Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

şu an hala komisyondan tesmere gelmemişse bugünü unutalım..en erken yarın..

yücel bey ile konuşanlar kimdi. forumda. ararmısın bir daha acaba tesmer bilgini ellerine ulaşmadığnı söylüyor.

kazanmısımmmmmmmmmmmm demek ısterdım yok daha aramadılar:))gevseyın bıraz hersey olucagına varır arkadaslar

keşke vergiden kalacağım kesin olsaydı diyorum içimden bazen..bunu da söyletiyolar yani insana..hiç olmazsa konuların yarıdan fazlasını bitirmiştim.ama şimdi..bi umuttt..

sevtug ' Alıntı:
keşke vergiden kalacağım kesin olsaydı diyorum içimden bazen..bunu da söyletiyolar yani insana..hiç olmazsa konuların yarıdan fazlasını bitirmiştim.ama şimdi..bi umuttt..

aynen vergi üniversitede de başımın belasıydı

huso_99 ' Alıntı:
kazanmısımmmmmmmmmmmm demek ısterdım yok daha aramadılar:))gevseyın bıraz hersey olucagına varır arkadaslar

yeni üyler çok seviyor böyle yazmayı

huso_99 ' Alıntı:

çok gevşedik inan >:(

ben şimdi aradım tesmeri gelmedi daha diyorlar şer...ler hafta içi bekliyoruz....

kelimelerimize dikkat edelim arkadaşlar..

Az önce tesmer le görüştüm, telefondaki bayan sonuçların komisyondan geldiğini, yarın odalara gönderileceğini ve akabinde internete koyulacağını söyledi. Kaynak 444 6060

rambo ' Alıntı:
Az önce tesmer le görüştüm, telefondaki bayan sonuçların komisyondan geldiğini, yarın odalara gönderileceğini ve akabinde internete koyulacağını söyledi. Kaynak 444 6060

:o :o :o

bertolojiyle rambonun mesajları arasında 9 dakka var. o arada mı gelmiş komisyondan..

CESUR YÜREK ' Alıntı:
yok kardeşler yok aradım yok daha diyorlar

Bende bunu bekliyordum. Arkadaşlar bu durumdan keyif alıyor anlaşılan Allah buraya uydurmadan mesaj yazanları bildiği gibi yapsın ne diyim >:(