Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

bide cuma dye tahmin ediyorum yarın veya çarşamba zor gibi ya artık yeter bencede ama görünen bu gibi

sonu selamet olsun arkadaşlar dua edelim sabır edelim nediyelim mevla görelim neyler neylerse güzel eyler inşallah

tesmer yönetimi bu işi yapamıyosa bııraksın... tesmer istifaa... arayıp söylicem bunları

arkadaşlar bende aradım konuştum dah.1109 öğrenci işleriymiş biraz da burayı sıkıştıralım ???
0312 475 53 00 / 1109

nunna ' Alıntı:
arkadaşlar bende aradım konuştum dah.1109 öğrenci işleriymiş biraz da burayı sıkıştıralım ???
0312 475 53 00 / 1109

banada aynı numarayı verdiler açan yok

kadın bana 13,00dan sonra arayın dedi öğle tatili herhal

saat 11 gibi aradım kimse cevap vermedi
tekrar aradım ilgili kişi gül hanım dediler oda yerinde yok

tuğçe09 ' Alıntı:
saat 11 gibi aradım kimse cevap vermedi
tekrar aradım ilgili kişi gül hanım dediler oda yerinde yok

eyi o zaman teli açanları rahatsız edelim ;D çok fenayım yaaa :(

üfff ya canım ne iş yapmak istiyor nede ders çalışmak.şu sınav sonuçlarının açıklanmaması beni delirtiyorrrr.canımı sıkıyor ii ce

MARMARALI ' Alıntı:
üfff ya canım ne iş yapmak istiyor nede ders çalışmak.şu sınav sonuçlarının açıklanmaması beni delirtiyorrrr.canımı sıkıyor ii ce

aynen:)

Arkadaşlar TÜRMOB'u aramaya başlayalım bence. Önce ben arıyorum.

arasak ne olcakki tc numaranı ver senin notunu söyleyeyimmi diyecekler

tuğçe09 ' Alıntı:
arasak ne olcakki tc numaranı ver senin notunu söyleyeyimmi diyecekler

Demiycekler tabi.. Ama amaç taciz etmek. Ben 0312 475 53 00 noyu aradım.
Çıkan bayan ( bezgin sesle ) hafta sonu dedi. Biraz söylendim başedemedi. Öğrenci işlerine bağladı.
Ee bağladı da ne oldu ben söylendim o dinledi. sitemizi takip edin dedi. Dedim ne sitesi kardeşim, bıktık artık o siteyi görmekten. Çok mu zor kardeşim sitenizden duyuru yapın ne zaman açıklanacağını dedim.
Komisyondan bilgi gelmedi dedi. Komisyona söyleyin forumları açsın okusun insanlar gruplaşıyor. Dava açma yolundayız. Yok böyle bir sınav sistemi falan dedim.
Adam size hak veriyorum tabi diyor. Ama bizimde elimizden birşey gelmiyor diyor.
Valla komisyona mı iletirsin, başkana mı iletirsin bilemem ama birşeyler yapın artık dedim.Yasal süre dediniz, dediniz o da bitti şimdi ne diyecekler peki...
Arkadaşlar faks mı geçsek toplu olarak. Ne dersiniz bunlardan tık yok. Ben her sınav zamanı odadaki bir bayandan alırdım ne zaman açıklanacağı bilgisini, geçen hafta bana mail attı pazartesinden sonra dedi. Bugün mail attım , ses seda yokk...

arkadaşlar az önce türmobdan emektar bir üstadla görüştüm. sınav sonuçları ne zaman açıklanır dedim aldığım cevap ay sonuna kadar ancak açıklanır türmob şu an çok yoğun dedi bana. boşuna beklemeyin arkadaşlar bu gidişle işimizden olucaz boşverin takmayın kafanıza

FIRAT_K ' Alıntı:
arkadaşlar az önce türmobdan emektar bir üstadla görüştüm. sınav sonuçları ne zaman açıklanır dedim aldığım cevap ay sonuna kadar ancak açıklanır türmob şu an çok yoğun dedi bana. boşuna beklemeyin arkadaşlar bu gidişle işimizden olucaz boşverin takmayın kafanıza

yok canım daha neler.. sınavdan 1 gün önce açıklasınlar.. en iyisi