Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

bence sınava 15 kala ararlar .cuma pzts günü de sitede açıklarlar.daha çok kombinasyon kuruluyor değilmi :D bence tahminin sonu yok.umut tacirliği kötü birşey

Minik ' Alıntı:
Tesmerin sitesi bugün de çatır çatır açılıyor.. :S
ayy temmuz deöneminde millet açıklandı diyo notlarını söylüyorlar ben siteye giiriş yapınca çıkış yaptınız diyodu ;D çıldırmıştım yaaa meğer benim windows açmamaya başlamış tamda sonuçların açıklandığı gün bunu yapıo ne adilik ama :( millet sonuçlarını öğreniyo ben firefox yüklüyorum , firefoxta açılmıştı ;D

LordBlue ' Alıntı:
bence sınava 15 kala ararlar .cuma pzts günü de sitede açıklarlar.daha çok kombinasyon kuruluyor değilmi :D bence tahminin sonu yok.umut tacirliği kötü birşey
bence bu işi ancak rıdvan dilmen çözer.gol olur derse, gol oluyor

günaydın arkadaslar 4 gunluk uzaklastırma almıstım baya kotuymus kısıtlanmak özlemişim valla

500.sayfaya yaklasıyoruz rekorkırcaz sanırım

LordBlue ' Alıntı:
LordBlue ' Alıntı:
bence bu işi ancak rıdvan dilmen çözer.gol olur derse, gol oluyor
hatta beyanname tarihlerinide, böyle tahminde bulunarak gününü beklesek

shatz bence seni başından savmış tesmer bizi olduğu gibi

ugly666 ' Alıntı:
shatz bence seni başından savmış tesmer bizi olduğu gibi

Teessüf ederim sen baştan savılmış olabilirsin yanına yoldaş arama :D :D

nunna ' Alıntı:
Minik ' Alıntı:
Tesmerin sitesi bugün de çatır çatır açılıyor.. :S
ayy temmuz deöneminde millet açıklandı diyo notlarını söylüyorlar ben siteye giiriş yapınca çıkış yaptınız diyodu ;D çıldırmıştım yaaa meğer benim windows açmamaya başlamış tamda sonuçların açıklandığı gün bunu yapıo ne adilik ama :( millet sonuçlarını öğreniyo ben firefox yüklüyorum , firefoxta açılmıştı ;D

Ne gıcık bişey dimi ? Ben yükleyemem heralde. Elim ayağıma dolanıyor alomaliyeye girerken bile. Ha açıklandı ha açıklanacak. Yüreğim ağzımda :/

ben bugece rüyamda hem mmaliyetten hem vergiden kalmıştım.... çok moralim bozuktu... nasıl çalışıcam zamn kalmadı diyodum... iki dersi verememekte ayrı rezillik tabiii.... sabah uyandığımda büyük bi moral bozukluğuyla uyandım.... rüyalar tersine cıkar diyolar ama yaa atalarımız yanılmışsa :-[ bu tesmer ömrümden ömür götürdü vallaa.... bukadar geçmi acıklanır yaaa,geçmişsekte kalmışsakta şimdiye kadar öğrenmiş olmalıydık... en azından şimdiye kadar kendimize gelmiş olurduk ve ders çalışmaya başlardık... şimdi kalırsak zaten daha öncede dediğim gibi 1 hafta kendimize moral bozukluğundan gelemeyiz... 3 hafta falan kalacak sınava... ohh ne güzel memlekett... >:(

Ben sınava temmuzda giricem ama günde 30 kere giriyorum foruma sınavın hala açıklanmamasına çıldırdım doğrusu.

rüya dedin de bende rüyamda aslan gördüm bana doğru yürüyordu sonra tabirlere baktım rüyayı gören kişinin ecelinin yaklaşmasına işaret eder diyor valla üzülür kahrolursunuz diye söylemek istemedim :D :D :D ama sanırım aranızdan her an ayrılabilirim :D ölümümü fırsat bilip defterlerime konana hortlarım :D

bazı arkadaşlar kargo falan demişlerde,hangi devirdeyiz arkadaşlar ne kargosu
odalara faks çekiliyor kazananlar aranıyor

odalarda faxta çalışmıyordur.kargo en sağlamı

mavimavi ' Alıntı:
bazı arkadaşlar kargo falan demişlerde,hangi devirdeyiz arkadaşlar ne kargosu
odalara faks çekiliyor kazananlar aranıyor

ne faxı arkadaşım hangi devirde yaşıyoruz.kim çekcek her odaya o kadar faxı.ayrıca kağıt israfı...
tesmer mail atıyo,odalar da arıyoo.. ;D ;D ;D

:) kargo ile gönderiyorlar arkadaşım. kesin üst yazı ile. gönderilen bu belge oda ilan tahtasına asılıyor.

yeni tartışmamız
iletim nasıl sağlanıyor
fax-mail-telgraf-teleks
buldum buldum duman yöntemi

sizin söylediğiniz sonraki işlemler
ilk anda aramalar için faks çekiliyor