Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

15 Mart 2009 sınavı => 9 mayıs 2009'da açıklandı => 56 gün
5 Temmuz 2009 sınavı => 27 ağustos 2009'da açıklandı => 54 gün
6 Aralık 2009 sınavı => 9 şubat 2010 itibariyle 66. gündeyiz...

Ben de bıktım artık, yıllardır bu stajı bitirince ne olucan diyenlere mali müşavir olucam demekten. Bakın, ne olucan diye sorucam, mali müşavir olucam diycek biz de gülücez moduna girmeye başladı iş. Artık kimse konusunu açmasa diye dua eder oldum, insan içine girince. O kadar uzadı ki, staj başlatma, staj, yeterlilik sınavları derken ışığı söndü işin.

8 yaşındaki oğlum bile artık sormaz oldu sonuçlarımı , çocuğun bile gözünde ciddiyeti, heyecanı kalmadı.

shatz ' Alıntı:
bende kapaklı islam çankaya var gönderim istersen 8)

valla bana lazım sadece maliyet kısmı.Kapagınıda istemem. onu isteyen arkadaşa verebilirsin :D

the accountant ' Alıntı:
15 Mart 2009 sınavı => 9 mayıs 2009'da açıklandı => 56 gün
5 Temmuz 2009 sınavı => 27 ağustos 2009'da açıklandı => 54 gün
6 Aralık 2009 sınavı => 9 şubat 2010 itibariyle 66. gündeyiz...

22-23 kasım 2008 sınavı=>12 şubat 2009 da açıklandı=> 78 gün

scarlet ' Alıntı:
Ben de bıktım artık, yıllardır bu stajı bitirince ne olucan diyenlere mali müşavir olucam demekten. Bakın, ne olucan diye sorucam, mali müşavir olucam diycek biz de gülücez moduna girmeye başladı iş. Artık kimse konusunu açmasa diye dua eder oldum, insan içine girince. O kadar uzadı ki, staj başlatma, staj, yeterlilik sınavları derken ışığı söndü işin.

8 yaşındaki oğlum bile artık sormaz oldu sonuçlarımı , çocuğun bile gözünde ciddiyeti, heyecanı kalmadı.

senin yine iyi.stajı bitirince ne olcan diyolar..bana mali müşavir olunca noluyo diye soruyolar.. ??? :D

adminim ya, teşekkür puanımızı 0'dan 1'e yükseltmek için napmamız gerekiyo?? ;D ;D ??? ???
sen söyle ben yapayım..

aynı dert bende de var, hala ne sınavına giriyosun? hala mali müşavir olamadın mı? mali müşavir ne demek ki? ne yapıcaksın sen şimdi müşavir olunca ? diğer sınav ne zaman? sorular, sorular, sorular...

bana sorduklarında büyüyünce mali müşavir olacağım diyorum :)

arkadaşlar benim hiç sınava girmediğim 2 dersim var.. vergi ve analiz.. vergiden kaynak bolluğu yüzünden çalışmaya başlayamıyorum analizden ise kaynak kıtlığı yüzünden çalışamıyorum :)
analiz dersini veren ve verme ihtimali olan arkadaşlarım hangi kaynağı önerirsiniz?
bu iki derse ne kadar süre çalıştınız yeterli oldu mu ?

beyaz ' Alıntı:
arkadaşlar benim hiç sınava girmediğim 2 dersim var.. vergi ve analiz.. vergiden kaynak bolluğu yüzünden çalışmaya başlayamıyorum analizden ise kaynak kıtlığı yüzünden çalışamıyorum :)
analiz dersini veren ve verme ihtimali olan arkadaşlarım hangi kaynağı önerirsiniz?

arkadaşım bence en kolay derslerden biri analiz
sadece formülleri ezberlemen ve önceki yıllar sorularını
çözmen yeterli bana göre.
Ben sadece o şekilde çalıştım ve 85-90 arası birnot brkliyorum
sadece 1.sorum yarım onun dışında hepsi tam.
umarım 90 gelir :)
bu kadarı yeterli bence

gzmdnzks ' Alıntı:
Arkadaşlar günaydın. Geçen hafta büyük bir aksilik olmazsa sonuçların 1-2 gün içerisinde açıklanacağını söylemiştim. Ancak komisyyon hocaları tarafından notlar bugün teslim edilmiş. Yarın aramalar başlayacak. Gönlünüz rahat olsun. Ama bugün beklemeyin. Sevgiler.

burakay ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
sancak(özelden 5 msj dan fazla gönderemedim) verdiğin numarayı aradım yücel beyi.. yarın muhtemelen açıklanabilir(aramalar başlar) dedi.. dedimki kesin bir tarih verin dedim... perşembe günü kesin sitede yayınlanır dedi... tüm arkadaşlara duyurulur

Herkese hayırlı olsun
sağol paylaşımın için..
Ben de sabah Yücel Bey ile konuştum.

hilalblc ' Alıntı:
beyaz ' Alıntı:

arkadaşım bence en kolay derslerden biri analiz
sadece formülleri ezberlemen ve önceki yıllar sorularını
çözmen yeterli bana göre.
Ben sadece o şekilde çalıştım ve 85-90 arası birnot brkliyorum
sadece 1.sorum yarım onun dışında hepsi tam.
umarım 90 gelir :)
bu kadarı yeterli bence

kitap vs. almaya gerek yok diyorsun yani analiz için
vergiye enaz 10 defa çalışmaya başladım ve yarım bıraktım en iyisi analizden başlamak sanırım geçmiş yıl soruları var elimde
umarım aralıkta sınava girdiğim derslere tekrar çalışmak zorunda kalmam

dilerim beklediğin not gelir :)

perşembe kesin dedilerse.. garanti salı veya çarşamba açıklanır.. sözlerini tutacaklarını ümit etmiyorum artık :D

beyaz ' Alıntı:
iyi geceler beyaz
şimdi ;analizden formülleri iyibil fakat sadece formül bilmek yeterli değil bol bol geçmiş yıl sorularını çözerek yorum yapmayı güçlendirmek gerekli o kadar,zaten soru çözdükçe pekişiyo.analiz için islam çankaya öneririm.
vergiden hiç bişey diyemiycem kelin ilacı olsa başına sürermişşşşşş
başarılar.

tuğçe09 ' Alıntı:
beyaz ' Alıntı:
iyi geceler beyaz
şimdi ;analizden formülleri iyibil fakat sadece formül bilmek yeterli değil bol bol geçmiş yıl sorularını çözerek yorum yapmayı güçlendirmek gerekli o kadar,zaten soru çözdükçe pekişiyo.analiz için islam çankaya öneririm.
vergiden hiç bişey diyemiycem kelin ilacı olsa başına sürermişşşşşş
başarılar.

islam çankaya ve tesmerin geçmiş yıl soru kit. var elimde

teşekkür ederim :)

ii geceler , hani hala bişey yok :D

Günaydın herkese, 65.gün, bugün birşeyler olacak inşallah..

günaydın arkadaşlar
şafak + 18

s.m.m.m 63.dönem sınavlarına 31 gün kaldı

sevgililer gününe 5 gün kaldı