Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

Minik ' Alıntı:
Yok mu bir haber alan, yok mu gören ?

bu mudur adetin bu töreenn :P
odayı aradım gelen giden yok dedi baaayan.bizi de geçiştiriyorlar bir cevap alamıyoruz dedi

Bu tesmerin sayfasınada hiç bir zaman bu kadar hızlı girmemiştim aslanlar gibi çalışıyorlar ;D
Bide bizim işler için çalışsalar süper olacak.

tesmeri az önce aradım halan komisyondan gelen yok diyo bu hafta büyük ihtimale açıklanır dedi.diğer ardakaşlar nerden bilgi alıyolar merak ediyorum

elif su ' Alıntı:
tesmeri az önce aradım halan komisyondan gelen yok diyo bu hafta büyük ihtimale açıklanır dedi.diğer ardakaşlar nerden bilgi alıyolar merak ediyorum

Helal olsun hakikatten tesmerde telefonlara bakan kişilere. onlarda sonuçta bir elçi ama ben şahsen haftalardır aynı cevabı veren her derdi dinleyip bilmiyoruz haberimiz yok gelince hemen yayınlıcaz vs vs diyen hiç sabrı tükenmeyen onlara helal olsun valla :D

arkadaşlar bi haberde benden... biraz önce elime gecen bi numarayı ben cesaret edemediğim için arkadaşa arattım...
en gec yarın sıteye konur demiş... soy ismini bilmiyorum ama yücel bey diye bir şahıs.... ist seminerler veren bu konuyla alakalı biriymiş.... bu durumda bugün aramalar olması gerekir... yada geç açıklandığı için aramalarla yayınlanması aynı gün yani yarın olabilir....
inş. hayırlısı olsun bitsin bu çilede herkese geçmiş olsun diyebilelim...

nur@L ' Alıntı:
arkadaşlar bi haberde benden... biraz önce elime gecen bi numarayı ben cesaret edemediğim için arkadaşa arattım...
en gec yarın sıteye konur demiş... soy ismini bilmiyorum ama yücel bey diye bir şahıs.... ist seminerler veren bu konuyla alakalı biriymiş.... bu durumda bugün aramalar olması gerekir... yada geç açıklandığı için aramalarla yayınlanması aynı gün yani yarın olabilir....
inş. hayırlısı olsun bitsin bu çilede herkese geçmiş olsun diyebilelim...

kanım ısınıyor bu yücel beye çocuğum olursa yücel koycam adını :D

bence herkes aynı soruyu sorduğundan.oraya bir bant kaydı koymuşlardır.aynı cevabı veriyorlardır.o yüzden bıkma ihtimalide olmuyor

ayın 15 i değil mi son başvuru tarihi. 6 gün kaldı son başvuruya. bankalar da kitlenir şimdi :=)

başvuru süreleri uzatılacaaaaaaaaaaaaaak emin olun ;)

evet nurol bugün aramalar muhtemelen başlayabilir dedi.. perşembe kesin demişti.. ama ararlarsa bile akşamı bulur... bugün 3-4 ten sonra bazı odaların arayacaklarını tahmin ediyorum

biraz öncede bu yücel beyi dün arayan bi arkadaşla konuştum... onada yarın (yani bugün için)acıklanır demiş...
her arıyana yarınmı diyor acaba ... şimdi bende muallakta kaldım... yani sanki gene elde var 0 gibi bi durumla karşı karşıyayız galiba... kuzu kuzu beklicez artık,nezamn teşrif ederlerse artık ???

nefret ediyorum tesmerdende odamdan da.

arkadaşlar her sınva dönemi böle oluo ne bu reziillik ya bıktım usandım artık 2 ay oldu ya. 5 sınav hakkını da kullanan bir kişinin hayatının 1 yılını hiçbişi yapmadan beklemesi anlamına gelio ne komik gerçktn:) nese bize de gelen duyumlar ne kdr doru bilinmez ama bgn arıcaklar akşama siteye koycaklar şeklnde umut işte bakalım kısmet:(

ben burdaki verilen günlerin rakamlarıyla süper loto oynucam.ama sonum lost gibi olurmu bilemem:D

nunna ' Alıntı:
Başvuru süresi uzatılınca ne olcak ki, sınav tarihi değişmiycek. 1 ayda hangi derse çalışılcak ? sorun başvuru süresi değil, sınav tarihi. neyse ben zaten vazgeçtim mart sınavına girmiycem, temmuza artık.

serwet ' Alıntı:
nunna ' Alıntı:
Başvuru süresi uzatılınca ne olcak ki, sınav tarihi değişmiycek. 1 ayda hangi derse çalışılcak ? sorun başvuru süresi değil, sınav tarihi. neyse ben zaten vazgeçtim mart sınavına girmiycem, temmuza artık.

itraz edenleri düşünemiyorum bile :)

kapdan duyumu nerden aldın herkes bişey söylüyor inanalım mı sana