veriyoruz dedim hepsini iletiyoruz dedi.. sonra aklıma gelen isyanları saydım bizi hiç düşünen yok nasıl çalışacaz gidin başkana söyleyin dedim.. oda zaten 10 saniyede bir telefon çalıyor.. söylüyoruz hep dedi..