caha81 ' Alıntı:arkadaşlar allah aşkına herkes en azında bir sefer arasın.ve telefonda karşı tarafı bunaltacak sorular soralım(yasal süreye neden uyulmuyor,tesmer bunu için birşey yapıyormu,vb)ben formu yaklaşık 20 gündür takip ediyorum hepimiz stres küpü olmuşuz.etkiye tepki verelim bizim ofiste 4 kişiyiz patron dahil sırayla aratıcam.
ışın kılıcım hazır cıv cıvvLordBlue ' Alıntı:bende neo yu arıcam.o konuşsun.
Tesmer mi? TÜRMOB mu?e.smmm.a ' Alıntı:aradım
sonuçlar gelse direk nete veriyoruz zaten görürsünüz dedi
bende günlerdir netin başında bekliyoruz zaten elinize gelen sonuç olup olmadığını soruyorum dedim
yok dedi.
yasal süre doldu dedim
katılım çok fazlaydı bu dönem bazen uzayabiliyor dedi.
yani yasal süre yasal değil ozaman dedim
hanfendi biz de bekliyoruz dedi(bıkkın bi şekilde )
kapattık
TÜRMOB'u arayıp sorun bencee.smmm.a ' Alıntı:tesmer
söylediklerinde doğruluk payın olalbilir fazla uzayabileceğini bende düşünmüyorum fakat sonuçlar tesmere iletiliyor türmobla olan ilgisini anlayamadım size inanmak isterim şayet Yücel beyi bende arayacağım telefonu vardı eğer doğru ise bende seni burada teyit edeceğim anlaştık belki forum bana güvenir.gzmdnzks ' Alıntı:TÜRMOB'u arayıp sorun bencee.smmm.a ' Alıntı:tesmer
hepimizin avatarı var uyuyunca sınava giren avatar. bizim yerimize sınava girdi buforum sayfasını da avatar takip ediyor.Çok sıkıldı özellikle tesmerin sitesinde 4-5 temmuz sınav sonuçlarını görmekten o bile bir yanıltmacanın içindemiyim diye düşünmeye başladıLordBlue ' Alıntı:arkadaşlar .bu süreç matrix gibi sanki.sanki sınava girerken bize kırmızı ve mavi hap sundular .bizde birini seçtik ve sanal bir dünyada yaşıyoruz.enseme baktım demin.bir bağlantı deliği varmı diye