Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aralık 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair..

gunbaris ' Alıntı:
KAPDAN ' Alıntı:
gunbaris ' Alıntı:
kapdan bence sen bazıları gibi buraya sadece eğlenmeye gelmişsin burada insanlar farklı ruh halleriyle önemli bir sınavın sonucunu bekliyorlar böyle gereksiz yazılarla forumu meşgul edip insanları umutlandırma

ne demek bu şimdi bak bakalım kim eğlenmeye gelmiş ben bu forumda yıllardır yazıorum senn daha 2 mesajın var kim eğlenmek için gelmiş belli insanları karalayarak prim yapmaya çalışma arkadaşım kendi işine bak sen ztn gergin bi bekleyiş içindeyiz

ne prim yapıcam arkadaşım popstar yarışmasında değiliz forumu dışardan takip ediyodum senin gereksiz yazını görünce cevap yazma gereğini hissettim

arkadaşım ne popstar ın dan bahsedion sen ya ne alaka ben meslek mensubuyum saygılı ol biraz. nişanlım için giriorum takip ediorum ve bu ortamı ii bilirm ben de yaşadım bişkaç sene önce. dalga geçenler çok oluo ama onların insan olduğundan şüpheliyim. sen rahat ol dalga geçen yok ama kendini sorgula tabi. bu arada sakiniz arkadaş biz kavga etmioruz aynı saftayız buna itirazım yok ama biz sadece tartışıoruz kavga etmioruz rahat ol sen

saat 14 değil 24 de olsa bu adamlar açıklamyacaklar bence bugünnde yk belki haftaya kalır

arkadaşlar ben sabah aramıştım tesmeri, oradaki kayıtsız ve umursamaz bayana bakılırsa yarın bile çok zor gibi görünüyo. kadına soruyorum ne zaman diye, "bu hafta içinde" diyo bana. yok ya, önümüzdeki hafta açıkla, başvuru süresini de uzatma,boş sıralarda yaparsınız mart sınavını.
Türmobdan da tessmerden de nefret ediyorum artık, bu zamana kadar söylememiştim ama bugün bana 'nerden bulaştım bu mesleğe' dedirttiler nihayet.

Masum Abi Duy sesimi, veya biraz daha göbek yap, az yedin bugüne kadar..

İnspector ' Alıntı:
Merhaba millet.

Uzun zamandır forumu dışardan takip ediyorum. Benimde Denetim ve Mali analiz kalmıştı. Geçici vergi yetiştirmem gerek ama bir türlü konsantre olamıyorum. Gerçi yazdıklarınızın çoğunu okudum yasal süre filan diyorsunuzda yasal süre komisyona ulaştıktan sonra 60 gün.Tesmer işini garantiye almış anlayacağınız. Tabi şu zamana kadar açıklamadıkları için kafalarına forumda yazan adam kadar taş düşsün.[/font]

olur mu canım komisyondan sonra 60 gün..kanun aynen şöyle(daha doğrusu yönetmelik):
"Sınav sonuçları, sınavın bitiminden itibaren iki ay içinde Odalarda ilan tahtasına asılmak suretiyle ilan edilir."

ama sabır ediyoruz gerçekten bune böle ya adamla resmen dala geçiliyor bir bakıyorsun 54 günde bir bakıyorsun 65 günü aşacak böle nereye kadar ya

ben bugün saat 3:00 ten sonra bekliyorum telefonlarını bugün arasınlar artık ya çok sıkıldım valla

Komisyon Üyeleri neden gizlidir ?

Sınav sonuçlarını geç açıklayıp dayak yemesinler diye =))

başvuru sürelerini uzatırlar sanırım bu hafta içi bekleyin diyorlar ama bilmiyorum bugün olmaz artık ya

öğleden sonra falan bence zor cumaya kalır gibi ya

arkadaşlar geçen gün sonuçların ne zaman açıklanacağını sormak için aradığımda 60 gün doldu neden açıklamıyorsunuz dediğimde 54 günde açıklayınca iiii 60 olunca niye kötü olduk demişlerdi bana da

az önce tesmeri aradım sınav sonuçlarının yarın açıklanacağını söyledi telefona çıkan bayan. Bugün de aramalar başlar herhalde :D

Arkadaşlar az önce mersin smmm odası yönetiminden bir tanıdıkla görüştüm beni saat 14:30 da ara dedi haberiniz olsun galiba bugün dananın kuyruğu kopuyor...

ecrin irem ' Alıntı:
arkadaşlar geçen gün sonuçların ne zaman açıklanacağını sormak için aradığımda 60 gün doldu neden açıklamıyorsunuz dediğimde 54 günde açıklayınca iiii 60 olunca niye kötü olduk demişlerdi bana da

bu lafı bana diyecekti telefonda dalardım valla
had bilmek lazım