Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

pardon arkadaşlar uzun süredir bende yazmadım büyük harf kullandım...

sinanyucel ' Alıntı:
gzmdnzks ' Alıntı:
e.smmm.a ' Alıntı:
TÜRMOB'u arayıp sorun bence
söylediklerinde doğruluk payın olalbilir fazla uzayabileceğini bende düşünmüyorum fakat sonuçlar tesmere iletiliyor türmobla olan ilgisini anlayamadım size inanmak isterim şayet Yücel beyi bende arayacağım telefonu vardı eğer doğru ise bende seni burada teyit edeceğim anlaştık belki forum bana güvenir.
Yücel Bey camianın ileri gelen bir mensubudur. Sanırım şu an TÜRMOB Genel Sekreteri. Onun bunları bilmesi kadar doğal birşey var mı? Sınavları TÜRMOB yapar. Unutmayalım kanun maddesini.

haklısın vallahi hilal bir mali müşavir olamadık çok gördüler bekletmelerinden ama inşallah beklediğimize değer eğer olmazsa hesabım var daha tesmerle :D

Öğleden sonra açıklanması gibi bir durum varmı
herzaman sabah mı açıklanır bu meret

gzmdnzks Yücel bey hakkında söyediklerin doğru aksini ispat etmek zor ismmmo dayken şahsi olarak tanışmışlığım var bilmesi doğal olabilir gerçekten güler yüzlü esirgemeyen bir insan onun söyleyecekleri varsa doğruluk payıda vardır birde ben arayacağım anlaştık sanıyorum ok.

aralık/2007 de belgeyi almaya hak kazanan bi arkadaşımla konuştum bu açıklanmama olayını.ayın 15-16 gibi bile açıklayabilirler,yapcak bişey yok,hazırlıklı ol dedi. itiraz süresini de ona göre uzatırlar dedi. >:(

Bence TÜRMOB'u mail ve telefon yağmuruna tutalım. Sonuçlar onlara yeni gelmiş. Sanırım önce onlara geliyor. Onlar tarafından tesmer ve odalara aktarılıyor.

sg_48 ' Alıntı:
LordBlue ' Alıntı:
arkadaşlar .bu süreç matrix gibi sanki.sanki sınava girerken bize kırmızı ve mavi hap sundular .bizde birini seçtik ve sanal bir dünyada yaşıyoruz.enseme baktım demin.bir bağlantı deliği varmı diye :D
hepimizin avatarı var uyuyunca sınava giren avatar. bizim yerimize sınava girdi buforum sayfasını da avatar takip ediyor.Çok sıkıldı özellikle tesmerin sitesinde 4-5 temmuz sınav sonuçlarını görmekten o bile bir yanıltmacanın içindemiyim diye düşünmeye başladı
thunder thunder cats howwwwwwwwwww

sinanyucel ' Alıntı:
gzmdnzks Yücel bey hakkında söyediklerin doğru aksini ispat etmek zor ismmmo dayken şahsi olarak tanışmışlığım var bilmesi doğal olabilir gerçekten güler yüzlü esirgemeyen bir insan onun söyleyecekleri varsa doğruluk payıda vardır birde ben arayacağım anlaştık sanıyorum ok.
Sadece telefon görüşmemi paylaşmak istedim siz değerli dostlarım için. Ama insanlar sürekli kandırılmaktan tepki verdiler sanırım. Sağlık olsun.

gzmdnzks ' Alıntı:
sinanyucel ' Alıntı:
Sadece telefon görüşmemi paylaşmak istedim siz değerli dostlarım için. Ama insanlar sürekli kandırılmaktan tepki verdiler sanırım. Sağlık olsun.

İnsanların tepkisi aslında sana değil beklemeye tahammülü kalmadığı için herkes bilgi doğruda olsa inanmak istemiyor :)

gzmdnzks ' Alıntı:
Bence TÜRMOB'u mail ve telefon yağmuruna tutalım. Sonuçlar onlara yeni gelmiş. Sanırım önce onlara geliyor. Onlar tarafından tesmer ve odalara aktarılıyor.

şimdi sonuçlar turmob damı????

tuğçe09 ' Alıntı:
gzmdnzks ' Alıntı:

ah bir bilsek :D

bizim dışımızda herkesin herşeyden haberi var

shatz ' Alıntı:
tuğçe09 ' Alıntı:
gzmdnzks ' Alıntı:

ah bir bilsek :D
eger doğru ise öğleden sonra aramalar başlar yarında sitede açıklanır.

gzmdnzks ' Alıntı:

Benimde şöyle bir önerim var. Tüm derslerden itiraz edelim.Geçtiklerimiz de dahil. Nasıl olsa en yüksek notu kabul etmiyorlar mı ? Biraz da onlar uğraşsın.

kmlaky ' Alıntı:
gzmdnzks ' Alıntı:

Benimde şöyle bir önerim var. Tüm derslerden itiraz edelim.Geçtiklerimiz de dahil. Nasıl olsa en yüksek notu kabul etmiyorlar mı ? Biraz da onlar uğraşsın.
çok güzel bir fikir destekliyorum. ;)

iki haftadır yaşanan bu sıkıntıların temeli belirsizlikten başka birşey değil.
bir tarih belirlesinler o tarihte olay bitsin. erken bitirilirse de sürprizi yaşamış oluruz.
Bu memlekette kurumsallaşamama sorunu var. boşuna gelişmekte olan ülke olarak nitelendirilmiyoruz.