Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Maliyetten 50 alırsam Meslek Mensubuyum. Alamazsam eğer bu mesleğe nokta koyacağım. Son hakkımdı.

sayın zindan

burda yalan yanlıs yazıp insanları heyecanlandıran kişilerde muhade edermisin.

herkes had safhada gerilmiş zaten bide böyle yazanlar iyicene geriyoo

lütfen gerekeni yapalım

Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kâr sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna;

feyzanur ' Alıntı:
Maliyetten 50 alırsam Meslek Mensubuyum. Alamazsam eğer bu mesleğe nokta koyacağım. Son hakkımdı.

dilerim Allahtan inşallah kazanırsın gerçekten zor bir durum ama inanıyorum geçeceksin inşallah

feyzanur bende aynı durumdayım tek fark benim bir hakım daha var.ilk soruyu fifoya göre isterken ben sorunun tamamını ortalamaya göre çözdüm.ona 20 puan verirse geçerim vermezse kalıyorum.

özel smmm ler varken bizle ne diye ilgilensinler >:(

Arkadaşlar çok sağlam bir kaynaktan haber aldım. İsmini vermek istemeyen yetkilinin demecine göre sınav sonuçları en kısa sürede açılacakmış..

Saygılar.

shatz ' Alıntı:
feyzanur ' Alıntı:

dilerim Allahtan inşallah kazanırsın gerçekten zor bir durum ama inanıyorum geçeceksin inşallah

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bazı nedenlerden dolayı Maliyet sınavın a2 kez girmedim. Sürem ve haklarım doldu. Ortalamam 72 sadece dediğim gibi 50 almam lazım. Dosya yanarsa 2 yıl bekleyip bütün sınavlara baştan girmeyi göze alamayacağım. Tüm arkadaşlara başarılar. Şu düştüğümüz durumlar için de sebep olanları kınıyorum.

en yakın zamandaki kasıt bu ay içindemi bu haftamı yoksa bugünmü....

kakbas ' Alıntı:
Arkadaşlar çok sağlam bir kaynaktan haber aldım. İsmini vermek istemeyen yetkilinin demecine göre sınav sonuçları en kısa sürede açılacakmış..

Saygılar.

nasıl içim rahatladı anlatamam.
bizde diyorduk ki en uzun sürede açıklanır...

feyzanur ' Alıntı:
bende seninle aynı durumdayım feyzanur

feyzanur ve caha81 Allah yardımcınız olsun. İnşAllah geçeceksiniz.

nunna ' Alıntı:
kakbas ' Alıntı:

Saygılar.

nasıl içim rahatladı anlatamam.
bizde diyorduk ki en uzun sürede açıklanır...
:D aynen .zaten bundan daha kısa süremi kaldı

şubatın 31 i cevabını duymak istiyorum artık :D

sayfayı yenilediğimde 3-4 sayfa birden atlamışsa sonuçlar açıklanmış demektir ;D

Yok mu bir haber alan, yok mu gören ?

zaman diliminin tanımı lazım.en kısa süre nin en uzun süresi ne ?saniye mi saatmi günmü?

LordBlue ' Alıntı:
zaman diliminin tanımı lazım.en kısa süre nin en uzun süresi ne ?saniye mi saatmi günmü?
birdaha sorma imkanın varmı

ne kadar geç açıklanırsa o kadar yevmiye alıyorlar :D yevmiye üsulu çalışılıyor... mesai bitince tesmer faaliyete geçecek.. ;D

***arkasına bakmadan giden adam***
bakarken sen diye yıldızlara,çok uzak olduğunu fark ettim.dalgalara bakarken , bana çok yakın fakat gelip geçiciydin.beni sırıl sıklam ettin ve arkadan bakmadan çekip gittin
(her hakkı saklıdır.coprıyht 2009 bayfidan)
not: noter tasdiklidir