Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

komisyon hocaları burayı okuyup gülüyorlarmıdır acaba

Arkadaşlar fax , dilekçe , yapamayanlar en azından telefon açsınlar... Tesmer bir şekilde bu kadar insan mağdur ettiğinin farkında olsun...
Türmob u arayın karşınıza çıkan kim olursa olsun sınav sonuçlarını sorun kim olursa olsun ... Birde bağlı bulunduğunuz odayı arayın sizden bu zamana kadar adı sanı belli olmayan bir sürü para alan odanızı deyin ki hiç yardımcı olmuyorsunuz oda yönetim kurullarına iletmeye çalışalım arkadaşlar bir şekilde bir çığı haline dönüştürelim hadi iş başına...

bugünde bitti
yasal sürede yalan oldu

4 dersim var, 2 sinden bile kalsam bu saatten sonra ne zaman çalışıcam? hergün farklı bi rüya görüyorum :) rahat uyku bile uyuyamıyorum. Başvuru süresi bile bitiyo önümüzdeki hafta. ne zaman öğrenip itiraz edicez , başvuru yapıcaz. Nasıl bir şansımız varmış , temmuz sınavı açıklandığında diğer sınava 3 ay vardı, şimdi nerdeyse 1 ay, ki hala açıklanmadı. İnşallah bu kadar bekledikten sonra yüzümüz güler , ne diyim.

arkadaşlar en sonunda benim pc de tesmere tavır aldı sanırım tesmerden başka her siyeti açıyor bir tesmerin web sayfasını görüntüleyemiyor.

aynen katılıyorum.ii ce sinirlerim bozuldu.stres oldum ii ce.şevk kalmadı insanda.ben ilkkez girdim.hangi dersi bu kadar az sürede çalışabilcem bilmiyorum.bari az dersten kalsam:)

ben ce sm ler bu belgeyi alınca tabelanın başına özel (Ö ) harfini koymaları lazım . hem bu mesleği yücelticez diyorlar.50 yaşındaki adamı smmm yapıyorlar.türkiyede herşey para üzerine dönüyor.asfaltlar bozulsun diye ,tuz atılır,asfaltı yapmak için .tekrar maliyetine katlanır gibi.yakında bu belgeyi babadan oğula yöntemi ile de geçirirler. BOsmmm diye

katılıyorum arkadaşım . sm lere her ders için çalışma kitapları vermişler ve soruların ordan çıkacağını söylemişler. bizede kaynak kitap gösterilse idi ben emininki ne sorduğunu anlayamadığımız için kaldığımız hiçbir sınav olmazdı.

yasal sürenin geçmesinin yaptırımı ne çok merak ediyorum

hala kimse aranmadı ya ama olur mu böyle bişey tansiyonum 16-10 smmm olamamdan ölürsem mezartaşıma yazsınlar büyünce smmm olacaktı

bugünde kaldı sanırım saat 3ü geçti

ugün zaten geçti artık ben umudu çarşambaya sakladım en azından bugün rahat uyuyayım ;)

artık sözün bittiği saatlerdeyiz arkadaşlar

arkadaşlar tahminen kaç kişi girmiştir bu sınava?

burayı takip edince sinirleniyorum kızıyorum sayıyorum tesmere .. en iyisi hiç girmemek ama bağımlılık olmuş bi iş bi forum

Arkadaşlar kanımca;

Sonuçlar bu perşembe açıklanmaya başlar.

Ama sonuçları görünce buradaki herkes şu çekilen sıkıntıları unutur.

Çünkü herkes beklediğinin üzerinde notlar almıştır.

Ne demişler tarih tekerrürden ibarettir.

Sabır edelim inşallah sonuçlar bu çektiğimize değecek ve yüzümüzügüldürecek.

Saygılar ;)

inşallah yüzümüz güler çünkü ben kalırım diyorum iki derstende,geçersem iyi olur