Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

serwet ' Alıntı:
sonuçlar açıklandıktan sonra herkes herşeyi unutcak merak etmeyin. bu söylenenler de hava da kalcak. bi daha ki sınavda tekrar aynı yorumlar yapılcak, aynen eski sınavlarda yapılan yorumlar gibi, hiçbirşey değişmeyecek. kim ne yazarsa yazsın sonuç aynı olacak. ;)

müneccim başımısın sen nerden bildim bakiiimm :D

tesmerde telefona bakanın o anki psikolojisine göre verdiği cevap da değişiyo bence.. o yüzden dediklerini dikkate almayalım.önceki dönemlerde bilmiyoruz deyip aynı gün aramalar olmuş..

valla müneccim olsaydım geçen hafta sınavlar açıklanacak diye tahmin etmiştim onu da bilebilirdim :) ama bazı şeyler tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok. ben de şu an tesmere çok sinirliyim, fakat sonuçlar açıklandıktan sonra hiçbir sinir kalmayacağına eminim :D

serwet ' Alıntı:
valla müneccim olsaydım geçen hafta sınavlar açıklanacak diye tahmin etmiştim onu da bilebilirdim :) ama bazı şeyler tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok. ben de şu an tesmere çok sinirliyim, fakat sonuçlar açıklandıktan sonra hiçbir sinir kalmayacağına eminim :D

Helede sonuçlar yüzümüzü güldürür cintense akşam yediğimizi bile unuturz kaldıki burdaki stres :)

tabaktaki son rondo yu alırken ,hissettiğim duyguları şu hafta hissediyorum.

LordBlue ' Alıntı:

şu vergiyi geçersem sana benden 1 koli rondo hemde ümit besen kasedi yanındaaa...hayatın draması varsaa rondonun creması vaarrrrrrr..... :D :D :D

yarın muhtemelen açıklanabilir(aramalar başlar) dedi.. dedimki kesin bir tarih verin dedim... perşembe günü kesin sitede yayınlanır dedi... tüm arkadaşlara duyurulur

ugur6666 ' Alıntı:
sancak(özelden 5 msj dan fazla gönderemedim) verdiğin numarayı aradım yücel beyi.. yarın muhtemelen açıklanabilir(aramalar başlar) dedi.. dedimki kesin bir tarih verin dedim... perşembe günü kesin sitede yayınlanır dedi... tüm arkadaşlara duyurulur

Herkese hayırlı olsun
sağol paylaşımın için..

hayatın draması varsa rondonun kreması var abi yarın kesinmi şimdi diyosnuz bende diyomki cuma

yücel bey sekrerter yücel akdemir bey mi acaba o sölediyse doğrudur

shatz ' Alıntı:
LordBlue ' Alıntı:

şu vergiyi geçersem sana benden 1 koli rondo hemde ümit besen kasedi yanındaaa...hayatın draması varsaa rondonun creması vaarrrrrrr..... :D :D :D

hazır şekerli ürünleri kullanmıyorum :D. sanayi şekerleri nin içinde kurşun var.ağır metal zehirlenmesine yol açıyor.ayrıca orhan gencabayı tercih ederim.çarşambalı olarak .ilgine teşekkürler :D

ugur6666 ' Alıntı:
sancak(özelden 5 msj dan fazla gönderemedim) verdiğin numarayı aradım yücel beyi.. yarın muhtemelen açıklanabilir(aramalar başlar) dedi.. dedimki kesin bir tarih verin dedim... perşembe günü kesin sitede yayınlanır dedi... tüm arkadaşlara duyurulur
yücel bey tam olarak kim arkadaşım,tesmerde mi çalışıyo??

arkadaşlar geçen sene kasım dönemide böyle geç açıklanmıştı.o dönem kursa gidiyordum.yaklaşık sonuçlardan sonra 30-40 arkadaşla konuştuk ama hiç kimseye geç açıklandığından dolayı ekstra bir puan eklenmemişti.kalacaklar yine kaldı geçenler geçti.bunlarda mahçubiyet arayan arkadaşlara duyrulur.mahçubiyet olması için insanda yüz olur.bunlar en iyi yaptıkları tahsilat sıtajerlerden ruhsat,dosya,sınav,itiraz,vs.aldıkları paralardan bir numaralar.

yücel akdemir türmobdaymış... aynen bunları söyledi (sancaka söz verdim numarası için merak etmesin)

LordBlue ' Alıntı:
shatz ' Alıntı:
LordBlue ' Alıntı:

hazır şekerli ürünleri kullanmıyorum :D. sanayi şekerleri nin içinde kurşun var.ağır metal zehirlenmesine yol açıyor.ayrıca orhan gencabayı tercih ederim.çarşambalı olarak .ilgine teşekkürler :D

hem rondoyu hem ümit abiyi kaybettin git orhan gencebay sana bir teselli versin :D :D

artık ders kitapları ve notları yerine.şöyle .okumalık ,mokumalık ,kapaklı , mapaklı kitap okumak istiyorum.

bende kapaklı islam çankaya var gönderim istersen 8)

Perşembe ye daha çook var, yarın aramaları yapıp akşam da sitede yayınlasalar ::)